Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(vesela @ 2008 08 05, 14:03)
sveikos,
gal kas zino kur butu galima isigyti vertikaliu zaliuziu? spalva nera labai svarbi, na norisi tik protingos kainos  4u.gif

As siandien Isvetoj uzsisakiau http://www.isveta.lt/apie-mus.html i darbo kambari , langiukas mazas tai kainavo 120 lt .

QUOTE(sagute12 @ 2008 08 05, 16:22)
Sveikos,
Galiu papasakoti savo romanečių istoriją: gaminamos Dekorviloj, prieš savaitę tik pasikabinom. Užsakymą įvykdė per savaitę laiko (mano manymu mums nuskilo). Siuvomės tris romanetes ir bendroj sumoj gavosi 1200 lt, tai kažkaip neijaučiam labai jau nuskriausti smile.gif be to ir laukti ilgai nereikėjo smile.gif ir patenkinti darbu likom, viskas labai kokybiškai..tiesa, mums pasirodė, kad audinių pasiūla nėra labai jau gausi, bet mes radom tinkamą atspalvį smile.gif

Kazi kokio dydzio tos romanetes g.gif

QUOTE(reksnyte @ 2008 08 05, 20:04)
sveikos  4u.gif prieš gerą pusmetį pasisiuvau romanetes  mirksiukas.gif  viskas joms gerai,tik pas mus labai arti yra kiti kaimynai ir jos persišviečia  ax.gif tai galvoju,kad reikia dar užsisakyti roletus,tik nebežinau kokia spalva man tiktų  doh.gif gal galit patart  4u.gif
čia vienos  mirksiukas.gif

http://public.fotki....manetes002.html

o cia kitos

http://public.fotki....manetes001.html

abiejų spalvų deriniai tokie pat,tik skiriasi tie visi dekoriukai  mirksiukas.gif  ax.gif

As deciau baltus roletus 4u.gif
Atsakyti
[quote=reksnyte,2008 08 05, 21:35]
labai grazios thumbup.gif as deciau is vis baltus roletus unsure.gif blush2.gif kai noretusi pasislept nuo kaimynu bac is nuleidi mirksiukas.gif
[/quote]
ačiū už nuomonę 4u.gif aš irgi kažkaip linkstu prie baltų g.gif
[/quote]
As deciau (tiksliau dejau smile.gif ) sienu spalvos. Pas mane virtuvej ta pati situacija - romanete persisiviecia, be to kartais saule perdaug uzkepina todel uzsakiau po romanete beveik baltus roletus. Na ne visai popieriaus baltumo, bet sienu atspalvio - dramblio kaulo atspalvio. dar nepakabino, bet tikiuosi bus grazu 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip čia mane užpuolėte..Jei jau prisiregistravau tik vakar, tai kažkurioj temoj vistiek turiu savo pirmąją žinutę parašyt biggrin.gif
O foto pasistengsiu įkelt, kai namuose būsiu, nes dabar darbe plušu wink.gif
Atsakyti
o vat man beda- langai 10 m blink.gif doh.gif miegamajam doh.gif ir ka ten kabint!?kad kaina bus nemaza, tai jau suprantu, bet kad ideju tokiems langams- nulis doh.gif galvoju gal kalt ziedus? g.gif nes noriu butinai su naktinem(ne roletus, ne zaliuzes, o kad naktines uzuolaidos butu ax.gif )gal kas turi kita nuomone? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 10:14)
o vat man beda- langai 10 m blink.gif  doh.gif miegamajam doh.gif ir ka ten kabint!?kad kaina bus nemaza, tai jau suprantu, bet kad ideju tokiems langams- nulis doh.gif galvoju gal kalt ziedus? g.gif nes noriu butinai su naktinem(ne roletus, ne zaliuzes, o kad naktines uzuolaidos butu ax.gif )gal kas turi kita nuomone? blush2.gif

na pas mane irgi miegamajam didžiulis langas doh.gif tai kabinom dienines užuolaidas iš organzos su žiedeliais,o del naktinių tai niekaip neapsisprendžiu unsure.gif pas mane toj pusej kur langas matosi grazus vaizdas,o dar antras aukštas,tai ir neapsisprendžiu ar reikia tų naktinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 08 06, 09:29)
dar antras aukštas,tai ir neapsisprendžiu ar reikia tų naktinių  g.gif

siaip irgi antram aukste miegamasis, bet man naktiniu reikia del "tamsos" - ta prasme ne tam, kad niekas nematytu manes, o kad kambary kartais tamsu butu blush2.gif biggrin.gif bet roletu nesinori kazkaip blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galite patarti - pas mus yra mediniai remai, norejau roletu. Salone man pasake, kad roletus deda, jei yra plastikiniai remai, i medinius neiseina imontuoti doh.gif Ar tikrai taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 10:33)
siaip irgi antram aukste miegamasis, bet man naktiniu reikia del "tamsos" - ta prasme ne tam, kad niekas nematytu manes, o kad kambary kartais tamsu butu blush2.gif  biggrin.gif bet roletu nesinori kazkaip blush2.gif

na ištikro užuolaida siuvausi dar kai gyvenome bute,tačiau jos man tinka ir name,tik buvo per siauros doh.gif tačiau jos siutos iš tokių gabalų,tai man prijungė dar gabaliuką ir viskas tiko mirksiukas.gif
čia foto(sorry,čia fotogravuota dar bute prieš išsikraustant ,tokią tik radau blush2.gif ji yra su žiedeliais )

http://public.fotki..../fotkes057.html

Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 08 06, 10:07)
čia foto(sorry,čia fotogravuota dar bute prieš išsikraustant ,tokią tik radau  blush2.gif ji yra su žiedeliais )

http://public.fotki..../fotkes057.html

doh.gif nepatikesi- bute miegamajam lygiai tokios dienines pas mane(su tais burbulais raudonais) doh.gif irgi su ziedais biggrin.gif tik naktines is taftos, storesnes ax.gif
Papildyta:
cia ne i tema visai, bet va kokias radau, gal kam patiks, tik kad nesu maciusi tokiu karnizu pas mus biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 11:37)
doh.gif nepatikesi- bute miegamajam lygiai tokios dienines pas mane(su tais burbulais raudonais) doh.gif irgi su ziedais biggrin.gif tik naktines is taftos, storesnes ax.gif

pasirodo skoniai sutampa thumbup.gif ten ne naktinės,o siūtos iš berods penkių gabalų organzos.tai va,net nemanau,kad man čia tiks dar naktinės,nes ir taip jau daug tų margumynų doh.gif šiaip jos persišviečia,bet nebesinori siūtis kitų,kai yra šios beveik naujos unsure.gif bute,prie mano miegamojo interjero jos tiko nerealiai,be to gyvenom penktame aukšte ir naktinių tikrai nereikėjo schmoll.gif o dabar name irgi bandom kažką panašaus padaryti mirksiukas.gif derinam kambarį prie užuolaidų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 06, 10:39)
tik kad nesu maciusi tokiu karnizu pas mus biggrin.gif :

nueik į mišką ir pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti