Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

O kur jūs perkat tuos Gunold siūlus?
Erikae, pas mus Avalono pirkti nėra, aš jau ieškojau.
Va čia galima pažiūrėti kaip jis atrodo. Tai Madeiros produktas:
http://www.thesewphi...com/maprst.html
Atsakyti
Keliu temą į viršų ir rodausi ką nuveikiau paskutinėmis dienomis. Turėjau užsakymą išsiuvinėti rankšluosčius. Siuvinėjau metalizuotais siūlais. Šriftas pasirinktas užsakovės, dizainas sukurtas mano.

user posted image
Atsakyti
Keliu temą į viršų ir rodau paskutinį savo darbą darytą pagal užsakymą:
Jaunųjų vėliava vestuvėms.
user posted image

user posted image
Atsakyti
NU sveikos, keliu tema i virsu ..

Nomedav - legalios programos be 1000 lt nenusipirksit 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė Erikae, o tai aš jau pavargau dirbti lotuliukas.gif .
Atsakyti
ateinu pas jus patarimo... blush2.gif

gundausi siuvinėjimo mašiną pirkti, nors kol kas ir paprasta mašina padarau, tai ko reik ( raidės, linijos, kt paprasti dalykėliai), bet na, gan sudėtinga vis tiek gaunas operacija ax.gif

internete radau bernette 350 deko, brother se 350, ju nauju kainu skirtumai gan akivaizdus, nezinau, ar verta gundytis pigesnemis firmomis? gal kazkuriuos modelius galetumet patarti?

ir kaip yra su tais dizainais, nusipirkus masina ar reikia dar kazkokiu spec programu pirkt, kad paciam susikurt? ar elementariem dalykams pakanka to, kad prideda prie masinos?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 07 07, 12:56)
ateinu pas jus patarimo...  blush2.gif

gundausi siuvinėjimo mašiną pirkti, nors kol kas ir paprasta mašina padarau, tai ko reik ( raidės, linijos,  kt paprasti dalykėliai), bet na, gan sudėtinga vis tiek gaunas operacija  ax.gif

internete radau bernette 350 deko, brother se 350, ju nauju kainu skirtumai gan akivaizdus, nezinau, ar verta gundytis pigesnemis firmomis? gal kazkuriuos modelius galetumet patarti?

ir kaip yra su tais dizainais, nusipirkus masina ar reikia dar kazkokiu spec programu pirkt, kad paciam susikurt?  ar elementariem dalykams pakanka to, kad prideda prie masinos?

Perkant masina reikia isivertinti jos siuvinejimo greiti, didplejaus dydi, lankelio dydi.. Kur pagaminta masina.. Is siu firmu rinkciausiai Bernete Deko ... Bent jau as ..

Nusipirkus masina jai reikai specialios programos dizainu kurimui.. Kuri kainuoja gana nemazai.. Su ta programa taip pat reikia mokytis dirbti .. Kaip su corell ar photoshop..

Prie masinos buna prideta keleta dizainu .. Ir galima programuoti tekstus.. Elementariem dalykam to pakanka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 07 liepos 2010 - 12:22
Fedes, pati dizainų nesusikursi ir programos prie masinos nebus. Kad išmoktum kurti dizainus, reikia nemažai laiko mokytis. Tai vadinasi teks pirktis dizainus arba naudotis nemokamais 4u.gif . Nemokamų dizainų gausybė internete, nes visi pagaminti labai prastai ir tinka tik mašinoms laužyti doh.gif .
Atsakyti

Ir kokios kainos ? g.gif
Atsakyti

Fedes, siuvinėjimui tikrai reikia rinktis bernette, nes pagrindinė siuvinėjimo mašinos charakteristika - tai plotas, o brother'io siuvinėjimo plotas yra 10 x10 cm. Tai siuvinejimui yra labai mažai. Turiu Bernette Deco 340, tai man kartais ir 14 x 20 cm mažoka.. blush2.gif

Atsakyti
Bekky, kur buvai pradingus, kad visai nebepasirodai? 4u.gif Parodyk kokių nors darbelių 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį, jei tik priimsit mirksiukas.gif 4u.gif
Įsigijau ir aš svajonę, taip sakant išpildė vyras svajonę, ir padovanojo siuvinėjimo mašiną JANOME wub.gif
Kiek siuvinėju dar po kol kas viskas aišku, bet visada atsiras klausimėlių ir norėsiu jūsų patyrusių patarimų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti