Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Focus/Ford Focus C Max

QUOTE(Odora @ 2010 01 29, 13:15)
dairausi i ford focus 1999 metu 1.8 benzinas
jei rasot kad 1.6 daugokai kuro valgo, tai kaip bus su 1.8?

itariu es maziau negu mano draugo 1.4, manualas biggrin.gif pastarasis geria kaip geras senas ziguli, geriau pedala uzspaudus tai laisvai ir 10l/100km pasiektu. tik isvaziuoji is degalines ir iskart matai kaip benzo rodyklele link nulio linksta. nu velniop.
o del komforto, tai jo, vairuotojo pozija liux, biski mases turi, minkstai sau linguoja, panele tvarkingai padaryta, nepigiai atrodo ir sedynes kaip naujos nors 10metu trintos, ta prasme audinys kokybiskas. tik per radija reik kartais uztvot, kad grotu.
del gedimu tai sunku pasakyt draugo focus 2001metu, 100k km pravaziuota, o sankaba veikia kaip pas automata: imeti ausktesni begi pvz 4-ta duodi gazu, sankaba atleidinajant, apsukos kyla, o auto nei dusta nei vaziuot bando. bet taip jau kokia puse metu ir vis dar vazinajames, laukiam kada nustos i kalna kopt, tada jau laikas keist. dar focusai bent jau senesni turi tokia liga pagest taip: ima nerodyt greicio arba visai arba tarpais rodo tarpais ne, sensoriu greiciu dezej tenka keist, nes paskui kompas degima nesuskaiciuoja, va magistrale lekiau lekiau, tik ziuriu greitis 0km/h oba varikis issijunge, prietaisu skydely visos raudonas lempikes susiziebe, jau galvojau vsio amen, kas dabar bus, bet taip oba ir vel uzsivede ir vel vaziuojam. tfu vos kelniu neprikroviau. zinokit nepirksciau as focuso, gana man tu focusu. ax.gif
Atsakyti
aciu uz komentara, na jei autostradoj man taip variklis uzgestu tai turbut ir prikrauciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, mane konkreciai domina gedimai, kokie dazniausiai pasitaikantys? g.gif Pati planuoju pirkti ford fusion, siomis dienomis turiu apsispresti, bijau prasausi, automobilis 2005 metu, atrodo labai dailiai, tvarkingas, tik bijau prasidedanciu gedimu. unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi buvom sumane pirkti fokusa. Nu kiek ziurinejom, visom masinom veidrodeliu rankeneles nuluzinejusios, pusei dureliu rankeneles patrauki, taip ir lieka stovet, neatsistato i vieta. Vienai neveike spidometras. Tiksliau pradzioj veike, paskui ziurim, oba, nieko nerodo. Taigi nusprendem nebepirkt fokuso. Jis man toks bebyrantis pasirode.
Atsakyti
Veidrodeliai visi veikia, rankeneles atsoka. O vat spidometras buvo irgi beda. Teko pasikeisti davikli ir viskas gerai dabar (man kainavo 160lt, bet speju yra pigiau).

Visa esme kiek tvarkinga nusipirksite, o cia jau loterija. Su bet kuria gali buti bedu jei nepasiseks.
Atsakyti
nesuprantu is kur traukiat kad Focus rudyja? smile.gif 2001 metu focus cinkuotos skardos nei vienos rudeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 16 vasario 2010 - 23:31
QUOTE(Odora @ 2010 01 29, 15:15)

Butent toki ir turiu, sedanas, mechanine pavaru deze. Visumoje esu patenkinta. Taip, benzinui apetitas yra, bet nestulbinamas. Maximum 11 ltr ziema mieste, o vasara maisytu ciklu (ir trasoj, ir mieste) apie 7,5 - 8. O traukia geriau negu 1,6.
Aisku, nebutu Focusas, jei neturetu visokiu "priciudu", pvz, streikuoja centrinis uzraktas, kartais labai uzkyla variklio apsukos. Del rudijimo yra tiesos, manajam rudijo dureliu apacios, bet uz kelis simtus perdaziau, na ir nematau bedu kol kas. Apskritai galiu savaji laikyti patikima masina.
Atsakyti
As turejau focusa bet pardaviau del spalvos labai nepatiko masina turejau metus laiko tai niekas negedo...dabar vel turiu Ford Focus 1999m 1.8l bendzina per pusantru metu teko keisti tik guoli ir tai tik sia ziema kai visi kiemai ir keliai nevalyti tai nieko keista...siaip turiu pagirti jokiu gedimu neturejau isskyrus streikuojancia signalizacija kuri neuzrakina duru tada pati uzspaudziu ir tiek wink.gif bet manau kad jei tik tokios bedos tebutu ......biggrin.gif tik va kas del bendzino tai tikrai megsta pavalgyti .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 29, 14:15)

mano 1999 galo 1.8 dyzeliukas. Ir valgo tikrai nedaug. ~ 5l. Mieste ziema aisku daugiau, gavosi kokie 7-8.
Siaip liuks masinyte. thumbup.gif Nusiskundimu neturiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 02 01, 16:47)
Sveiki, mane konkreciai domina gedimai, kokie dazniausiai pasitaikantys?  g.gif Pati planuoju pirkti ford fusion, siomis dienomis turiu apsispresti, bijau prasausi, automobilis 2005 metu, atrodo labai dailiai, tvarkingas, tik bijau prasidedanciu gedimu.  unsure.gif

Ford Fusion gaminamas ankstesnio modelio Ford Fiesta bazeje. Su Focusu bendro neturi daug. Siaip automobiliukas pakankamai vykes. Mūsuose pasisekimo nesulauke, bet pvz. Vokietijoje labai populiarus buvo. Tiesa, daugiausia pencinyku tarpe. Mat dizainas svelniai tariant nelabai kokis... biggrin.gif . Bet jei uzsimerkti i isvaizda, tai pakankamai geras, talpus, ekonomiskas miesto automobiliukas. Jo konkurentai - Opel Meriva, Renault Modus, Fiat Idea, Citroen C3 Piccaso.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 02 17, 00:30)
nesuprantu is kur traukiat kad Focus rudyja? smile.gif 2001 metu focus cinkuotos skardos nei vienos rudeles.

Dar ir kaip rudyja as apie 1999m.pastovejo men nevairuojamas,o boze doh.gif

O be to kaip kaina ju nukritusi,pirkta pries 2m tai daugiau kaip dvigubai.O siaip man nieko masiniukas isoriskai,vidus grazus.Na pazystamas ir nemazai gedimu joje apturejes.
Atsakyti
as turiu 2001 m focusiuka superine masinyte,kai pirkau tai teko guoli pakeist ir vejeli pataisyt. drauge ir turi 1999m focusiuka jau 5 metus ir thumbup.gif keistas variklio dirzelis ir guolis. tai matyt kam kaip paklius ta masinyte. bet siaip labai moteriska ir grazi masinyte!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti