QUOTE(Petit Petit @ 2008 08 06, 11:16)
Labas merginos,
gal kuri turit patirties su ibrahimo "uzuolaidu auros" uzuolaidu siuvimu?
buvau pas juos apsidairyt, medziagu atrodo apsciai, pasiklausinejau sako, jei is to kas yra pasius ant keturiu langu per menesi... kazkaip atrodo nelabai realiai kai kitur po 3-4men laukt reikia....kainos ten irgi taip suprantu nemazos...
nu zo beda beda, nenumanau nuo ko pradet... noriu iki vaikiuko gimimo suspet uzuolaidas paisisiust ir susikabint, o nei siuveja esu, o ir nieko tame nenusimanau ...
kaip cia ta varianta pasidaryt, kad ir nepermoket, ir kokybiskai...
Nelabai supratau. Tai jums 1 menesis per trumpas terminas ar per ilgas? Siaip as manau kad 1 men yra pakankamai ilgas terminas. 1-2 men terminas buna kai siuvama viesbuciams (po kelias desimtis uzuolaidu). Tiesa, dar pasiuvimo terminas labai priklauso nuo medziagos. Jeigu medziagos siuvejai laukia is tiekeju, tuomet viskas gali ir uzsitesti
Papildyta:
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 08 06, 09:56)
Gal kas galite patarti - pas mus yra mediniai remai, norejau roletu. Salone man pasake, kad roletus deda, jei yra plastikiniai remai, i medinius neiseina imontuoti
Ar tikrai taip?
Dedami prie stiklo roletai gali buti montuojami ir ant mediniu ir ant plastikiniu langu. Tik ar verta deti toki roleta ant medinio laingo tai kitas klausimas. Nes jau anksciau kazkur cia diskutavome, kad labai daznai buna, kad uzdejus roleta prie stiklo, pradeda kauptis dregme ir rasoti stiklas. Plastikiniams langams gal tai ir nekenkia, bet medziui tikrai negerai.