Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Focus/Ford Focus C Max

Savaitgalį išbandžiau 2002 m. focusą - nu išsireiškiau pardavėjui korektiškai ("nedžiugina"), bet galėjau prisikeikti doh.gif kas per... tiek metelių mašinai, o surūdijus labiau nei mano 1990 m. opel vectra doh.gif Nu rimtai - nesu mačius tokių dar bajerių - apie numerį, apie ženklą, slenksčiai, durelių kraštai - viskas aprūdiję ir dažai jau nusilupę. Viduje - dar geriau. Sėdynė turbūt troleibuse patogesnė (kietumas doh.gif), gale vietos nerasta - tas pats kas dvivietė mašina. Bagažinė visa nusilupusiom apdailom (na čia galima kaltinti ankstesnį šeimininką).

Pusė mago mygtukų nesispaudžia - neveikia. Grotelės su vėjeliu - iš visų tik vienoje tas vėjelis įsijungia ir reguliuojasi, sėdynių šildymo mygtuko lemputė neveikia - nežinai ar įjungtas, ar išjungtas ("reikia pajusti") doh.gif jau kiek beaiškino kad jos važiuoklė ir variklis "super" - neįdomu net gilintis.. Beje siaubingai nepatogi bėgių rankenėlė ir apskritai nepatiko jausmas ir valdymas auto.

Na, ir dar kaina - 16 000 lt biggrin.gif Įdomu - ar yra būdas blogiau išmesti tiek pinigų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 27 gegužės 2008 - 15:19
QUOTE(Shyna @ 2008 05 27, 16:07)
Savaitgalį išbandžiau 2002 m. focusą - nu išsireiškiau pardavėjui korektiškai ("nedžiugina"), bet galėjau prisikeikti  doh.gif  kas per... tiek metelių mašinai, o surūdijus labiau nei mano 1990 m. opel vectra  doh.gif Nu rimtai - nesu mačius tokių dar bajerių - apie numerį, apie ženklą, slenksčiai, durelių kraštai - viskas aprūdiję ir dažai jau nusilupę. Viduje - dar geriau. Sėdynė turbūt troleibuse patogesnė (kietumas  doh.gif), gale vietos nerasta - tas pats kas dvivietė mašina. Bagažinė visa nusilupusiom apdailom (na čia galima kaltinti ankstesnį šeimininką).

Pusė mago mygtukų nesispaudžia - neveikia. Grotelės su vėjeliu - iš visų tik vienoje tas vėjelis įsijungia ir reguliuojasi, sėdynių šildymo mygtuko lemputė neveikia - nežinai ar įjungtas, ar išjungtas ("reikia pajusti")  doh.gif  jau kiek beaiškino kad jos važiuoklė ir variklis "super" - neįdomu net gilintis.. Beje siaubingai nepatogi bėgių rankenėlė ir apskritai nepatiko jausmas ir valdymas auto.

Na, ir dar kaina - 16 000 lt biggrin.gif Įdomu - ar yra būdas blogiau išmesti tiek pinigų?

Nu jo unsure.gif Čia tai surašei romaną. Eina sau. . .
Tą kur aš išbandžiau 2001 m. tai pagirčiau. Gerai prižiūrėtas jei kalbėtume apie rūdis. Tikrai kaip nauja atrodo. Iš išorės išvis 10 balų thumbup.gif Bet vidus - vaje vaje... Matosi, kad buvo rūkoma mašinoj ir neatsargiai. Nes visos sėdynės skylėtos, pradegintos. Tas focusas automatas. Tai su bėgiais viskas ok. Tik nesupratau - ar visi jie tokie ar mano kojoms kažkas buvo nutikę - labai jau nepatogu buvo koją laikyt. Tiek ant greičio, tiek ant stabdžio pedalo. Kažkaip vis patogios padėties neradau. Be to labai didelis tarpas tarp tų pedalų, aukštai koją reik kelt nuo vieno ant kito. Mano safrane tai jokių bėdų dėl to nekyla.
Va taip va. Pasiskaičiau visokių nuomonių. Nors daugiau neigiamų verysad.gif Ir jaučiuosi kaip kokia be nuomonės bobelė. Nebežinau ką ir galvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 27, 15:40)
Nebežinau ką ir galvot unsure.gif

Aš tai siūlyčiau mažiau galvot, o daugiau pabandyt. Tiesiog vieną kitą visiškai kitokią markę, modelį, ir kuris nors patiks labiausiai. Man pvz labai labai patiko Megane 2003 m... Super komfortas, viskas gražu ir gerai veikia - o ar gendanti ir t.t. tai laikas parodys..
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2008 05 27, 16:07)
Savaitgalį išbandžiau 2002 m. focusą - nu išsireiškiau pardavėjui korektiškai ("nedžiugina"), bet galėjau prisikeikti  doh.gif  kas per... tiek metelių mašinai, o surūdijus labiau nei mano 1990 m. opel vectra  doh.gif Nu rimtai - nesu mačius tokių dar bajerių - apie numerį, apie ženklą, slenksčiai, durelių kraštai - viskas aprūdiję ir dažai jau nusilupę. Viduje - dar geriau. Sėdynė turbūt troleibuse patogesnė (kietumas  doh.gif), gale vietos nerasta - tas pats kas dvivietė mašina. Bagažinė visa nusilupusiom apdailom (na čia galima kaltinti ankstesnį šeimininką).

