Pusė mago mygtukų nesispaudžia - neveikia. Grotelės su vėjeliu - iš visų tik vienoje tas vėjelis įsijungia ir reguliuojasi, sėdynių šildymo mygtuko lemputė neveikia - nežinai ar įjungtas, ar išjungtas ("reikia pajusti")

Na, ir dar kaina - 16 000 lt

Shyna, 27 Geg 2008 - 16:07, parašė:
Shyna, 27 Geg 2008 - 16:07, parašė: ![]()
Savaitgalį išbandžiau 2002 m. focusą - nu išsireiškiau pardavėjui korektiškai ("nedžiugina"), bet galėjau prisikeikti
kas per... tiek metelių mašinai, o surūdijus labiau nei mano 1990 m. opel vectra
Nu rimtai - nesu mačius tokių dar bajerių - apie numerį, apie ženklą, slenksčiai, durelių kraštai - viskas aprūdiję ir dažai jau nusilupę. Viduje - dar geriau. Sėdynė turbūt troleibuse patogesnė (kietumas
), gale vietos nerasta - tas pats kas dvivietė mašina. Bagažinė visa nusilupusiom apdailom (na čia galima kaltinti ankstesnį šeimininką).
Pusė mago mygtukų nesispaudžia - neveikia. Grotelės su vėjeliu - iš visų tik vienoje tas vėjelis įsijungia ir reguliuojasi, sėdynių šildymo mygtuko lemputė neveikia - nežinai ar įjungtas, ar išjungtas ("reikia pajusti")jau kiek beaiškino kad jos važiuoklė ir variklis "super" - neįdomu net gilintis.. Beje siaubingai nepatogi bėgių rankenėlė ir apskritai nepatiko jausmas ir valdymas auto.
Na, ir dar kaina - 16 000 ltĮdomu - ar yra būdas blogiau išmesti tiek pinigų?
vovere74, 27 Geg 2008 - 15:40, parašė:
vovere74, 27 Geg 2008 - 15:40, parašė: ![]()
Nebežinau ką ir galvot
Shyna, 27 Geg 2008 - 16:07, parašė:
Shyna, 27 Geg 2008 - 16:07, parašė: ![]()
Savaitgalį išbandžiau 2002 m. focusą - nu išsireiškiau pardavėjui korektiškai ("nedžiugina"), bet galėjau prisikeikti
kas per... tiek metelių mašinai, o surūdijus labiau nei mano 1990 m. opel vectra
Nu rimtai - nesu mačius tokių dar bajerių - apie numerį, apie ženklą, slenksčiai, durelių kraštai - viskas aprūdiję ir dažai jau nusilupę. Viduje - dar geriau. Sėdynė turbūt troleibuse patogesnė (kietumas
), gale vietos nerasta - tas pats kas dvivietė mašina. Bagažinė visa nusilupusiom apdailom (na čia galima kaltinti ankstesnį šeimininką).
Pusė mago mygtukų nesispaudžia - neveikia. Grotelės su vėjeliu - iš visų tik vienoje tas vėjelis įsijungia ir reguliuojasi, sėdynių šildymo mygtuko lemputė neveikia - nežinai ar įjungtas, ar išjungtas ("reikia pajusti")jau kiek beaiškino kad jos važiuoklė ir variklis "super" - neįdomu net gilintis.. Beje siaubingai nepatogi bėgių rankenėlė ir apskritai nepatiko jausmas ir valdymas auto.
Na, ir dar kaina - 16 000 ltĮdomu - ar yra būdas blogiau išmesti tiek pinigų?
Interactive, 29 Geg 2008 - 20:15, parašė:
Interactive, 29 Geg 2008 - 20:15, parašė: ![]()
Aš ir jau dabar neimčiau focuso.
Prasta mašina bent jau man. Šeip jei reikia mašinos pigios ir ekonomiškos - siūlau pasižiūrėti tarp peugotų.
Ciukyta, 30 Geg 2008 - 10:39, parašė:
Ciukyta, 30 Geg 2008 - 10:39, parašė: ![]()
fokusas labiausiai tiko del konfortisko sedejimo, nes pvz. audi man netinka, nes nepasiekiu patogiai pedalo
(net ir prisitraukus kiek leidzia sedyne).
Ciukyta, 30 Geg 2008 - 11:39, parašė:
Ciukyta, 30 Geg 2008 - 11:39, parašė: ![]()
ford focus universala
turim jau keleta metu, tai masiniukas
keisciau nebent i naujausia mondi
![]()
patinka fokuso trumpas priekis, vidaus dizainas. zinoma, rudziu yra, bet cia ir nuo prieziuros priklauso. galetu buti truputeli sandaresne, bet uz tokia kaina...labai manevringa. kadangi as esu mazo ugio, tai fokusas labiausiai tiko del konfortisko sedejimo, nes pvz. audi man netinka, nes nepasiekiu patogiai pedalo
(net ir prisitraukus kiek leidzia sedyne).
kuro sanaudos palyginti nedideles, bet cia ir nuo vaziavimo priklauso. teko remontuoti, nes pirkom lietuvoj vazineta, tai detales nebrangios buvo.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė