Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

o gal užsakymus sumaišė. Nu labai nepasisekė
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 15, 08:28)
Sveikos merginos  4u.gif

Pasiskusiu as: uzsisakem nendrines romanetes is firmos Skirpus Domus galerijoj. Vakar paskambino, kad jau padarytos. Nuvaziavo vyras parveze, bet kai pasiziurejau -  visas dziaugsmas akimirksniu isgaravo!  doh.gif  Pagaliukai ir burbuliukas visai ne tos medienos, kur uzsakinejom  (uzsakinejom azuolinius, o ideta kazkokios suskilusios senos pusies ir net dorai nenusveistas, nekalbant jau apie palakavima)  doh.gif  Virveles irgi kito atspalvio  doh.gif  bandom ikisti i savo nisa - netelpa! doh.gif  Pasirodo padare ant 1.5 cm platesne negu musm reikia  doh.gif  doh.gif  Nu labai supykau! su vyru nusprendem, kad kiba ten kokie berasciai dirba, jog negali perskaityti kas uzsakyme parasyta!  doh.gif  doh.gif

tai siandien vyras ves atgal - tegu taiso... Bet kokybe tikrai matosi, kad pas juos neauksine - vos ne senuku lygio  schmoll.gif  schmoll.gif  O kainos uzkeltos...

labutis,

niu kainos nėra aukštos pas juos, bet ir kokybė šiek tiek įtartina pasirodė ir mums....
duokit žinoti, kaip jums sekėsi spręsti neatitikimus su jūsų užsakyta preke? nes yra kai kurių dalykų tik pas juos mačiau, ar verta ir mums rizikuoti užsisakinėt.....
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 15, 08:43)
niu kainos nėra aukštos pas juos, bet ir kokybė šiek tiek įtartina pasirodė ir mums....

Tai kainos nebutu aukstos, jei gaminiai butu kokybiski... Senukuose tie visi bambukiniai roletai vos ne 10 kartu pigesni.... Bet gi ir ieskai ne senuku lygio tokiuose salonuose.. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2008 07 15, 08:42)
o gal užsakymus sumaišė. Nu labai nepasisekė

Nemanau, kad sumaise. Nes mes uzsakinejom 2 romanetes: vienos ismatavimai geri, kita ant 1.5 cm platesne padaryta plius medienos abieju sumaisytos... Siaip jie padare taip, koks pas juos yra standartas. Bet mums uzsakant paaiskino, kad tikrai galima keisti, o ir uzsakyme parasyta aiskiausiai kokai mediena ir kokia virvele turi buti naudojama.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gile-Pile: 15 liepos 2008 - 07:54
užsakinėju , gaunasi 165lt už metrą visi mechanizmai, ar čia brangu? kokia vidutinė kaina gal kas žino?
ir pasiuvimas už kvadratinį metrą po 65 lt?
Papildyta:
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 15, 08:53)

Nemanau, kad sumaise. Nes mes uzsakinejom 2 romanetes: vienos ismatavimai geri, kita ant 1.5 cm platesne padaryta plius medienos abieju sumaisytos... Siaip jie padare taip, koks pas juos yra standartas. Bet mums uzsakant paaiskino, kad tikrai galima keisti, o ir uzsakyme parasyta aiskiausiai kokai mediena ir kokia virvele turi buti  naudojama.....

tai gal dar viską ištaisys, negadinkit nervų iš anksto. tik aišku laikas tai vis tiek sugaištas....
Atsakyti
Gile-Pile vaje tikrai ne kas
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 14, 22:29)
roletai su dieninėm dera tiek pat kaip ir žaliuzės, svarbu spalvų, medžiagų derinys, o ne užuolaidų tipas.
o pas tave jau įrengtas tas butelis, su baldais? mesteltum nuotraukų, tada galima būtų daugiau patart.
esmė visa medžiagos faktūroj ir spalvų derinime, bet jei butukas mažas, man rodos tavo idėja su dieninėm užuolaidom yra gera, kad neapsunkint jo storom medžiagom, ir kuo jos lengvesnės bus ir grakštesnės, tuo geriau.