Pusė mago mygtukų nesispaudžia - neveikia. Grotelės su vėjeliu - iš visų tik vienoje tas vėjelis įsijungia ir reguliuojasi, sėdynių šildymo mygtuko lemputė neveikia - nežinai ar įjungtas, ar išjungtas ("reikia pajusti")  doh.gif  jau kiek beaiškino kad jos važiuoklė ir variklis "super" - neįdomu net gilintis.. Beje siaubingai nepatogi bėgių rankenėlė ir apskritai nepatiko jausmas ir valdymas auto.

Taip atrodyti gali bet kuri neprižiūrėta mašina. Tik tiek, kad Focusas pagamintas iš tikrai nekokybiškų medžiagų, dėl to visi negerumai išlenda po kelių metų.
Atsakyti
Aš ir jau dabar neimčiau focuso. 4u.gif Prasta mašina bent jau man. Šeip jei reikia mašinos pigios ir ekonomiškos - siūlau pasižiūrėti tarp peugotų. ax.gif
Atsakyti
ford focus universala wub.gif turim jau keleta metu, tai masiniukas thumbup.gif keisciau nebent i naujausia mondi blush2.gif
patinka fokuso trumpas priekis, vidaus dizainas. zinoma, rudziu yra, bet cia ir nuo prieziuros priklauso g.gif . galetu buti truputeli sandaresne, bet uz tokia kaina...labai manevringa. kadangi as esu mazo ugio, tai fokusas labiausiai tiko del konfortisko sedejimo, nes pvz. audi man netinka, nes nepasiekiu patogiai pedalo doh.gif (net ir prisitraukus kiek leidzia sedyne).
kuro sanaudos palyginti nedideles, bet cia ir nuo vaziavimo priklauso. teko remontuoti, nes pirkom lietuvoj vazineta, tai detales nebrangios buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 30 gegužės 2008 - 10:40
QUOTE(Interactive @ 2008 05 29, 20:15)
Aš ir jau dabar neimčiau focuso.  4u.gif  Prasta mašina bent jau man. Šeip jei reikia mašinos pigios ir ekonomiškos - siūlau pasižiūrėti tarp peugotų.  ax.gif

Čia kuria prasme piežai pigūs ir ekonomiški? Bent jau pati mašina nėra iš pigiųjų, o ir taisymas, detalės brangios.
Man pačiai labai piežiukai patinka. Vien jų išvaizda ką reiškia wub.gif Ir važiuoti patogios. Bet neįkandu nusipirkti. O kai turėjom senuką tai užkniso taip brangiai už tvarkymą mokėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2008 05 30, 10:39)
fokusas labiausiai tiko del konfortisko sedejimo, nes pvz. audi man netinka, nes nepasiekiu patogiai pedalo  doh.gif (net ir prisitraukus kiek leidzia sedyne).

Dėl komforto.... Jei kalbi apie žemesnės klasės audi - tai ten jokio komforto, Golfe, Citroen ZX, Focuse jo irgi nerasta (šios klasės mašinas turiu omeny). Šiaip nereikia taip "statiškai" mastyti. Mano Megane sėdynė ir kilnojasi, ir išsigaubia kaip reikia, ir vairas kilnojasi - taigi patogią padėtį rasti gali kone bet kas.. Neperšu renuškių, bet jau geriau Opel Astra - žiauriai faini naujesnieji modeliukai. Na, kažkaip kaina tai ne mažiausia Fordų, mano manymu - neatitinka kokybės... Aš automobilius irgi renkuosi pigiausius, bet Focusas kaip trumpam papuolė galvon, taip greit iš ten ir pradingo biggrin.gif Nes įvertinau jį bent dvigubai mažiau, nei prašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 30 gegužės 2008 - 16:08
QUOTE(Ciukyta @ 2008 05 30, 11:39)
ford focus universala  wub.gif turim jau keleta metu, tai masiniukas  thumbup.gif keisciau nebent i naujausia mondi  blush2.gif
patinka fokuso trumpas priekis, vidaus dizainas. zinoma, rudziu yra, bet cia ir nuo prieziuros priklauso  g.gif . galetu buti truputeli sandaresne, bet uz tokia kaina...labai manevringa. kadangi as esu mazo ugio, tai fokusas labiausiai tiko del konfortisko sedejimo, nes pvz. audi man netinka, nes nepasiekiu patogiai pedalo  doh.gif (net ir prisitraukus kiek leidzia sedyne).
kuro sanaudos palyginti nedideles, bet cia ir nuo vaziavimo priklauso. teko remontuoti, nes pirkom lietuvoj vazineta, tai detales nebrangios buvo.

but gerai, kad metus parasytum, nes toks jausmas, kad vazineji su 2008 metu masina lotuliukas.gif

o siaip is meistru girdejau, kad senesniu fokusu TDCI varikliai labai silpni ir daznai genda.
Atsakyti
TDCI matarai nėra silpni,...gedimai irgi ne dažni, bet jei kas - tai jau taip duoda per kišenę, kad .... doh.gif Fordas, "Common rail" ir elektronika....
Atsakyti
Galvojau pirkti būtent Ford Focus , bet ...paskaičius pasisakymus jau nebenoriu. smile.gif Ačiū visiems už nuomonę - ieškosiu kitokios mašinytės. 4u.gif
Atsakyti
Jau tuoj bus metai kaip turiu Ford Focus (2003m). Man si masinyte thumbup.gif . Nera lb maza, patogi. Kuro sanaudos tikrai nera dideles.
Siaip mano svajone gal BMW ar Lexus, bet kai pasirinkima lemia pinigine, lieka tik toks variantas. Nors visiskai nesigailiu 4u.gif
Atsakyti