QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 12, 16:07)
Kaip suprantu, tai pas jus langai per 2 aukštus? Tuomet vientisų roletų - niekaip, tektų gamint iš kelių dalių, bet gal taip ir patogiau?
Su žaliuzėm irgi gan problematiška. Na vertikalias ar širmą 4 m aukščio pagaminti galima. Užuolaidos tokioj vietoj gan keistoka gal? Na sunku įsivaizduoti. Parašykit apytikslius išmatavimus arba foto įmeskit
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 12, 16:28)
Vat dar prisiminiau, kad mačiau vitrininių laiptinės langų foto su plisuotom XL žaliuzėm, tai jei dar kokį šviesesnį skaidresnį audinuką parinkus, manau, tikrai įspūdinga būtų. Paieškokit, va pvz:
http://lauresta.lt/a...e/phpupbkjx.jpg
QUOTE(lota @ 2008 08 12, 16:51)
Na tada gal tikrai ne kas neuzdengus palikt
PAs mus irgi yra tokie langai per du aukstus laiptineje, tai man meistras, kuris roletus matavo, labai rekomendavo ten horizontalias medines zaliuzes deti. Pasak jo, geriausias sprendimas tokiam langui. Pabandziau isivaizduoti, gal ir visai nieko atrodytų. O tos visokios freskos imitacijos (turbut turejai omeny vitrazus), tai pries 15 metu madoj buvo... Aisku ziurint koks jusu namo interjeras apskritai, gal ir i tema tie vitrazai, bet man tai vitrazai tik baznycioj ziurisi, name tai sunkiai isivaizduoju kad tiktu...
QUOTE(swimmer @ 2008 08 12, 16:54)
Reiketu siaip matmenu kad butu imanoma pasakyti ka imanoma pagaminti. Siaip roleta butu imanoma, tik va naudotis juo nelabai patogu butu. Bet jeigu langai per du aukstus, tai itariu apie 6 metru aukscio. Tuomet zaliuzes gali nelabai gerai funkcionuoti, bet pagaminti imanoma.
Del pliusuotu zaliuziu - esant tokiam auksciui virsuje jos bus ne pliusuotos, o lygios
Laukiam langu nuotrauku, piesinelio arba siaip matmenu kad galetume ka nors patarti
Vakare kai gryšiu namo nufotografuosiu ir įkelsiu, surašysiu matmenis. Mes į namą atsikraustėm tik gruodžio mėn. Pradedam po truputį remontuoti. Pradžiai keisim langus. Interjeras kolkas visur medis, ateitį jo tikrai nebus. Žadam po žolinių kviestis meistrus, kad išmatuoti. Reikia apsispręst ar statyt du langus kaip dabar ar ar daryt vieną per abu aukštus. Na aiškiau pasirodys kai įkelsiu foto. O tos nuorodos man neatidaro