! | Čia ne skelbimnų lenta. Visos reklaminio / komercinio pobūdžio žinutės bus trinamos be asmeninio perspėjimo, o dalyviams skirti vieši įspėjimai. |
QUOTE(Fedes @ 2010 07 09, 07:56)
ačiū už ats tai kaip supratau, elementariems dalykams pakanka ir to, kas pridėta prie mašinos?
žioptelėjau jau, nebenusipirkau 1000 lt...
ačiū už ats
supratau, na, ta bernette, tikrai gerai atrodo, bet neaišku, ar dar kada tokia kaina kas atidavinės... įdomu, ar yra dar bent kas arti jos, ar vis tik neverta net prasidėt?
su brother, tai pagal kainą jau suprantu, kad negali prilygti bernette....
žioptelėjau jau, nebenusipirkau 1000 lt...
ačiū už ats
supratau, na, ta bernette, tikrai gerai atrodo, bet neaišku, ar dar kada tokia kaina kas atidavinės... įdomu, ar yra dar bent kas arti jos, ar vis tik neverta net prasidėt?
su brother, tai pagal kainą jau suprantu, kad negali prilygti bernette....
Norėčiau šiek tiek įsiterpti ir pataisyti šiek tiek klaidingus pastebėjimus apie Brother siuvinėjimo mašinas. mašina siuvinėjanti 10x10 cm ploto yra pati paprasčiausia iš Brother siuvimo-siuvinėjimo mašinų, bet net prie jos galima papildomai užsisakyti didesnį 17x10cm lankelį, todėl ir kaina yra žemiausia. Visos kitos siuvimo siuvinėjimo mašinos (Brother NV700, NV1500, NV4000, NV1) priklausomai nuo modelio turi didelius LCD ekranus, siuvinėjimo greitį, siuvinėjimo plotus ir daugybę kitų privalumų, tikrai nenusileidžiančių nei Bernette, nei Jenome modeliams - kiekvienam pagal poreikius ir kišenę.
Sėkmės renkantis ir siuvinėjant!
sveikos mamytės ar dar yra siuvinėjančių mašina? mano svajonė turėti šitą gėrį kurį greitu laiku turėčiau įsigyti, oi tai siuvinėėėėsiu bet dabar labiausiai man neduoda ramybės dėl programos kurti dizainams... kol dar neturiu mašinos norėčiau susipažinti. su kokiomis programomis kuriate Jūs? šiuo metu turiu Husqvarna viking (nesužavėta ), taip pat turiu bernina, bet instaliuojant kažkokio flešo prašo , dar kažkokią brother,bet ten išviso lempa... va embird lyg ir nieko, tik va, kad tik demo
tiesa, užsisakiau Janome Memory Craft 350E, parveš man iš Maskvos, gerokai pigiau gaunasi nei pirkti čia Lietuvoj...
tiesa, užsisakiau Janome Memory Craft 350E, parveš man iš Maskvos, gerokai pigiau gaunasi nei pirkti čia Lietuvoj...
QUOTE(rembiene @ 2011 03 20, 13:52)
sveikos mamytės ar dar yra siuvinėjančių mašina? mano svajonė turėti šitą gėrį kurį greitu laiku turėčiau įsigyti, oi tai siuvinėėėėsiu bet dabar labiausiai man neduoda ramybės dėl programos kurti dizainams... kol dar neturiu mašinos norėčiau susipažinti. su kokiomis programomis kuriate Jūs? šiuo metu turiu Husqvarna viking (nesužavėta ), taip pat turiu bernina, bet instaliuojant kažkokio flešo prašo , dar kažkokią brother,bet ten išviso lempa... va embird lyg ir nieko, tik va, kad tik demo
O muitų nėra jai?
Aš naudojuosi Wilkom programa
Sveika,
O jei ne paslaptis kiek pigiau ? Dairausi mašinos ir aš ... Galima į AZ
Vargu ar su demo versija ką nors rimto galima padaryti ..
Sėkmės
O jei ne paslaptis kiek pigiau ? Dairausi mašinos ir aš ... Galima į AZ
Vargu ar su demo versija ką nors rimto galima padaryti ..
Sėkmės
Paslapčių jokių čia nėra,pigiau gaunasi kažkur 300eurų, o dėl muitų tai lyg ir nėra, nes aš ją ne siūsiuosi ,man atveš. Mama pirmyn, atgal savo siuvimo mašiną vežė, tai niekas nesikabino
kaip aš laukiu tos mašinos, mano svajonių svajonė... ech naktim nemiegosiu siuvinėsiu, siuvinėsiu,siuvinėsiu
o programos pas mane tos visos kitos ne demo, būtent tik ta viena embird demo. na visi žino, bet niekas viešai apie tai nekalbam, kad šiais laikais gaut ne demo irgi įmanoma
kažin kiek kainuotų nusipirk programą? ar labai sudėtinga? na fotoshopą pati perkandau ir įvaldžiau gan greitai, tai gal ir čia įmanoma? ...
bėja, jau toookių gražių dizainų prisisiunčiau
kaip aš laukiu tos mašinos, mano svajonių svajonė... ech naktim nemiegosiu siuvinėsiu, siuvinėsiu,siuvinėsiu
o programos pas mane tos visos kitos ne demo, būtent tik ta viena embird demo. na visi žino, bet niekas viešai apie tai nekalbam, kad šiais laikais gaut ne demo irgi įmanoma
kažin kiek kainuotų nusipirk programą? ar labai sudėtinga? na fotoshopą pati perkandau ir įvaldžiau gan greitai, tai gal ir čia įmanoma? ...
bėja, jau toookių gražių dizainų prisisiunčiau
Sveikos merginos, atsiprašau, kad taip įsiveržiu į jūsų temą, bet mane labai sudomino jūsų darbeliai, kas užsiima darbelių siuvinėjimais gal galėtų atsiųsti šių grožių kainytes ir pavyzdėlius man į el. paštą: studijele@gmail.com?
Darbeliai bus užsakomi nuolatos, tad ir kainelė gal būtų šiek tiek žemesnė nei vienkartiniams klientams
Lauksiu jūsų pasiūlymų, iki malonaus
Darbeliai bus užsakomi nuolatos, tad ir kainelė gal būtų šiek tiek žemesnė nei vienkartiniams klientams
Lauksiu jūsų pasiūlymų, iki malonaus
Gal atsilieptų mamytė kuri siuvinėja mašina. Reikia išsiuvinėti paveiksliuką, parašykit į Až kas galėtų pagelbėti, su atsilyginimu.
Sveikos Mamytes ,
Iskilo man problema, prireikė susiūti juostos gala zigzageliais, kad padaryti itvirtinima audinyje. Juosta sulenkta 3kartus , ir sis reikalas siuvamas su įtvirčių siuvimo mašina (mažais zigzagėliais).
Teiravausi keliose siuvyklose del sio reikalo, taciau man atsakydavo , kad neturi galimybes siuti tokio storio audinio , kadangi sulankscius gaunasi 7-8mm storis. Beje svarbu, kad įtvirčio ilgį mašina galėtų padaryti ~nuo 2cm iki 4,5cm skersmens.
Gal kas nusimanote ar zinote kur butu galima pasidaryti toki uzsiuvima?
Esu is Kauno , taigi Kaunas butu pririotetas, bet apskritai nera labai didelis skirtumas kokiame mieste butu siuvykla. Taip pat pridesiu nuotraukas, kaip turetu atrodydi, kas nusimanote ar galite padeti , suteikite man informacijos.
Labai lauksiu Jusu atsakymu
Iskilo man problema, prireikė susiūti juostos gala zigzageliais, kad padaryti itvirtinima audinyje. Juosta sulenkta 3kartus , ir sis reikalas siuvamas su įtvirčių siuvimo mašina (mažais zigzagėliais).
Teiravausi keliose siuvyklose del sio reikalo, taciau man atsakydavo , kad neturi galimybes siuti tokio storio audinio , kadangi sulankscius gaunasi 7-8mm storis. Beje svarbu, kad įtvirčio ilgį mašina galėtų padaryti ~nuo 2cm iki 4,5cm skersmens.
Gal kas nusimanote ar zinote kur butu galima pasidaryti toki uzsiuvima?
Esu is Kauno , taigi Kaunas butu pririotetas, bet apskritai nera labai didelis skirtumas kokiame mieste butu siuvykla. Taip pat pridesiu nuotraukas, kaip turetu atrodydi, kas nusimanote ar galite padeti , suteikite man informacijos.
Labai lauksiu Jusu atsakymu
Labas mamytes, noreciau prisijungti i jusu buri ir sulaukti jusu patarimu, kadangi rankomis siuvineti moku ir susiruosiau pirkti siuvinejimo masina.
Noreciau paklausti ar Bernina Deco 340 galima siuvineti emblemas?
Kokias programas naudojat kurti ir koreguoti siuvinejamiems paveiksliukams butent siai masinai? Kada domejausi sia masina, man siule programa tinkancia jai, bet labai brangi -2500lt. Gal kuri galit patart koki pigesni varianta?(noreciau tikslu programos pavadinima)
Gal kuri is mamyciu siuvinejo sia masina ant kimono dirzu (dirzas, kuriuo sujuosiama kimono (kaip baltas svarkas) karate ar panasiu sporto saku)? Tiesiog reikia issiuvineti varda ir pavarde ant dirzo, tai galvoju paklausiu patarimo.
Is anksto dekoju uz patarimus visoms.
Noreciau paklausti ar Bernina Deco 340 galima siuvineti emblemas?
Kokias programas naudojat kurti ir koreguoti siuvinejamiems paveiksliukams butent siai masinai? Kada domejausi sia masina, man siule programa tinkancia jai, bet labai brangi -2500lt. Gal kuri galit patart koki pigesni varianta?(noreciau tikslu programos pavadinima)
Gal kuri is mamyciu siuvinejo sia masina ant kimono dirzu (dirzas, kuriuo sujuosiama kimono (kaip baltas svarkas) karate ar panasiu sporto saku)? Tiesiog reikia issiuvineti varda ir pavarde ant dirzo, tai galvoju paklausiu patarimo.
Is anksto dekoju uz patarimus visoms.
Yra rusiskas saitas, ten viskas yra ko norit. tik reikia uzsiregistruoti ir moketi rusiskai...
www.embroedery.ru
Jai kuri turite nusipirkusi siuvinejimo masina, galiu padeti su paveiksliukais ir programomis
sekmes
www.embroedery.ru
Jai kuri turite nusipirkusi siuvinejimo masina, galiu padeti su paveiksliukais ir programomis
sekmes