Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(wandeniux @ 2008 05 14, 10:38)
Na kainos ten kiek pastebejau tai kazkur nuo 35 lt iki ....  rolleyes.gif  o as tai kvieciau dizainere is ten i namus, tai sumokejau 50 lt uz vizita... bet labai faina dizainere. Is  pradziu paklausinejo kaip, kas, koks stilius namu, susitarem del laiko ir atvaziavo... tai atsiveze lagamina su paletemis, tai derinom, ziurejom kaip kas labiau tinka mano aplinkoje. Tai dar ir visokiu menu prigalvojo... Liux tiesiog! Tikrai nenusivyliau...  4u.gif  ir kitiems rekomenduociau "Domante", kas nori graziu, isskirtiniu ir stilingu namu... wink.gif Ypac negaliu atsidziaugti tokiomis siulinemis uzuolaidomis su svarovskiais...  thumbup.gif tai dabar visi seile varvina atvyke i svecius...  blush2.gif

Tai gal ir mums parodytum,kad seile pavarvint galetume ir akis paganyti biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(wandeniux @ 2008 05 13, 15:53)
Noreciau pasidalinti savo atradimu...  ax.gif Visai nesenai aptikau viena ispudinga salona "Domante", kuriame radau nerealiu medziagyciu... Tai jau baigiu visus namus pasipuost ....  4u.gif

o tai cia kokiame mieste g.gif

QUOTE(wandeniux @ 2008 05 14, 10:38)
Na kainos ten kiek pastebejau tai kazkur nuo 35 lt iki ....  rolleyes.gif  o as tai kvieciau dizainere is ten i namus, tai sumokejau 50 lt uz vizita... bet labai faina dizainere. Is  pradziu paklausinejo kaip, kas, koks stilius namu, susitarem del laiko ir atvaziavo... tai atsiveze lagamina su paletemis, tai derinom, ziurejom kaip kas labiau tinka mano aplinkoje. Tai dar ir visokiu menu prigalvojo... Liux tiesiog! Tikrai nenusivyliau...  4u.gif  ir kitiems rekomenduociau "Domante", kas nori graziu, isskirtiniu ir stilingu namu... wink.gif Ypac negaliu atsidziaugti tokiomis siulinemis uzuolaidomis su svarovskiais...  thumbup.gif tai dabar visi seile varvina atvyke i svecius...  blush2.gif

tai gal foto imesk savo grozybiu ir gal parasysi kiek kainavo blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wandeniux @ 2008 05 14, 09:38)

O tu mazdaug skaiciavaisi kiek tau kainavo (su viskuom) kvadratinis metras mazdaug?
Suprantu, kad nuo medziagos priklauso ir kitu dekoro detaliu.. bet vistiek idomu... ax.gif

Pas mane yra apie 5 kvad. metrus lango ir balkono kartu... Tai as skaiciavausi, kad paprastos romanetes kainuotu apie 800-1000 lt (su medziaga, darbu,mechanizmu ir pasiuvimu).. ax.gif

p.s. kaip dizaineres vardas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 14 gegužės 2008 - 14:07
tai kai visiskai pasibaigsiu remontus, tai tada ir imesiu nuotraukyciu... smile.gif siaip as is kauno, tai kaune radau Domante, laisves alejoj... bet kiek zinau, tai ir klaipedoj ir vilniuj dar jis yra... Ir "Artyje" kaune yra, nes is ten ir suzinojau apie domante... wink.gif tai kam idomu kaip atrodo tos siulines su svarovskiais, tai as "artyje" jas ir uzmaciau ir uzsisakiau... smile.gif
o del romaneciu kainu, tai nezinau... zinau, kad jie daro, bet kadangi siuvausi tik uzuolaidas... apie romanetes net neklausiau... blush2.gif
Papildyta:
o dizaineres vardas, tai Ausra (Kaune)... Labai faina moteriske, tikra profesionale ir savo srities zinove... thumbup.gif Jei reiks tel, galesiu parekomenduoti... wink.gif o kas is kitu miestu (Vln, Klp), tai manau turetu nueiti i salonus ir susizinoti, susitarti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wandeniux @ 2008 05 14, 15:36)
tai kai visiskai pasibaigsiu remontus, tai tada ir imesiu nuotraukyciu... smile.gif siaip as is kauno, tai kaune radau Domante, laisves alejoj... bet kiek zinau, tai ir klaipedoj ir vilniuj dar jis yra... Ir "Artyje" kaune yra, nes is ten ir suzinojau apie domante... wink.gif tai kam idomu kaip atrodo tos siulines su svarovskiais, tai as "artyje" jas ir uzmaciau ir uzsisakiau... smile.gif
o del romaneciu kainu, tai nezinau... zinau, kad jie daro, bet kadangi siuvausi tik uzuolaidas... apie romanetes net neklausiau...  blush2.gif
Papildyta:
o dizaineres vardas, tai Ausra (Kaune)... Labai faina moteriske, tikra profesionale ir savo srities zinove...  thumbup.gif Jei reiks tel, galesiu parekomenduoti... wink.gif o kas is kitu miestu (Vln, Klp), tai manau turetu nueiti i salonus ir susizinoti, susitarti... smile.gif

Kaip kvepia reklama... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 05 14, 16:28)
Kaip kvepia reklama... doh.gif

g.gif o ką negalima. aš visada už - už rekomendacijas smile.gif žiūriu jie KLP yra reiks užsukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 14, 16:34)
g.gif o ką negalima. aš visada už - už rekomendacijas  smile.gif  žiūriu jie KLP yra reiks užsukt smile.gif

Reklamuotis galima - bet manau tai mokama.
Už rekomendacijas aš taip pat.
Bet tie posmai kvepia savireklama - o tai jau mažų mažiausiai nesąžininga tongue.gif
Atsakyti
kokia cia gali reklama buti? g.gif cia tiesiog paprasta rekomendacija, jei kam prireiktu ir tiek... man tiesiog labai patiko, gal ir dar kam patiks.. wink.gif nes kai man paciai ko nors prireikia, tai as visad forumuose pasiskaitau, o po to tik keliauju i paieskas... smile.gif tai jei cia reklama butu, tai tuomet ir celestina, ir kitas cia esamas ir minimas firmas taip iseina, kad kazkas reklamuoja... mirksiukas.gif as manau, kad kuo daugiau atsiras nuomoniu, rekomendaciju ir pan kas, kur, kaip ka daro, tuo bus tik mums visoms ir visiems lengviau ir patogiau issirinkti geriausius variantus... drinks_cheers.gif tei va... wink.gif Kaip sakant, kiek zmoniu - tiek nuomoniu... smile.gif kas gerai man, nebutinai bus gerai tau ir atvirksciai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip reklama ar ne reklama.... bet kurios rekomenduoja ka nors.. Tai galetu ne tik imones pavadinima pasakyt.. bet ir pavyzdeli imesti ar kainas ar dar kazka - ko klausia kitos (susidomejusios) mamos ax.gif

Todel ADA ir sako,kad kvepia reklama drinks_cheers.gif

Bet vistiek aciu wandeniux uz rekomendacijas...
Gaila, kad tavo isgirta dizainere kaune... MAN REIKiA VILNIUJ (nors ir imone ta pati per kelis miestus, bet dizaineres tai skirtingos, tai ir darbai, atsiliepimai gali buti skirtingi)...
TEks eiti paciai per imones ir ziureti ka gali pasiulyt rolleyes.gif o taip tikejausi pasilengvint sau darbeli, kai dabar esu nestuke.gif tai negaliu po miesta lakstyt ir ieskot... niu nieko
Atsakyti
Kaip manote, jeigu dėti roletus, ar būtinai kabinti dienines užuolaidas? Kambarys nedidelis, nenoriu mažinti erdvės?
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 05 15, 16:07)
Kaip manote, jeigu dėti roletus, ar būtinai kabinti dienines užuolaidas? Kambarys nedidelis, nenoriu mažinti erdvės?

Čia jau kaip kam patinka mirksiukas.gif pas mane yra ir roletai ir užuolaidos ax.gif užuolaidos man duoda jaukumo
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 05 15, 15:07)

Jeigu maza erdve, tai uzuolaidu nedek... mirksiukas.gif
Nes jos tikrai sumazina erdve, bet priduoda jaukumo...

Pas mus tai kai mazas kambarys, ir tik vienas... tai nusprendem nuimt uzuolaidas, iskarto daugiau erdves ir sviesos ax.gif Bet visai plikais langais nesinori buti tongue.gif ir kaimynams savo grozybes demonstruot lotuliukas.gif Tai romanetes nusprendem kabint...
Atsakyti