QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 18, 10:35)
Įdėjote foto, tai viskas dabar aišku Nežinau, kaip kitos, bet aš pagal ankstesnį nupasakojimą įsivaizdavau, kad tie langai vientisi per 2 aukštus
Tai ant tokių langiukų pakabinti viską įmanoma, derinkit prie interjero (remontas lyg ir nusimato, minėjot?)
Na man asmeniškai, tai užuolaidos tokioj vietoj , romanetės irgi atkrenta, nes jų vis tiek nekilnosit, tai tie horizontalūs audinio persiuvimai bereikalingi tampa. Aš dėčiau arba horizontalias žaliuzytes, jas šiek tiek praviru kampu laikyti - dieną šviesos pakaks, o vakare kaimynai nespoksos; arba šviesų roletą su ornamentu arba tekstūra, kad išryškėtų prieš dienos šviesą.
Tai ant tokių langiukų pakabinti viską įmanoma, derinkit prie interjero (remontas lyg ir nusimato, minėjot?)
Na man asmeniškai, tai užuolaidos tokioj vietoj , romanetės irgi atkrenta, nes jų vis tiek nekilnosit, tai tie horizontalūs audinio persiuvimai bereikalingi tampa. Aš dėčiau arba horizontalias žaliuzytes, jas šiek tiek praviru kampu laikyti - dieną šviesos pakaks, o vakare kaimynai nespoksos; arba šviesų roletą su ornamentu arba tekstūra, kad išryškėtų prieš dienos šviesą.
Visiskai sutinku, kad uzkabinti galima ka tik norite. Tik dar vienas pastebejimas, kad ir ka bekabintumete, virsutinio lango valdymas bus nuo grindu, taigi jeigu tai bus roletas tuomet grandinele bus per visa siena (nuo lubu iki zemes), jeigu bus horizontali zaliuzes - virveles ir sukinejimo strypelis taip pat bus per visa siena.