Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

Turejo visokiu ir pigesniu ir brangesniu ir visai brangiu. bet kainos nuo 40 lt/m.
Kas man patiko, kad isiranki viena audini ir jei per brangu gali isirinkti is pigesniu ir matai is karto skirtuma tarp audiniu.

QUOTE(pelytė @ 2008 07 03, 10:14)
O kaip kainos audiniu g.gif pas ja

Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 07 01, 15:58)
Tikrai toks audinys buvo. Baltas su didelėmis raudonai-gelsvomis aguonomis, bet... Pavelavot kokį pusmetį jau. Tokio audinio Laurestoje nebėra ir nebebus  verysad.gif Su floros tematika kataloge yra audiniai su gerberomis (šiame forume buvo jau keletą kartų įdėtos nuotraukos) bei su didelėmis spalvingomis saulėgrąžomis (na panašu bent smile.gif). Galėsiu įkelti foto, jei bus pageidavimas.

Labutis 4u.gif
Labai norėčiau pamatyti kaip atrodo tie roletai su saulėgrąžm? mirksiukas.gif Ar įmanoma pamatyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linze @ 2008 07 03, 15:58)
Turejo visokiu ir pigesniu ir brangesniu ir visai brangiu. bet kainos nuo 40 lt/m.
Kas man patiko, kad isiranki viena audini ir jei per brangu gali isirinkti is pigesniu ir matai is karto skirtuma tarp audiniu.

O ji vaziuoja i kitus miestus pvz.ar atvaziuotu i vievi. schmoll.gif Gal nuotraukyciu turi savo uzuolaideliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2008 07 04, 09:52)
O ji vaziuoja i kitus miestus pvz.ar atvaziuotu i vievi. schmoll.gif Gal nuotraukyciu turi savo uzuolaideliu g.gif

nu nezinau, kaip del vievio. reiketu jai skambinti ir klausti. Neturiu nuotrauku verysad.gif yra sugedes fotikas verysad.gif
Atsakyti
Vakar pas mane buvo atvaziavusi viena is Elektrenu del uzuolaidu,pradzioj be audiniu tik sienu spalvas pasiziurejo,kita treciadieni atvaziuos su audiniais. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
nusprendžiau kambary susidėt vertikalias žaliuzes. Gal kuri tai dariusi vilnietė pakomentuotų, kokia firma patikimiausia? pigiausia? kokios kainos tikėtis pusantriniam langui?
Atsakyti
Merginos, na pasakykite man kuri nors kaip ir kodel darote turincios konvektorius grindyse blush2.gif doh.gif doh.gif
ar jie turi buti uz uzuolaidu, ar pries??? gal kurios su architektais taretes ir ka pataria jums? buciau labai labai dekinga

nes pvz randu ir tokiu ir tokiu
user posted image
user posted image
ir tos kurios turit - ar neplazdena uzuolaidos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 09, 11:12)
Sveikos,
nusprendžiau kambary susidėt vertikalias žaliuzes. Gal kuri tai dariusi vilnietė pakomentuotų, kokia firma patikimiausia? pigiausia? kokios kainos tikėtis pusantriniam langui?

Aš kadaise dirbau įmonėj, kuri gamino žaliuzes. Vertikalių kainos buvo nuo berods 40 Lt už m2, pakabinimas 16 Lt/vnt ir vienkartinis mokestis už atvažiavimą 12 Lt (bet tokios kainos buvo prieš 2 metus). Taip kad pusantrinis langas kainuotų apie 100 Lt (priklausomai nuo audinio).
Tik man asmeniškai vertikalios žaliuzės yra toks ofisinis dalykas... Nesižiūri man namuose nors tu ką.. Jei roletai nusibodę, kodėl nenorit plisuotų žaliuzių pabandyt? Aš namuose visus langus jomis uždengusi ax.gif Laaabai gražu smile.gif
Atsakyti
matot, gyvenu pirmam aukšte ir langai yra ganai žemai, tai iš roletų praktiškai 0 naudos būtų, o horizontalios kai nėra lango viduje man nesižiūri smile.gif
o plisuotos - kas per dalykas? gal kokį paveiksliuką ar nuorodėlę įmestumėt? ir jei nesunku į až parašykit firmos kontaktus ax.gif tiesa dabar už m2 visur prašo nuo 50 lt...
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 07 09, 12:09)
Merginos, na pasakykite man kuri nors kaip ir kodel darote turincios konvektorius grindyse  blush2.gif  doh.gif  doh.gif 
ar jie turi buti uz uzuolaidu, ar pries??? gal kurios su architektais taretes ir ka pataria jums? buciau labai labai dekinga

nes pvz randu ir tokiu ir tokiu
user posted image
user posted image
ir tos kurios turit - ar neplazdena uzuolaidos?  g.gif

paprastai konvektorius dedamas apie 7-8cm nuo lango. užuolaida neplazdena smile.gif
jokiais būdais neištrauk jo per daug i kambarį-jis neatliks savo tiesioginės funkcijos ir plius nedekoratyviai atrodys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 07 09, 11:15)
Aš kadaise dirbau įmonėj, kuri gamino žaliuzes. Vertikalių kainos buvo nuo berods 40 Lt už m2, pakabinimas 16 Lt/vnt ir vienkartinis mokestis už atvažiavimą 12 Lt (bet tokios kainos buvo prieš 2 metus). Taip kad pusantrinis langas kainuotų apie 100 Lt (priklausomai nuo audinio).
Tik man asmeniškai vertikalios žaliuzės yra toks ofisinis dalykas... Nesižiūri man namuose nors tu ką.. Jei roletai nusibodę, kodėl nenorit plisuotų žaliuzių pabandyt? Aš namuose visus langus jomis uždengusi  ax.gif  Laaabai gražu smile.gif

kas cia per plisuotos zaliuzes,jei turite idekite foto ar nuoroda 4u.gif
Atsakyti
va, radau
user posted image
gražu, bet man vis tiek netinka, todėl vis dar laukiu patarimų iš įsigijusių vertikalias ax.gif
Atsakyti