QUOTE(ypata @ 2008 08 19, 11:50)
Papasakokit, kas turit bambukinius roletus - kaip jie? Ar išsikraipo, ar atsiranda tarpeliai bekabant? Ar prasminga daryti su ta medžiagėle apatiniame sluoksnyje dėl tamsumo. Bais noriu miegamojo langą jais uždengti,bet rytinė pusė, tai galvoju, kad tamsos bus per maža Ir kaip per juos oras patenka į kambarį, ar normalus vėdinimas?
Gumuotą roletą jau turim vaikų kambary, tai dėl tamsos , bet negražu ir labai sunkūs jie, o bambukai man labai gražu, bet abejoju, ar atitinka kitus reikalavimus?
Gumuotą roletą jau turim vaikų kambary, tai dėl tamsos , bet negražu ir labai sunkūs jie, o bambukai man labai gražu, bet abejoju, ar atitinka kitus reikalavimus?
Mes turim tokius roletus, na ka aš galiu pasakyti jų išvaizda tikrai nebloga, labai jaukiai kambarys atrodo, aišku jis kažkiek apsaugo nuo saulės spindulių, bet ne tiek kiek norėtusi, o ypac ryte saulėj tekant. Mes jį turim jau du metus tai pokolkas dar nei forma, nei spalva nepakito, o kas man labiausiai nepatiko, tai, kad vakare, kai įjungi kambary šviesą pro jį šiek tiek matosi vidus, nors ir pakankamai tankus pas mus jis yra. Tai tiek. Sekmės renkantis