Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(Irongė @ 2008 07 20, 18:06)
beje, gal šiek tiek pigiau gali gautis širmos iš tokios lyg roletų medžiagos, tai man rodos iki tūkstančio tada turėtum tikria sutilpt, bet man asmeniškai norėjosi derinti su kitų langų medžiaga, ir todėl šitas variantas netiko...

va kur šoką gavau, tai kai į pirmą saloną užsukuS, paskaičiavo 5t vien už tas širmas.... doh.gif

Roletu medziagu irgi ivairiu yra. Kaina gali labai skirtis. Imant paprasciausia roleto medziaga, daugiausiai kainuoja mechanizmas, bet jeigu rinksites uzuolaidine medziaga, tuomet viskas priklausysnuo pasirinktos medziagos kainos.
Papildyta:
QUOTE(anileva @ 2008 07 19, 22:06)
tai netoli 5 metru ir yra, cia miegamojo langas, per visa siena iki zemes, nelabai noriu uzuolaidu miegamajam, kitos iseities nebus jei nerasiu sirmos pigiau

As dar tik norejau paklausti ar matavote langa?
Nes dazniausiai sakydamos matmeni mazdaug galite labai apsirikti smile.gif
Buvo atvejis, kai sake kad langas 4 metru plocio, o pamatavus pasirode 2.4 m biggrin.gif:D
Atsakyti
Gavom ir mes savo roletus bigsmile.gif Užsakinėjau tą plėvelę, kuri praleidžia šviesą, bet neprileidžia tiesioginių spindulių (pvz kompui), tai truputį nusivyliau, nes išties ir šviesos nemažai sulaiko ir nebuvau pamąsčiusi apie tai, kad langas nedidelis ir taip pritemdžius prie kompo būna tamsoka unsure.gif Bet... turint omenyje tai, kad seniau vyras palikdavo ir naktinis užuolaidas užtrauktas, tai dabar visai gerai, nes visgi šviesiau lotuliukas.gif O į miegamąjį gavom gumuotus roletus , tai išvis faina thumbup.gif

QUOTE(wanesa @ 2008 07 20, 18:14)
Visi jie turbūt vienodi, maniškis užsimanė karnizus plastmasinius svetainėj sudėt  Sako o koks skirtumas

lotuliukas.gif
Pas mus svetainės remontas dar negreit, bet vyras jau informuotas, kad ten kabės romanetės cool.gif Kai užsisakėm roletus, vis mąstė sumokėjom daug ar mažai lotuliukas.gif Bet kai gavom, tai labai patenkinti thumbup.gif Net pats pasiūlė į virtuvę užsakyti bigsmile.gif

QUOTE(swimmer @ 2008 07 20, 23:30)
Buvo atvejis, kai sake kad langas 4 metru plocio, o pamatavus pasirode 2.4 m

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Noriu dar pasitikslinti dėl roletų į virtuvę, gal kas turi ir gali pakomentuoti- ar jie labai apsineša? g.gif Ir kokią medžiagą geriausia jiems rinktis? Pas mus viryklė stovi tiesiai priešais langą ir , tarkim atidarius orkaitę, bent kažkiek karščio garų keliauja tiesiai link lango, tai gal medžiaga greit bus paveikta g.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 06 05, 15:04)
IDĖJOMS

user posted image

Radau savo svajoniu uzuolaidas!!!!! blink.gif Gal kas zinote kur mazdaug rasti butent tokias zalsvas ir panasiais kaip paveiksliuke??? Tos zalsvos tokios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judkiss: 21 liepos 2008 - 12:50
QUOTE(judkiss @ 2008 07 21, 13:49)
Radau savo svajoniu uzuolaidas!!!!!  blink.gif  Gal kas zinote kur mazdaug rasti butent tokias zalsvas ir panasiais kaip paveiksliuke??? Tos zalsvos tokios  wub.gif

Man irgi labai čia gražu, su laiku ir aš svajoju pasikabinti tokias užuolaidas svetainėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 07 21, 13:54)
Man irgi labai čia gražu, su laiku ir aš svajoju pasikabinti tokias užuolaidas svetainėje  wub.gif

O gal zinote kur tokias rasti? g.gif

Speju, kad teks paciai improvizuoti ir kazka kurti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 07 21, 14:58)
O gal zinote kur tokias rasti?  g.gif

Speju, kad teks paciai improvizuoti ir kazka kurti  ax.gif

As isvis nusiteikus pati uzuolaida siudintis, nes kur kainos padoresnes tai pasirinkimas netenkkina, o kur grozis ten toooookios kainos , kad uoj.
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 07 21, 14:54)
Man irgi labai čia gražu, su laiku ir aš svajoju pasikabinti tokias užuolaidas svetainėje  wub.gif

nu man tai jos ne očen blush2.gif mano mama prieš 15 metų siuvosi tokias blush2.gif panašias su tom klostėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 07 21, 21:40)
nu man tai jos ne očen  blush2.gif  mano mama prieš 15 metų siuvosi tokias  blush2.gif  panašias su tom klostėm  blush2.gif

Seni laikai sugrįžta mirksiukas.gif Man svarbiausia, kad gražu, jauku ir dera prie bendro vaizdo cool.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Norėjau paklausti, o gal kam ir teko susidurti, labai noriu roleto su atvaizdu pasirinktu iš interneto paveikslėlių. Ar įmanoma tai įgyvendinti? Langas yra nemažas (kartu su balkono durimis), todėl tvrtinimą užsisakyčiau prie lubų. Ar teko kam tokią mintį įgyvendinti? blush2.gif 4u.gif
Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų info mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai vietoj paveikslelio noreciau kad ten butu prideta mano seimynos nuotraukeliu. Jauciu tai butu imanoma dekupazo technika g.gif , jei yra sugebanciu, mielai bendradarbiausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2008 07 22, 18:37)
As tai vietoj paveikslelio noreciau kad ten butu prideta mano seimynos nuotraukeliu. Jauciu tai butu imanoma dekupazo technika  g.gif , jei yra sugebanciu, mielai bendradarbiausiu  4u.gif

na man tai tik retro arba juodai baltos foto gražiai žiūrėtūsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 07 23, 18:39)
na man tai tik retro arba juodai baltos foto gražiai žiūrėtūsi 4u.gif

Butent - juodai baltos dideles nuotraukos wub.gif
Atsakyti