Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 14, 18:06)
taip irgi galvojau.. bet ar neatrodys kvailai roletas + dieninės užuolaidos? man kažkaip atrodo, kad toks derinys nelabai...
o vien roletų nenoriu. man kažkaip per skurdžiai atrodo.. +baltos užuolaidos iki žemės turėtų labai šviesint erdvę... ko labai siekiu.

Super pasirinkimas thumbup.gif Na nebent tik radiatorius nekokios išvaizdos, tai tuomet apie kokias tankesnes užuolaidas gal pagalvoti reiktu g.gif

Neradau dabar foto, kur būtent tai pavaizduota, paieškosiu dar vėliau. Kažkas panašaus į šitas 2 sudėjus kartu :
http://www.newblinds...indow_sills.jpg
http://www.madeindec.../cortinones.jpg
Tik žaliuzytes siūlyčiau rinktis ne grynai baltas, bet vienu numeriu link gelsvumo, bus jaukiau namie.

Yra dar variantas - dėti vienspalvį smėlio ar šampano atspalvio kasetinį roletą (galima ir su švelnia faktūra) iš tankesnio audinio. Rezultatas gaunasi puikus - atrodo labai neutraliai, praktiškai susilieja su lango rėmu.

Tik žaliuzių pliusas, kad galėsi bet kuriuo metu pasukti jų kampą ir nebespigins saulė, tuo tarpu, iki pusės nuleistas roletas nebus toks efektyvus.

Ir dar pamastyk, gal nereikia užuolaidų išvis? Taip neuždengtum palangės ir kambarys vizualiai atrodyti daug didesnis (kad ir kokio baltumo tos uzuolaidos būtų...)

Tai tiek mano pamastymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 14, 09:20)
Sveikos 4u.gif
Na va ir mes vakar pasikabinom
user posted image

user posted image

Kaip jums ta gėlytė prisiūta, man tai knieti ją nuardyti ax.gif

nenuardyk tos gelytes ir taip jau romaneciu toks"a la miegamo" rastas,tai nors ta gelyte kiek pagrazina
Atsakyti
sakykit, o kaip roletai pirmam aukšte, su neaukštai žemės esančiai langais? gal kuri esat susidėjus? nesimato iš lauko viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 14, 17:06)
taip irgi galvojau.. bet ar neatrodys kvailai roletas + dieninės užuolaidos? man kažkaip atrodo, kad toks derinys nelabai...
o vien roletų nenoriu. man kažkaip per skurdžiai atrodo.. +baltos užuolaidos iki žemės turėtų labai šviesint erdvę... ko labai siekiu.

roletai su dieninėm dera tiek pat kaip ir žaliuzės, svarbu spalvų, medžiagų derinys, o ne užuolaidų tipas.
o pas tave jau įrengtas tas butelis, su baldais? mesteltum nuotraukų, tada galima būtų daugiau patart.
esmė visa medžiagos faktūroj ir spalvų derinime, bet jei butukas mažas, man rodos tavo idėja su dieninėm užuolaidom yra gera, kad neapsunkint jo storom medžiagom, ir kuo jos lengvesnės bus ir grakštesnės, tuo geriau.
Atsakyti
O aš esu žiauriai nusivylus unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 07 14, 22:41)
O aš esu žiauriai nusivylus  unsure.gif

user posted image

o kodėl? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 14, 23:19)
o kodėl?  blink.gif

Man kažkaip nelabai, o jums kaip atrodo jos unsure.gif
Atsakyti
O man patinka wub.gif thumbup.gif
Jei gerai iziurejau si romanete vaiku kambaryje? ax.gif
Ne i tema ax.gif labai prie avataro tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 14 liepos 2008 - 22:36
QUOTE(L'Occitane @ 2008 07 14, 23:26)
Man kažkaip nelabai, o jums kaip atrodo jos  unsure.gif

na, man tai medžiaga visai įdomi, nėra visiškai tradicinė, tinkamai nuramina intensyvią sienų spalvą. aišku, įdomu, kaip atrodo bendram kontekste, šito nesimato.... bet tiek kiek matosi, jokio kriminalo nematau biggrin.gif
Atsakyti
L'Occitane Man irgi graziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 14, 23:35)
O man patinka wub.gif  thumbup.gif
Jei gerai iziurejau si romanete vaiku kambaryje? ax.gif
Ne i tema ax.gif labai prie  avataro tinka  mirksiukas.gif

QUOTE(Irongė @ 2008 07 14, 23:37)
na, man tai medžiaga visai įdomi, nėra visiškai tradicinė, tinkamai nuramina intensyvią sienų spalvą. aišku, įdomu, kaip atrodo bendram kontekste, šito nesimato.... bet tiek kiek matosi, jokio kriminalo nematau    biggrin.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 15, 00:27)
L'Occitane Man irgi graziai atrodo

karsta.gif ačiū merginos nuraminot. Taip čia vaikų kambarys biggrin.gif Man matyt reikia laiko kad priprasčiau prie jų doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Pasiskusiu as: uzsisakem nendrines romanetes is firmos Skirpus Domus galerijoj. Vakar paskambino, kad jau padarytos. Nuvaziavo vyras parveze, bet kai pasiziurejau - visas dziaugsmas akimirksniu isgaravo! doh.gif Pagaliukai ir burbuliukas visai ne tos medienos, kur uzsakinejom (uzsakinejom azuolinius, o ideta kazkokios suskilusios senos pusies ir net dorai nenusveistas, nekalbant jau apie palakavima) doh.gif Virveles irgi kito atspalvio doh.gif bandom ikisti i savo nisa - netelpa! doh.gif Pasirodo padare ant 1.5 cm platesne negu musm reikia doh.gif doh.gif Nu labai supykau! su vyru nusprendem, kad kiba ten kokie berasciai dirba, jog negali perskaityti kas uzsakyme parasyta! doh.gif doh.gif

tai siandien vyras ves atgal - tegu taiso... Bet kokybe tikrai matosi, kad pas juos neauksine - vos ne senuku lygio schmoll.gif schmoll.gif O kainos uzkeltos...
Atsakyti