na as tai visiems langams uzsakiau roletus o jau puosnias uzuolaidas tai teks velaiu siutis ryt turetu zmogus atlekti sumontuoti negaliu sulaukti vaikam i kambari tai svelniai zydros spalvos sau i miegama smelio spalvos su saulutem tokiom i vonia baltos kokiais tai ornamentais kvadrateliasi bet labiausiai tai svaigstu del virtuves - salono bus baltos o apacioje su kotais gerberos raudona geltona raudona ir t.t tik situ dar nemontuos nes dar lubos nepadarytos tai bus daug dulkiu o i miegama tai dar labai noriu dieniniu uzuolaidu tik del vaizdo kad graziai kristu nes uzejus iskarto matai langa tai kaip tai papuosti norisi
Gal kas žino gerų puslapių kur akis paganyt užuolaidų dekoravimui
ir mane domintu
Merginos, gal kas siuvosi ar zinote is ineto psl.is lino romanetes. Kaip atrodis ant langu , ar nepersunkios mechanizmui ?
www.draperija.lt ir www.dekorsa.lt - cia graziu visokiausiu uzuolaidu, sirmu, romaneciu.
QUOTE(Lydute @ 2008 04 17, 10:20)
tokios reakcijos ir galėjau tikėtis...
šiaip galvojom roletus, bet ėmiau žiūrinėti romanetes... jos gal, kaip čia išsireiškus, puošniau atrodo... net nžn...
šiaip galvojom roletus, bet ėmiau žiūrinėti romanetes... jos gal, kaip čia išsireiškus, puošniau atrodo... net nžn...
jei virtuvė susjungta su valgomuoju - aš už romanetes. kažkaip man roletai toks pasenęs dalykas.. gal taip atrodo, nes pas pačią dabar roletas (nuo saulės išblukęs), o dabar į naujus namelius pasidarėm romanetę. žinoma, dar priklauso, kurioje vietoje langas - ar labai arti viryklės, kur riebalai ir visa kita. jei taip gal geriau roletai - praktiškiau.
teisingas adresiukas www.dekorosa.lt
bet nieko neradau is lino
bet nieko neradau is lino
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 29, 09:19)
Na lino juk būna irgi įvairiausio storio - ir visai plonyčio, beveik peršviečiamo, ir labai storo. Tik vat vienas jo minusas - labai lamdosi
QUOTE(Enita @ 2008 04 29, 10:06)
Na lino juk būna irgi įvairiausio storio - ir visai plonyčio, beveik peršviečiamo, ir labai storo. Tik vat vienas jo minusas - labai lamdosi
Glamzosi labai 100% linas,bet jei jis yra su sintetika,tai ne.Juk uzuolaida,romanete ar ... ne drabuzis.
QUOTE(Enita @ 2008 04 29, 10:06)
Lino storis tai nieko blogo. Blogiau, kad isskalbus linas susitraukia, romanete issikraipo ir t.t. Taigi jei siusi pati, tai taupimo sumetimais dar galima, o jei siuveja, tai tikrai neverta. Is kitos puses romanetei ne tiek daug tos medziagos ir reikia, tai nelabai ka ir sutaupysi
QUOTE(reg @ 2008 04 29, 10:55)
Lino storis tai nieko blogo. Blogiau, kad isskalbus linas susitraukia, romanete issikraipo ir t.t. Taigi jei siusi pati, tai taupimo sumetimais dar galima, o jei siuveja, tai tikrai neverta. Is kitos puses romanetei ne tiek daug tos medziagos ir reikia, tai nelabai ka ir sutaupysi
oi as net nepagalvojau, kad linas traukiasi
o jei 50% lino , ir net nzn kokia galima tada parinkt 50% likusios , kad nesusitrauktu ir neissikraipytu romanete
Man iskilo toks klausimas: o romanetes, galima plauti? Vis tiek susikaupia ir dulkiu, o jeigu virtuveje, tai ir kvapu...