Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 11:39)
doh.gif nepatikesi- bute miegamajam lygiai tokios dienines pas mane(su tais burbulais raudonais) doh.gif irgi su ziedais biggrin.gif tik naktines is taftos, storesnes ax.gif
Papildyta:
cia ne i tema visai, bet va kokias radau, gal kam patiks, tik kad nesu maciusi tokiu karnizu pas mus biggrin.gif :
user posted image

sveikos.Maciau kazkur toki karniza,buvo tamsus,lakuotas-man patiko,labai derejo prie kambario interjero bigsmile.gif
Atsakyti
turbut labai originaliai padaryt norejo biggrin.gif :
user posted image
Papildyta:
cia roletai patiko:
user posted image
Atsakyti
Labas merginos,

gal kuri turit patirties su ibrahimo "uzuolaidu auros" uzuolaidu siuvimu?
buvau pas juos apsidairyt, medziagu atrodo apsciai, pasiklausinejau sako, jei is to kas yra pasius ant keturiu langu per menesi... kazkaip atrodo nelabai realiai kai kitur po 3-4men laukt reikia....kainos ten irgi taip suprantu nemazos... g.gif
nu zo beda beda, nenumanau nuo ko pradet... noriu iki vaikiuko gimimo suspet uzuolaidas paisisiust ir susikabint, o nei siuveja esu, o ir nieko tame nenusimanau ... unsure.gif kaip cia ta varianta pasidaryt, kad ir nepermoket, ir kokybiskai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Petit Petit @ 2008 08 06, 11:16)
Labas merginos,

gal kuri turit patirties su ibrahimo "uzuolaidu auros" uzuolaidu siuvimu?
buvau pas juos apsidairyt, medziagu atrodo apsciai, pasiklausinejau sako, jei is to kas yra pasius ant keturiu langu per menesi... kazkaip atrodo nelabai realiai kai kitur po 3-4men laukt reikia....kainos ten irgi taip suprantu nemazos... g.gif
nu zo beda beda, nenumanau nuo ko pradet... noriu iki vaikiuko gimimo suspet uzuolaidas paisisiust ir susikabint, o nei siuveja esu, o ir nieko tame nenusimanau ... unsure.gif kaip cia ta varianta pasidaryt, kad ir nepermoket, ir kokybiskai... g.gif

Nelabai supratau. Tai jums 1 menesis per trumpas terminas ar per ilgas? Siaip as manau kad 1 men yra pakankamai ilgas terminas. 1-2 men terminas buna kai siuvama viesbuciams (po kelias desimtis uzuolaidu). Tiesa, dar pasiuvimo terminas labai priklauso nuo medziagos. Jeigu medziagos siuvejai laukia is tiekeju, tuomet viskas gali ir uzsitesti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 08 06, 09:56)
Gal kas galite patarti - pas mus yra mediniai remai, norejau roletu. Salone man pasake, kad roletus deda, jei yra plastikiniai remai, i medinius neiseina imontuoti doh.gif Ar tikrai taip?  g.gif

Dedami prie stiklo roletai gali buti montuojami ir ant mediniu ir ant plastikiniu langu. Tik ar verta deti toki roleta ant medinio laingo tai kitas klausimas. Nes jau anksciau kazkur cia diskutavome, kad labai daznai buna, kad uzdejus roleta prie stiklo, pradeda kauptis dregme ir rasoti stiklas. Plastikiniams langams gal tai ir nekenkia, bet medziui tikrai negerai.
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 08 06, 11:42)
Nelabai supratau. Tai jums 1 menesis per trumpas terminas ar per ilgas? Siaip as manau kad 1 men yra pakankamai ilgas terminas. 1-2 men terminas buna kai siuvama viesbuciams (po kelias desimtis uzuolaidu). Tiesa, dar pasiuvimo terminas labai priklauso nuo medziagos. Jeigu medziagos  siuvejai laukia is tiekeju, tuomet viskas gali ir uzsitesti smile.gif

na man dabartinej situacijoj tai kuo greiciau tuo geriau:)))) sakau, gal neturi klientu kad greit zada? na, bet jei manai menuo pakankamai ilgai tai ramiau:)
as tik va labai issigandau ju pasiutu uzuolaidu kainu salone.. doh.gif kai medziagas ciupinejau ir kainas ziurinejau lyg ir ne tragiskai brangu pasirode.... bet kainos prie pasiutu pavyzdziu.... gal as visai nesusigaudau realybej? vienas langas 5 tukst???? mergiotes cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Petit Petit @ 2008 08 06, 12:48)
na man dabartinej situacijoj tai kuo greiciau tuo geriau:)))) sakau, gal neturi klientu kad greit zada? na, bet jei manai menuo pakankamai ilgai tai ramiau:)
as tik va labai issigandau ju pasiutu uzuolaidu kainu salone.. doh.gif  kai medziagas ciupinejau ir kainas ziurinejau lyg ir ne tragiskai brangu pasirode.... bet kainos prie pasiutu pavyzdziu.... gal as visai nesusigaudau realybej? vienas langas 5 tukst???? mergiotes cia normalu?

man užuolaidas pasiuvo per tris savaites,o dvi romanetes ir dar vieną užuolaidą siuvo apie penkias savaites rolleyes.gif beje,siuvausi Panevėžyje ax.gif o kainos,jei vienam langui penki tūkst.,tai manau brangoka g.gif na nebent labai jau didelis langas ir brangus audinys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Petit Petit @ 2008 08 06, 11:48)
as tik va labai issigandau ju pasiutu uzuolaidu kainu salone.. doh.gif  kai medziagas ciupinejau ir kainas ziurinejau lyg ir ne tragiskai brangu pasirode.... bet kainos prie pasiutu pavyzdziu.... gal as visai nesusigaudau realybej? vienas langas 5 tukst???? mergiotes cia normalu?

Gal audini prabangu issirinkote smile.gif Tiesa, kokio dydzio langui? Ir kokios uzuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 08 06, 09:56)
Gal kas galite patarti - pas mus yra mediniai remai, norejau roletu. Salone man pasake, kad roletus deda, jei yra plastikiniai remai, i medinius neiseina imontuoti doh.gif Ar tikrai taip?  g.gif

Pas mus mediniai langai, roletai pakabinti prieš metu - jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 08 06, 11:52)
man užuolaidas pasiuvo per tris savaites,o dvi romanetes ir dar vieną užuolaidą siuvo apie penkias savaites  rolleyes.gif beje,siuvausi Panevėžyje  ax.gif

Gal išduosit kur siuvotės panevėžy? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniuke: 06 rugpjūčio 2008 - 19:44
QUOTE(ADA @ 2008 08 06, 15:00)
Pas mus mediniai langai, roletai pakabinti prieš metu - jokių problemų  4u.gif

Aciu uz atsakymus, zinosiu, kad tai imanoma ir tegu salone neissisukineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 08 06, 15:00)
Pas mus mediniai langai, roletai pakabinti prieš metu - jokių problemų 

Bet kiek žinau dedant ant medinių rėmų matosi tas suvyniavimas, na ta prasme, kad nėra lovelio ax.gif , ar ne taip? Ant plastikinio lango gražiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 08 06, 23:52)
Bet kiek žinau dedant ant medinių rėmų matosi tas suvyniavimas, na ta prasme, kad nėra lovelio  ax.gif , ar ne taip? Ant plastikinio lango gražiau atrodo.

Nemačiau kaip atrodo ant plastikinio tongue.gif Šiaip vertikaliai pritvirtinta juostelė, ir tada roletas leidžiasi tarp tos juostelės ir lango rėmo (pas ir juostelė balta, ir langai dažyti balta spalva) mirksiukas.gif Netrukdo kažkaip g.gif
Atsakyti