tas ir yra, kad butas mažas.. niu kambarys 18 kv. kažkaip be užuolaidų man nejauku. radiatorių nekeitėm - špyžiniai (ar kaip jie ten vadinas).
o žaliuzes galvoju imt (o ne roletus), nes gali daryt prieblandą, arba visai užtamsint.. daugiau šviesos pralaidumo pasirinkimo.
tik ar neatrodys senamadiškai ir skurdžiai...
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 15, 11:21)
tas ir yra, kad butas mažas.. niu kambarys 18 kv. kažkaip be užuolaidų man nejauku. radiatorių nekeitėm - špyžiniai (ar kaip jie ten vadinas).
o žaliuzes galvoju imt (o ne roletus), nes gali daryt prieblandą, arba visai užtamsint.. daugiau šviesos pralaidumo pasirinkimo.

gyvenau tokiam buteli, bet as tai roletus imciau man graziau ziurisi. O zaliuzes tokios mano nuomone ofisines
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 15, 12:30)
gyvenau tokiam buteli, bet as tai roletus imciau man graziau ziurisi. O zaliuzes tokios mano nuomone ofisines

Man tai gražiai žiūrėjosi, kol pas mergaitę kambary nepakabinau blush2.gif Po savaites atsirado ir dieninės užuolaidos, nes man taip nejauku buvo tik roletai ax.gif O roletai mums buvo labai reikalingi, nes ryte saulytė žadindavo mano dukrytę. Tai dabar super derinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 15, 10:21)

suprantu tave, man dėl to žaliuzės irgi atrodo praktiškesnės, nei roletai.

aišku tradicinės žaliuzės tikrai šiek tiek ofisinės... nežinau kokia kaina, bet pvz medinės (jums jaučiu tiktų natūralaus ąžuolo ir pan atspalviai) tai tikrai atrodytų jaukiai, ir net sakyčiau nebereiktų dieninių užuolaidų.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 15, 13:23)
suprantu tave, man dėl to žaliuzės irgi atrodo praktiškesnės, nei roletai.

aišku tradicinės žaliuzės tikrai šiek tiek ofisinės... nežinau kokia kaina, bet pvz medinės (jums jaučiu tiktų natūralaus ąžuolo ir pan atspalviai) tai tikrai atrodytų jaukiai, ir net sakyčiau nebereiktų dieninių užuolaidų.

Dėl medinių žaliužių sutinku wub.gif atrodytų labai prabangiai bet kaina jų swoon.gif
o plastikinės dar visokios tos man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 07 15, 13:50)
Dėl medinių žaliužių sutinku  wub.gif atrodytų labai prabangiai bet kaina jų swoon.gif
o plastikinės dar visokios tos  man ne  schmoll.gif

jo pažiūrėjau internete dabar doh.gif gal yra kokios 'alia medinės'... arba bandyt ne visai baltas, niu bandyt spalvom žaist, kad tos žaliuzės nebūtų visiškos baltos - pilkos ofisinės.

nors kita vertus, žiūriu mes čia baisiausiai įsibaiminom tų žaliuzių, jei dar kabinsi ir dienines užuolaidas, jos tikrai neatrodys nuobodžiai. gal ir tos pačios beveik baltos atrodys visai puikiai. tiesiog nueik į kokį saloną, kur siūlo ne vien baltą spalvą, pasižiūrėk, pasiderink, kuri atrodo jaukiausiai tavo namams, dabar neberandu internete, kažkur mačiau ir gelsvų-rudų, tokių kaip medžio atspalvių, gražiai atrodo tokios kaip raudonmedžio. juk tokiam mažam butuke - bisų pirma praktiškumas, ir jei viskas spalviškai bus suderinta, tikrai neatrodys ofisas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 15 liepos 2008 - 14:07
QUOTE(insi @ 2008 07 14, 20:33)
sakykit, o kaip roletai pirmam aukšte, su neaukštai žemės esančiai langais? gal kuri esat susidėjus? nesimato iš lauko viskas? g.gif

Pirmas aukštas - tikrai ne bėda smile.gif
Persimato, ar ne - priklauso nuo pasirinkto audinuko. Jų būna visokių: 1) skaidrūs, kaip dieninė užuolaida; 2) tankūs, per kuriuos tik matosi, ar kambaryje įjungta šviesa, ar ne, na gal dar ir arti prie lango esančių daiktų kontūrai; 3) gumuoti - 100 proc nepermatomi nei iš lauko, nei iš vidaus (tokį roletą nuleidus dienos metu kambaryje prireiks įjungti šviesą).
Taigi lieka tik teisingai pasirinkti wink.gif
Atsakyti