Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(wanesa @ 2008 07 14, 10:20)
Sveikos 4u.gif
Na va ir mes vakar pasikabinom
user posted image

user posted image

Kaip jums ta gėlytė prisiūta, man tai knieti ją nuardyti ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif grazu.
Papildyta:
QUOTE(Irongė @ 2008 07 14, 09:46)
nėra už ką, kol įsirenginėjom savo būstą, man labai patiko derint spalvas 4u.gif

čia va japoniškos širmos pvz tik ant greitųjų radau.
http://oduva.lt/imag...ma_tituline.jpg

bet galima daryt ir ne per visą sieną, ir iš naktinės medžiagos, ir ne nuo lubų. jos susislenka į vienos širmos plotį, tai jums išeitų už šaldytuvo, ar ant radiatoriaus, iš divejų dalių jaučiu.

as tokiu nemacius sirmu. grazu, o kur ju galimaisigyti
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 14, 11:51)
as tokiu nemacius sirmu. grazu, o kur ju galimaisigyti

Širmas galima užsisakyti užuolaidų arba žaliuzių salonuose, priklausomai nuo norimo audinio.
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 07 14, 07:38)
Turiu klausimėlį apie užuolaidas.
Gal kam teko susidurti kiek reikia pirkti juostelės prisiųti prie užuolaidos (pakabinimui)? Pvz. Užuolaidos yra 5 metrai, o uždengimo plotis - 2.87m
Ir dar, naktinės užuolaidos yra pakankamai sunkios, ar nereikia pirkti kažko spec., pvz., pagal tai atsižvelgti į perkamus karnizus, kad karnizas išlaikytų užuolaidą? Karnizas bus lubinis.

Ačiū  4u.gif

kiek m uzuolaidos, tiek m ir juosteles reikia. paskui ja rauksi, kad atitiktu karnizo ilgi.
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 07 14, 11:01)
kiek m uzuolaidos, tiek m ir juosteles reikia. paskui ja rauksi, kad atitiktu karnizo ilgi.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 14, 09:20)
Sveikos 4u.gif
user posted image

user posted image

labia grazios romanetes, o ta gelyte as nuardyciau.... ji labiau ant vienspalvio man rodos audinio tiktu.
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 14, 10:20)
Sveikos 4u.gif
user posted image

user posted image

O man ta gelytė labai gražiai atrodo wub.gif Žinoma, ant vienspalvio labiau išryškėtų, bet ir čia labai gražiai žiūrisi wub.gif thumbup.gif Jokių nuardymų schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Šiaip tos gėlytės neturėjo būti, bet siuvėja žinojo kad romanetė virtuvei ir norėjo padaryti geriau, papuošti biggrin.gif Nedera kažkaip ji man prie bendro virtuvės vaizdo, reiks ardyt ax.gif Tik bijau kad skylės neliktų kur buvo dygsniai g.gif

O pats romanetės mechanizmas kainavo 1 metras 135 lt jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 14, 14:37)
O pats romanetės mechanizmas kainavo 1 metras 135 lt jei neklystu g.gif

Na tuomet labiau apsimoka pačiai nusipirkti mechanizmą ir nusinešti pas siuvėją, labai jau jos antkainius uždeda mirksiukas.gif Ieškau dabar gražaus audinuko. Galvoju, o gal pačiai pamėgint pasisiūt? g.gif Labai jau knieti...
Atsakyti
sveikos.
reikia patarimo, ar idėjos.
butas vieno kambario. tam kambaryje yra langas su balkonu. kadangi buta spirmame aukšte, reikia kad visiškai užsitamsintų vakare.
pats kambarys: gelsvi tapetai ( o visa kita planuose..) tenka derint ir darbo, i rmiegamojo ir svetainės erdvę tame pačiame kambaryje.
planavu daryt taip: dėt paprastas horizontalias smulkias žaliuzes (baltas) ir dėl baltas permatomas dienines užuolaidas.. kaip organza ar kažką tokio....
kaip manot? gerai bus?
o gal kokią kitą idėją mesteltumėt?
sunkiausia tai, kad tame kambaryje turi tilpt bent trijų paskirčių erdvės... tai sunku kažką sugalvot su užuolaidom, kad būtų universalu.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 14, 15:59)
sveikos.
reikia patarimo, ar idėjos.
butas vieno kambario. tam kambaryje yra langas su balkonu. kadangi buta spirmame aukšte, reikia kad visiškai užsitamsintų vakare.
pats kambarys: gelsvi tapetai ( o visa kita planuose..) tenka derint ir darbo, i rmiegamojo ir svetainės erdvę tame pačiame kambaryje.
planavu daryt taip: dėt paprastas horizontalias smulkias žaliuzes (baltas) ir dėl baltas permatomas dienines užuolaidas.. kaip organza ar kažką tokio....
kaip manot? gerai bus?
o gal kokią kitą idėją mesteltumėt?
sunkiausia tai, kad tame kambaryje turi tilpt bent trijų paskirčių erdvės... tai sunku kažką sugalvot su užuolaidom, kad būtų universalu.

tada jau gal geriau roletas, o ne zaliuzes g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 14, 17:00)
tada jau gal geriau roletas, o ne zaliuzes  g.gif

taip irgi galvojau.. bet ar neatrodys kvailai roletas + dieninės užuolaidos? man kažkaip atrodo, kad toks derinys nelabai...
o vien roletų nenoriu. man kažkaip per skurdžiai atrodo.. +baltos užuolaidos iki žemės turėtų labai šviesint erdvę... ko labai siekiu.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 07 14, 16:06)
taip irgi galvojau.. bet ar neatrodys kvailai roletas + dieninės užuolaidos? man kažkaip atrodo, kad toks derinys nelabai...
o vien roletų nenoriu. man kažkaip per skurdžiai atrodo.. +baltos užuolaidos iki žemės turėtų labai šviesint erdvę... ko labai siekiu.

man neatrodo kvailai...
ta roleta, tai ir nuleisi tik tada kai reikes nuleisti... dar pas mus miegamajame sudetas nepersvieciamas roletas... tai labai liuks. gali ir diena prietema pasidaryti... o ir ryte saule nezadina...

beje kodel zaliuzes nekvailai, o roletas kvailai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 14 liepos 2008 - 16:10