Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(edinka @ 2008 08 07, 00:52)
Bet kiek žinau dedant ant medinių rėmų matosi tas suvyniavimas, na ta prasme, kad nėra lovelio  ax.gif , ar ne taip? Ant plastikinio lango gražiau atrodo.

Jeigu mediniai langai yra su stiklo paketu, tai roletai bus lygiai tokie patys, kaip ir ant plastikinio lango. Na o jei langai kitokio tipo, t.y., be stiklo paketo, roletai gali būti tik paprasti - be jūsų minėto rėmelio ir kasetės lango viršuje, tiesiog susisukantys į rulonėlį lango viršuje.
Tačiau jei langai yra mediniai, be stiklo paketo, bet turi vientisą stiklą, tam tikrų sistemų kasetiniai roletai irgi gali būti kabinami.
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 12:12)
cia roletai patiko:
user posted image

O kokie faini, as kaip tik irgi noriu nuotrauka atspauzdinti ir roletus padaryt, tik nezinau kuri imone tuom uzsiima ir kiek kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 07, 11:16)
O kokie faini, as kaip tik irgi noriu nuotrauka atspauzdinti ir roletus padaryt, tik nezinau kuri imone tuom uzsiima ir kiek kainuotu g.gif

Kažkur buvau rašius apie foto roletus smile.gif atrodo kaune užsiima ax.gif

http://www.parduoda....imas/22693.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'Occitane: 07 rugpjūčio 2008 - 10:20
QUOTE(L'Occitane @ 2008 08 07, 12:19)
Kažkur buvau rašius apie foto roletus smile.gif atrodo kaune užsiima  ax.gif

http://www.parduoda....imas/22693.html

Forumietės minėjo, kad ši firma roletus daro iš popieriaus, "a la fototapetai". Norint, kad atspausdintų ant audinio, reitų kreiptis į firmą, užsiimančia reklamos gamyba, spauda ant tentų ir t.t. Kainuotų, spėju, daug... Man pačiai yra tekę matyti tik atspausdintus reklaminius užrašus ant roletų įmonėse.
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 08 07, 08:33)
Nemačiau kaip atrodo ant plastikinio  tongue.gif Šiaip vertikaliai pritvirtinta juostelė, ir tada roletas leidžiasi tarp tos juostelės ir lango rėmo (pas ir juostelė balta, ir langai dažyti balta spalva)  mirksiukas.gif Netrukdo kažkaip  g.gif

Gal butu galima nuotraukele.Labai jau smalsu paziureti,nes ir pati galvoju pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 07, 10:16)

eurivila daro tokius roletus
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 08 07, 11:39)
Gal butu galima nuotraukele.Labai jau smalsu paziureti,nes ir pati galvoju pasidaryti ax.gif

Padarysiu artimiausiomis dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 08 07, 13:49)
Padarysiu artimiausiomis dienomis mirksiukas.gif

Gerai,lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal galite man pasakyti kaip čia gaunasi su mano roletais - išsipučia kaip balionas ir iškrenta medžiaga. Čia taip pas visas? Aš jau baigiu juos prakeikti. bash.gif O jie pas mane tik kelios dienos.bash.gif
Gal matysis nuotraukose...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(virdzina @ 2008 08 08, 10:34)
Sveikos!
Gal galite man pasakyti kaip čia gaunasi su mano roletais - išsipučia kaip balionas ir iškrenta medžiaga. Čia taip pas visas? Aš jau baigiu juos prakeikti. bash.gif O jie pas mane tik kelios dienos.bash.gif
Gal matysis nuotraukose...
user posted image

user posted image

Pirmiausia, tai meistras turėjo jus paminėti, kad pirmas porą savaičių roletą reikia laikyti kiek galima suvyniotą. Mat audinys sandėlyje guli rulone suvyniotas kita kryptimi - iš šonų, o ne iš viršaus. Taigi, pagamintas roletas turi kiek persiformuoti, nes jis "iš prigimties" linkęs vyniotis kitaip, ypač jei tai buvo rulono pabaiga. Siūlau kurį laiką bent jau dienos metu palaikyti jį suvyniotą, viskas turėtų susitvarkyti.
Antra, iš nuotraukos nesimato, kokios jūsų lango stiklajuostės - gal jos sudaro 45 laipsnius su stiklu? Tuomet roleto kreipiančiosios (rėmelis šone) turėtų būti pačios plačiausios, nes kitaip gali būti, kad jos nesulaikys audinio ir šis gali "iškristi".
Trečia, ar audinys pučiasi tik atidarius langą? Tuomet natūralu - kambaryje padarius tam tikrą skersvėjį, užuolaidos irgi "pasipūstų" iki pat lubų smile.gif
Daugiau priežasčių tam nėra. Jei audinys būtų visiškai nepralaidus orui ar gumuotas, būtų visai kita kalba rolleyes.gif
Atsakyti
Čia

romanetė + užuolaida (pirmas pav šiame puslapyje)?

Jau kaip man gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 08, 10:22)
Pirmiausia, tai meistras turėjo jums paminėti, kad pirmas porą savaičių roletą reikia laikyti kiek galima suvyniotą. Mat audinys sandėlyje guli rulone suvyniotas kita kryptimi - iš šonų, o ne iš viršaus. Taigi, pagamintas roletas turi kiek persiformuoti, nes jis "iš prigimties" linkęs vyniotis kitaip, ypač jei tai buvo rulono pabaiga. Siūlau kurį laiką bent jau dienos metu palaikyti jį suvyniotą, viskas turėtų susitvarkyti.

Ačiū už atsakymą, šito mums neminėjo. Pabandysim, gal pasiteisins. Bet vieną žinau, kad gyvenime daugiau nebenorėsiu roletų, visiškai nusivyliau.
Antra, iš nuotraukos nesimato, kokios jūsų lango stiklajuostės - gal jos sudaro 45 laipsnius su stiklu? Tuomet roleto kreipiančiosios (rėmelis šone) turėtų būti pačios plačiausios, nes kitaip gali būti, kad jos nesulaikys audinio ir šis gali "iškristi".

Tos kreipiančiosios lyg ir pačios plačiausios, bent taip jau minėjo meistras.
Trečia, ar audinys pučiasi tik atidarius langą? Tuomet natūralu - kambaryje padarius tam tikrą skersvėjį, užuolaidos irgi "pasipūstų" iki pat lubų smile.gif
Daugiau priežasčių tam nėra. Jei audinys būtų visiškai nepralaidus orui ar gumuotas, būtų visai kita kalba  rolleyes.gif

O audinys pučiasi ne tik nuo vėjo. Uždarytas langas, o audinys kaip balionas. Toks jausmas, kad nuo saulės ir nuo jos šilumos.
Atsakyti