Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantys pavėsį augalai

Turiu nediduka darza, o jis visas pavesyje, bet pas mus vien juodzemis, gal del to, bet auga labai gerai salotos, krapai, pomidorai, agurkai, pupeles, burokeliai, svogunai. Vieninteliai kas siais metais tai ridiseliai i lapus ir ziedus isstybe buvo, o sakniavaisiai labai menki g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, turiu lopynėlį žemės - pusesali. Iš abieju pusiu ežeras ir be to medžiai, kuriuos gaila kirst, na ir nelabai galima. Pernai buvau pastačiusi petūnijas, bet jom labai nepatiko, savaite palaikiau ir išvežiau į kaimą. Patarkit kokias gėlias sodint?
Atsakyti
Gal kokias žiemines bandyk - bijūnus, azijietiškas lelijas, nakvišos (auga kaip piktžolės ir gražiai žydi). Vazonėliuose - pelargonijas. Viesulų tai nebūna tavo pusiasaly, turėtų augti gėlės. Ir rinktis gal reikėtų pagal tai kiek gali laiko skirti, pvz. surfinijas (svyrančios petunijos) per karščius reikia du kartus per dieną lieti.
Atsakyti
Gal šie straipsniukai padės išsirinkti:
http://www.sodai.lie...raipsniai8.html
http://www.sodai.lie...raipsniai9.html
O štai čia visi:
http://www.sodai.lie...straipsniai.htm
Norintiems, augaliukais paminėtais tinklapyje, galėsiu aprūpinti. Pageidavimus, užklausimus siųsti kontaktuose nurodytu el pašto adresu.
Atsakyti
Apsidžiaugiau radusi šią temukę, nes šiais metais daržininkauju kur aplink nemažai medžių ir saulės būna jai aukštai pakilus, tai galvojau ar kas gero bus. Parašymai šiek tiek nuramino, bandysim.
Bet kiek šiandien uodų buvo po lietaus... ir išsipurškus kando... neįmanoma būti....
Atsakyti
hi.gif pas mane pavesyje viskas daug menkiau auga schmoll.gif ypac morkos,ar ridiskos,ar krapai...na,viskas... schmoll.gif t.y. po medziais.pernai agurku dalis buvo po jais-tai derlius gerokai toj vietoj menkesnis smile.gif
Atsakyti