Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Focus/Ford Focus C Max

As ir dabar su FOrd Focus Ghia vazineju 2000metu. Tai labai patenkinta tongue.gif Ale jau pusantru metu tai keist noriu i dzipuka tongue.gif Bet kaip masina tai super, nes per tiek laiko pakeiciau tik tepalus, sarnyra ir kazka prie jo tik nepamenu kaip vadinas tongue.gif
Atsakyti
C-MAX gerbėjus ir vairuotojus reikia pasveikinti, nes Lietuvoje "Metų automobilis" 2010 išrinktas būtent C-MAX 4u.gif
Atsakyti
Aš vairuoju Ford Focus 1999 metų. Aišku, kai pradedančiai vairuotojai ji man atrodė gerokai per didelė, bet ten jau buvo meilė iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.
Esu būsimas tėtis ir vairuoju Ford Focus C-Max 07.

Einu iš kart prie reikalo.
Automobiliu esu labai patenkintas ir manau, kad jis labai tinka seimai su mažu vaiku.
Yra pakankamai erdvus iš vidaus, turi nemažą bagažinę, tad vietos tikrai užteks.
Didelis privalumas yra tas, kad C-Max'as yra kiek aukštesnė mašina, tad sėdant į vidų ir išlipant nebūna jokių problemų, plius nesijauti lyg sėdėdamas ant asfalto.
Dėl didelių mokesčių mūsų šalyje, visiškai neapsimoka turėti didelės kubatūros variklio, tad vairuojam 1,6 turbo dyzeliuka, kuris turi berods 110AG, ko to pilnai pakanka tiek važinėti miestu, tiek važiuoti į kalnus slidinėti.
Kuro sanaudos labai padorios +- 7,1 L/100km. mieste ir apie 5 su trupučiu autostratode (pas mus 7 pavaru automatine pavarų dėžė).
Taip pat labai džiugina Sony audio sistema, garsas skaidrus ir malonus.
Prie visa to Ford'as turi 5 metų variklio ir greičių dėžės garantiją!

Vienintelė karti patirtis fu C-Max'u (dėl mano paties kaltės):
Kartą teko ilėkti į gana stipriai apsemtą gatvę, tad per oro paėmimo šlangą greitai pritraukė vandens, paskui iš oro filtro viską susiurbė turbina, o iš turbinos vanduo tiesiai pateko i variklį - viso to rezultatas, užkaltas variklis, teko keist naują. Ford'o servise visa tai kainavo apie 2400eur.

Žinoma pats kaltas, tačiau mačiau kaip kitos mašinos pravažiavo, tad bandžiau ir aš savo laimę - nepasisekė.

Žodžiu, kas svarstot ar tai tinkamas automobilis šeimai, palengvinu jūsų galvos laužymus ir sakau, kad taip tikrai tai tinkamas auto!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoo: 19 sausio 2011 - 11:43
Gal kas buvot susidure su tokia problema, mano Ford Focus 02 metu,1.4 sokineja spidometro rodykle,o paskui ja ir visos kitos,kartais is vis nustoja rodyti trumpam,tuo metu ir radijos garsas pradeda sokineti,jei su sviesom vaziuoju tai ri tos mirkcioja,kas galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 02 09, 17:31)
Gal kas buvot susidure su tokia problema, mano Ford Focus 02 metu,1.4 sokineja spidometro rodykle,o paskui ja ir visos kitos,kartais is vis nustoja rodyti trumpam,tuo metu ir radijos garsas pradeda sokineti,jei su sviesom vaziuoju tai ri tos mirkcioja,kas galetu buti?

Nemanau , kad pati išsprestum tokia problema, tiesiai pas gerą elektriką važiuok wink.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas turi Ford Focus hatchback nuo 2005 metu,biski naujesni modeli?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Zoo @ 2011 01 19, 08:41)
Sveiki.
Esu būsimas tėtis ir vairuoju Ford Focus C-Max 07.

Einu iš kart prie reikalo.
Automobiliu esu labai patenkintas ir manau, kad jis labai tinka seimai su mažu vaiku.

Labai dziaugiuosi radusi jusu pasisakyma, nes kaip tik siuo metu ziurinejuosi butent si varianta, noriu savo ford fusion keisti i erdvesni, tik vis dar galvoju, ar tikrai erdvesne bagazine, nes man maniske jau maza, o planuose tai patalpinti bent viena vezimeli. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,as irgi su tokiu klausimu,kame reikalas,kad uzvedus masina sokteli iki galo visos rodykles ir vel atsistato i vieta?? Elektra?? g.gif (Cia focusas 99m.1.8 benzinas)
Atsakyti
Mažai tarnauja tie fordų varikliai..bet užtai gražios mašinos..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 09 09, 21:49)
Mažai tarnauja tie fordų varikliai..bet užtai gražios mašinos..biggrin.gif

Na nezinau,kaip tik sako,kad greiciau jie surudys,negu variklis uzlus. biggrin.gif
Atsakyti
ką galvojate apie 2003 metų ford focus? g.gif
Atsakyti