Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(vvandene @ 2008 08 04, 22:59)
as daugiau nei 3 men laukiau doh.gif

Kazkokia nesamone. Siek tiek nerealus terminai.
Atsakyti
sveikos,
gal kas zino kur butu galima isigyti vertikaliu zaliuziu? spalva nera labai svarbi, na norisi tik protingos kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 05, 15:03)
sveikos,
gal kas zino kur butu galima isigyti vertikaliu zaliuziu? spalva nera labai svarbi, na norisi tik protingos kainos  4u.gif

Bet kurioje žaliuzes gaminančioje firmoje rolleyes.gif
O kaina tai kaip tik ir priklauso nuo pasirinkto audinio... Na, sakykim, langas 1,20x1,50 kaina svyruoja 100-180 Lt.
Atsakyti
Sveikos,
Galiu papasakoti savo romanečių istoriją: gaminamos Dekorviloj, prieš savaitę tik pasikabinom. Užsakymą įvykdė per savaitę laiko (mano manymu mums nuskilo). Siuvomės tris romanetes ir bendroj sumoj gavosi 1200 lt, tai kažkaip neijaučiam labai jau nuskriausti smile.gif be to ir laukti ilgai nereikėjo smile.gif ir patenkinti darbu likom, viskas labai kokybiškai..tiesa, mums pasirodė, kad audinių pasiūla nėra labai jau gausi, bet mes radom tinkamą atspalvį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute12 @ 2008 08 05, 16:22)
Sveikos,
Galiu papasakoti savo romanečių istoriją:

NORIM FOTO ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 08 05, 18:55)
NORIM FOTO ploja.gif  ploja.gif

Kažkodėl įtariu kad nesulauksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 05, 19:11)
Kažkodėl įtariu kad nesulauksim rolleyes.gif

man ir taip pasirode.. new_russian.gif todel ir prasau irodymu mirksiukas.gif o beto romanete romantei nelygi.. mums romanete gavos po 400- 550 Lt po 2 ant lango (langai platus) tai viso langui 800-1100 (2 langam po 1100, vienam 800 ) veiksmas vyko pries daugiau kaip metus - siuvo Senukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 08 05, 19:24)
man ir taip pasirode.. new_russian.gif todel ir prasau irodymu  mirksiukas.gif o beto romanete romantei nelygi.. mums romanete gavos  po 400- 550 Lt po 2 ant lango (langai platus) tai viso langui 800-1100 (2 langam po 1100, vienam 800 ) veiksmas vyko pries  daugiau kaip metus - siuvo Senukai  4u.gif

Tai man kaina ir nekliūna, man virtuvės langui irgi tik 430 kainavo 4u.gif
Tiesiog kliūna kad prisiregistruoji ir po 4 minučių jau reklama doh.gif
Pataisykit jei klystu tai atsiprašysiu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif prieš gerą pusmetį pasisiuvau romanetes mirksiukas.gif viskas joms gerai,tik pas mus labai arti yra kiti kaimynai ir jos persišviečia ax.gif tai galvoju,kad reikia dar užsisakyti roletus,tik nebežinau kokia spalva man tiktų doh.gif gal galit patart 4u.gif

čia vienos mirksiukas.gif

http://public.fotki....manetes002.html

o cia kitos

http://public.fotki....manetes001.html

abiejų spalvų deriniai tokie pat,tik skiriasi tie visi dekoriukai mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 08 05, 21:04)
sveikos  4u.gif prieš gerą pusmetį pasisiuvau romanetes  mirksiukas.gif  viskas joms gerai,tik pas mus labai arti yra kiti kaimynai ir jos persišviečia  ax.gif tai galvoju,kad reikia dar užsisakyti roletus,tik nebežinau kokia spalva man tiktų  doh.gif gal galit patart  4u.gif
čia vienos  mirksiukas.gif

http://public.fotki....manetes002.html

o cia kitos

http://public.fotki....manetes001.html

abiejų spalvų deriniai tokie pat,tik skiriasi tie visi dekoriukai  mirksiukas.gif  ax.gif

Nu man atrodu kad gerijau svese geltonus.
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2008 07 29, 12:16)
Laba diena.Noriu paklausti kauniečių kur nebrangiai ir greit siuna užuolaidas g.gif Atsiprašau,jei jau buvo apie tai rašyta,tiesiog visos temos dar neperskaičiau  ir pamaniau jog taip greičiau sulauksiu atsakymo blush2.gif

As darbe gaminu zaliuzes ir ruletus(no tik i uzsieni )tai nezinau kaip su kainom. No galiu padet su pasiuvimu uzuolaidu Kaune. cia ne reklama ,o tik pasiulimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 05, 19:40)
Tai man kaina ir nekliūna, man virtuvės langui irgi tik 430 kainavo 4u.gif
Tiesiog kliūna kad prisiregistruoji ir po 4 minučių jau reklama doh.gif
Pataisykit jei klystu tai atsiprašysiu ax.gif

kaina tai gi nuo lango dydzio irgi priklauso mirksiukas.gif Tas pats kliuna ir man, todel ir rekiau kad foto noriu mirksiukas.gif as ir viesai atsiprasysiu jei blogai pamislyjau blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(reksnyte @ 2008 08 05, 20:04)
sveikos  4u.gif prieš gerą pusmetį pasisiuvau romanetes  mirksiukas.gif  viskas joms gerai,tik pas mus labai arti yra kiti kaimynai ir jos persišviečia  ax.gif
o cia kitos

labai grazios thumbup.gif as deciau is vis baltus roletus unsure.gif blush2.gif kai noretusi pasislept nuo kaimynu bac is nuleidi mirksiukas.gif
Atsakyti

labai grazios thumbup.gif as deciau is vis baltus roletus unsure.gif blush2.gif kai noretusi pasislept nuo kaimynu bac is nuleidi mirksiukas.gif
[/quote]
ačiū už nuomonę 4u.gif aš irgi kažkaip linkstu prie baltų g.gif
Atsakyti