Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

[quote=aitiii,2008 07 11, 14:47]
[quote=Irongė,2008 07 11, 15:44]
Ironge aciu. siandien atvez virtuve imesiu bendr avaizdeli, o seip gali mano butuka paziureti temoje buto fotalbumas. [/quote]

jo, pagal klinkeri gal visai ir neblogai butu suderint.
nezinau kur tie fotoalbumai, imesk foto kokiu kai turesi , jei dar neapsispresi iki to laiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 07 11, 14:48)
Hm na gal Senukuose ir nėra, kažkaip įsitikinusi buvau ...
---------
Kasetinis roletas tai toks...
---------
Roletų, traukiamų iš apačios į viršų tikrai yra, tai mano minėtieji kasetiniai roletai su spyruokliniu mechanizmu. Trauki audinį nuo lango apačios ir užfiksuoji norimoje vietoje.

Senukuose tai tikrai nėra, nes aš tikėjausi, kad jie gal irgi gamina ir norėjau palyginti kainas, bet schmoll.gif
---------
Dėkui 4u.gif Mes tokius užsisakėm, kažkaip iš pavadinimo maniau, kad kažkokie kitokie bus doh.gif
---------
Gaila, kad to nežinojau, kai užsisakinėjome į miegamąjį doh.gif Tai būtų išsprendę užuolaidų problemą, nes vyras sako, kad negerai dieną atviri langai ir siūlo kabinti užuolaidas, o tokį būčiau galėjusi laikyti iki pusės užtrauktą, kol jis kambary lotuliukas.gif Įdomu ar jie ne brangesni už įprastus? Belaukdami kol pagamins, mąstom dar ir į virtuvę užsakyti, nes ji mažutė, kai ką dedam ant palangės, taigi nei užuolaidos, nei romanetės netinka, o palikti išvis be nieko truputį bijau- priešais nieko nėra, bet sutemus man labai nejauku, kai už lango aklina tamsa g.gif Gal ten mėginti dėdi iš apačios traukiamą g.gif
Atsakyti
paprastu roletu senukuose yra 105 proc, nes vakar savo akim maciau...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 11, 15:36)
Senukuose tai tikrai nėra, nes aš tikėjausi, kad jie gal irgi gamina ir norėjau palyginti kainas, bet  schmoll.gif
---------
Dėkui  4u.gif  Mes tokius užsisakėm, kažkaip iš pavadinimo maniau, kad kažkokie kitokie bus  doh.gif
---------
Gaila, kad to nežinojau, kai užsisakinėjome į miegamąjį  doh.gif  Tai būtų išsprendę užuolaidų problemą, nes vyras sako, kad negerai dieną atviri langai ir siūlo kabinti užuolaidas, o tokį būčiau galėjusi laikyti iki pusės užtrauktą, kol jis kambary  lotuliukas.gif Įdomu ar jie ne brangesni už įprastus? Belaukdami kol pagamins, mąstom dar ir į virtuvę užsakyti, nes ji mažutė, kai ką dedam ant palangės, taigi nei užuolaidos, nei romanetės netinka, o palikti išvis be nieko truputį bijau- priešais nieko nėra, bet sutemus man labai nejauku, kai už lango aklina tamsa  g.gif Gal ten mėginti dėdi iš apačios traukiamą  g.gif

Senukuose gatavu roletu tikrai yra,nes as pati pirkau.Vilniuje Ukmerges g.jie randasi antrame aukste tarp tapetu ir uzuolaidu skyriaus sudeti.Aisku asortimentas skurdus ir nera tokio pasirinkimo,kuri siulo gamintojai.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 07 11, 15:43)
Senukuose gatavu roletu tikrai yra,nes as pati pirkau.Vilniuje Ukmerges g.jie randasi antrame aukste tarp tapetu ir uzuolaidu skyriaus sudeti.Aisku asortimentas skurdus ir nera tokio pasirinkimo,kuri siulo gamintojai.

g.gif blink.gif
aš būtent ten ir klausiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 11, 16:36)
Senukuose tai tikrai nėra, nes aš tikėjausi, kad jie gal irgi gamina ir norėjau palyginti kainas, bet  schmoll.gif
---------
Gaila, kad to nežinojau, kai užsisakinėjome į miegamąjį  doh.gif  Tai būtų išsprendę užuolaidų problemą, nes vyras sako, kad negerai dieną atviri langai ir siūlo kabinti užuolaidas, o tokį būčiau galėjusi laikyti iki pusės užtrauktą, kol jis kambary  lotuliukas.gif Įdomu ar jie ne brangesni už įprastus? Belaukdami kol pagamins, mąstom dar ir į virtuvę užsakyti, nes ji mažutė, kai ką dedam ant palangės, taigi nei užuolaidos, nei romanetės netinka, o palikti išvis be nieko truputį bijau- priešais nieko nėra, bet sutemus man labai nejauku, kai už lango aklina tamsa  g.gif Gal ten mėginti dėdi iš apačios traukiamą  g.gif

Nei Senukai, nei Jyskas, nei Ermitažas roletų negamina rolleyes.gif Viskas iš tolimosios Kinijos atkeliauja cool.gif

Dėl kainos, tai nesiskiria, ar iš viršaus, ar iš apačios traukiami. Tik už patį spyruoklinį mechanizmą apie 20 lt primoket reikia man rodos. Tik va, plotis roletų su spyruokliniu mechanizmu ribotas iki 1,50 m (nesu tikra dėl kitos sistemos, gali būti, kad iki 1,80 ten).

O kas dėl tokios mažutės virtuvės, tai tikrai romanetės schmoll.gif , kad ir kaip gražiai jos atrodytų. Šiaip praktiškiausia būtų tai spalvotos horizontalios žaliuzės, nes virtuvė prisiteršia vis tiek labiau nei kiti kambariai, tai jas valyti daug paprasčiau ir nesaugant per daug galima. Nors kažkaip pas mus nelabai populiarios jos g.gif
Atsakyti
o kokios tikėtis plisuotų kainos?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 11, 16:57)
o kokios tikėtis plisuotų kainos?

Kainos nežinau, bet jei aukštesnis langas, siūlyčiau pasvarstyti gerai. Plisuotų minusas tas, kad nuo svorio jos neišlaiko savo formos: Viršus išsitempia beveik tiesiai, per vidurį viskas čiki, o apačioj klostės sudrimba labai tankiai. Tai jei esate labai pedantiški... g.gif

Yra dar 50 mm klosčių plisuotos, kurios gaminamos iš tvirtesnio audinio naudojant visai kitokią technologiją, tai šitos atrodo idealiai. Tačiau spėju, kad jos bevek dvigubai brangesnės doh.gif
Atsakyti
mano langas apie pusantro metro, galvojau apie iš apačios leidžiamas, bet turbūt dėl klosčių jūs teisi.... turbūt vis dėl to vertikalias dėsiuos, tikiuosi vis dar sulaukti patarimų, kuri firma geresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 11, 13:42)
Merginos ka patartumete ant sios vitrinos cia viena puse atsidaro. iejimas i balkonais  is virtuves. cia kabinti roletus?? g.gif

ar ka kita. manau cia gal jie tinkamiausi nei romanetes.
kokios palvos tiktu ?sienos geltonos.
vis geriau apsispresti kaip kas pataria  4u.gif  4u.gif  ax.gif

user posted image

Aitiii, pas mus virtuvė irgi geltona, tik tamsesnė šiek tiek. Šiandien paskambino kad romanetė pasiūta ir jau rytoj galim pasiimti clap.gif
Jei MB ryt pakabins tai įmesiu foto, galėsi pažiūrėt, tik kad langai pas mus ne iki žemės.
Atsakyti
Sveikos visos, as naujoke ir dar nelabai suprantu, kaip cia rasyti tas zinutes. blink.gif Bet si tema mane labai pradejo dominti, nes pirmadieni atves plastikinius langus, ir labai noriu uzsisakti roletus, tik nezinau, nei kokius, nei kur, tiek visko prisiskaiciau, kad net galva apsisuko, o reikia kuo greiciau, nes gyvenu pirmame aukste...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 11, 15:50)
g.gif  blink.gif
aš būtent ten ir klausiau  blink.gif

Nezinau gal nesusisnekejot g.gif .Bet kad yra tai tikrai.O be to ir klausti nereikia jie ten akivaizdziai matosi sukrauti,na nebent jus kokiu nors ismatavimu nestandartiniu paklauset,tai ir pasake kad nera. mirksiukas.gif
Atsakyti