Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 15, 21:09)
tai wa..apie spalvas. kambarys bus geltonos spalvos.. nu tokios gelsvos.. grindys - laminatas sviesios spalvos (azuolas)... ir baldai turetu but tokie i gelsvuma.. na nera isskirta kazkokios akcentines spalvos (galbūt galima iterpt bordine.. hmzz..)

jei derint zaliuzes prie bendro spalvu konteksto, reiktu det gelsvas..o gelsva zaliuziu spalva..bijau kad atrodys kaip pasene nuo senumo.. o vaiskiai geltonos nelabai noriu..
tai ir suku galva...

as siulyciau ne is gelsvu, o is smelio atspalviu. gelsvos zaliuzes man tikrai atrodo siek tiek lyk pasene.
tik akcentines spalvos nedeciau zaliuzems tikrai, gal geriau kazka idomesnio dieninems pagalvot.
Atsakyti
nu prisiklausius jūsų patarimų..prisižiūrėjus medžiagos visokios...
bandysiu kurt kažką..planas toks, kad bordinės žaliuzės horizontalios, baltos dieninės užuolaidos (ypač patiko foto, kur pačiose užuolaidose kaip kniedės pritvirtinti žiedai ir persimauna užuolaidų viršus per karnizą).
Taip pat bus kilimas (nedidelis) smėlinis su juodų -bordinių gėlių motyvais. Bordinis gėlės vazonėlis. Bordinės pagalvėlės. Gal dar kelios bordinės detalės.

Bet ką aš čia šneku.. kai kažką tokio pavyks padaryt po keleto mėnesių būtinai įmesiu foto pažiūrėt.
Ačiū už patarimus smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 15, 08:43)
labutis,

niu kainos nėra aukštos pas juos, bet ir kokybė šiek tiek įtartina pasirodė ir mums....
duokit žinoti, kaip jums sekėsi spręsti neatitikimus su jūsų užsakyta preke? nes yra kai kurių dalykų tik pas juos mačiau, ar verta ir mums rizikuoti užsisakinėt.....

Labas rytas 4u.gif

pagaliau kabo musu namuose nendrines romanetes, tokios, kokiu ir norejom thumbup.gif Finale padare tikrai graziai ir neatmestinai. Bet nesusipratimu tai buta kaip reikalas... doh.gif Skambinejomes po gal 4 kartus, kol issiaikinom viska... doh.gif Jie labai atsiprasinejo, ir sake jiem pirmas toks atvejis kad tiek nesusipratimu... Reikia tiketis, kad taip ir yra.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 18, 08:35)
Labas rytas  4u.gif

pagaliau kabo musu namuose nendrines romanetes, tokios, kokiu ir norejom  thumbup.gif  Finale padare tikrai graziai ir neatmestinai. Bet nesusipratimu tai buta kaip reikalas...  doh.gif  Skambinejomes po gal  4 kartus, kol issiaikinom viska... doh.gif  Jie labai atsiprasinejo, ir sake jiem pirmas toks atvejis kad tiek nesusipratimu...  Reikia tiketis, kad taip ir yra.. smile.gif

džiugu girdėt 4u.gif o tai gal kada pasigirsi ir parodysi, kaip jos... mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kuri zinote kas Kaune siuva sirmas?
nes salonuose kiek klausiau ant mano vieno lango apie 1200 lt kainuotu, per brangu man doh.gif , bet taip norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2008 07 19, 21:48)
o gal kuri zinote kas Kaune siuva sirmas?
nes salonuose kiek klausiau ant mano vieno lango apie 1200 lt kainuotu, per brangu man doh.gif , bet taip norisi ax.gif

o tai uz kiek cia metru? mums vilniuj uz 5 metrus taip gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 19, 23:02)
o tai uz kiek cia metru? mums vilniuj uz 5 metrus taip gaunasi.

tai netoli 5 metru ir yra, cia miegamojo langas, per visa siena iki zemes, nelabai noriu uzuolaidu miegamajam, kitos iseities nebus jei nerasiu sirmos pigiau
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2008 07 19, 22:06)
tai netoli 5 metru ir yra, cia miegamojo langas, per visa siena iki zemes, nelabai noriu uzuolaidu miegamajam, kitos iseities nebus jei nerasiu sirmos pigiau

manau protinga kaina, pas mus irgi per visą sieną, 5 metrai, širmom didžiąją dalį sudaro medžiagos kaina, tai nelabai pigiau kas išeis.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 20, 00:04)
manau protinga kaina, pas mus irgi per visą sieną, 5 metrai, širmom didžiąją dalį sudaro medžiagos kaina, tai nelabai pigiau kas išeis.

aisku tada, reikes bandyti Mb ikalbeti, nes man tai kaip man, bet va jam nuodeme uz skudura moketi tukstancius doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 19, 23:04)

tai kiek ten tom širmom tos medžiagos reik.. daugiausia ten už mechanizmus reik paklot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 20, 10:49)
tai kiek ten tom širmom tos medžiagos reik.. daugiausia ten už  mechanizmus reik paklot  doh.gif

niu net pažiūrėjau sąmatą g.gif trečdalis mechanizmai, trečdalis pasiuvimas, trečdalis medžiaga, bet medžiagą išsirinkau pigią ir 280 pločio, todėl taupiai naudojasi ir mažai nusikerpa, visur kitus, kur po 140 cm pločio medžiagas skačiavo, gaudavosi medžiagos kaina du trečdaliai visos sumos.
Papildyta:
QUOTE(anileva @ 2008 07 20, 10:26)
aisku tada, reikes bandyti Mb ikalbeti, nes man tai kaip man, bet va jam nuodeme uz skudura moketi tukstancius doh.gif  smile.gif

vyram tie skudurai visad brangūs atrodo, kiek už tą pačią kainą galima statybinių medžiagų nusipirkt lotuliukas.gif mano vyras iš pradžių irgi žiobtelėjo, kai paskiau kaip pigiai kainuos, jam tai atrodė kosmosas, o kitą dieną darbe pasiklausęs kitų iš karto palaiminimą davė mano pasirinktam variantui.

beje, gal šiek tiek pigiau gali gautis širmos iš tokios lyg roletų medžiagos, tai man rodos iki tūkstančio tada turėtum tikria sutilpt, bet man asmeniškai norėjosi derinti su kitų langų medžiaga, ir todėl šitas variantas netiko...

va kur šoką gavau, tai kai į pirmą saloną užsukuS, paskaičiavo 5t vien už tas širmas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2008 07 20, 10:26)
aisku tada, reikes bandyti Mb ikalbeti, nes man tai kaip man, bet va jam nuodeme uz skudura moketi tukstancius doh.gif  smile.gif

Visi jie turbūt vienodi, maniškis užsimanė karnizus plastmasinius svetainėj sudėt blink.gif Sako o koks skirtumas doh.gif
Atsakyti