Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:09)
Prie kalvariju turgaus yra audiniu parduotuvele. Kaip vadinasi neprisimenu, bet toks raudonu plytu pastatas kuriame nuo seno yra audiniai ir prekes sodininkams.

Aš irgi ten mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:09)
Prie kalvariju turgaus yra audiniu parduotuvele. Kaip vadinasi neprisimenu, bet toks raudonu plytu pastatas kuriame nuo seno yra audiniai ir prekes sodininkams.

Toje pačioje gatvės pusėje, kaip ir turgus? Ar priešingoje?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 14:11)
Toje pačioje gatvės pusėje, kaip ir turgus? Ar priešingoje?

cia: http://www.maps.lt/r...t.asp?eid=61262
Papildyta:
ADA, o kiek tau karnizai kainavo? As kartais galvoju, kad gal uz karnizus permokejau. Vienam langui man gavosi vidutiniskai apie tūkst. litų karnizas. Kai susimastai tai pobaise kaina...
Atsakyti
Nu jo tu teisi, labai brangus audiniai. Kur grazesnis ten ir brangu. Bet yra gana didelis audiniu pasirinkimas iki 100 lt/m. ar cia jau tau per brangu? as uz savo uzuolaidas mokejau nuo 40 Lt/m iki 80 Lt/m.
Aisku plius pasiuvimas. Bet paprastos uzuolaidos isejo pigiau nei romanetes.

QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 15:10)
Tai priklauso nuo piniginės "storio" - gražių audinių yra gausybė, bet dažnai kaina "neįkandama" mano kišenei  verysad.gif

Papildyta:
Oho vienam laingui 1000 lt. ? tai gal labai geri tavo karnizai?

QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:16)
cia: http://www.maps.lt/r...t.asp?eid=61262
Papildyta:
ADA, o kiek tau karnizai kainavo? As kartais galvoju, kad gal uz karnizus permokejau. Vienam langui man gavosi vidutiniskai apie tūkst. litų karnizas. Kai susimastai tai pobaise kaina...

Atsakyti
[quote=swimmer,2008 06 30, 14:13]
Cia klaidinga nuomone:)
Keletas pvz, kai langu uzdengimas planuojamas architektu:

O kas, jei roletas sugenda ir ji tenka taisyti, arba tiesiog norisi pasikeisti audinį? g.gif Kaip suprantu iš nuotraukų, tai visas jo mechanizmas įmontuotas į nišą po gipso plokšte? Ar jis kažkaip išsiima?
Atsakyti
Sveikos, uzeikite i www.naminis.lt ten be galo daug roletu, romaneciu ir uzuolaidu sudeta. Yra ir kainos ir nuotraukos su igyvendintais projektais ir pardaveju bei siuveju kontaktai. Butinai apsilankykite smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
gal kurnors matet roletu su aguonu motyvu,labai noriu 4u.gif
Atsakyti
[quote=aitiii,2008 06 30, 13:03]
[quote=Will,2008 06 30, 11:20]
Mano vyras irgi nori, kad langai uždenti būtų doh.gif Aš jau buvau suplanavusi miegamajame dėti tik roletus, nes užuolaidos, kad ir lengvos dieninės, bet "suvalgo" erdvę, kurios pas mus ir taip nedaug unsure.gif O svetainėje kabinsiu tik romanetes ir daugiau nieko cool.gif Bet pro svetainės langus pas mus niekas nieko įžiūrėti ir be jokių užuolaidų negali tongue.gif
"suvalgo" erdvę, tu tesi del erdviu. pas mus taip pat mazai vietos, jei dar prisidesiu naktiniu uzuolaidu tai isvis sumazes erdve. .
merginos ka patratumete deti ant siu dveiju langu.
sviesus tai miegamasis, galvoju gal tik romanetes. tamsesnes ir nuleidus vakare nepersimatys. o va kur raidona ir geltona svetaine tai nezinau ka deti ir kokios spalvos gal ka patartumete.

user posted image

user posted image
aciu jei kas kokia minti mestels 4u.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Kad butu lengviau patarti reiktu zinoti kokie baldai bus t.y. kokio stiliaus ir spalvu.
Svetaineje galite deti ka nors sviesesnio, kaip sviesioji siena. Graziai suskambes raudonoje sienoje. O miegamajame galite deti neutralu pagal sienas (su svelniu rastu) arba pagal busimus baldus.
Siaip viena galiu patarti, jei nenorite per daug uzgozti kambario (pvz. nedideliame kamb.) t.y. nesunyktu erdve, nedekite tamsiu ar dideliais ryskiais rastais audiniu. Tokiems audiniams reikalinga erdve arba norint minimaliame interjere kokio akcento. mirksiukas.gif
Sekmes darbuose
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 06 30, 17:02)
O kas, jei roletas sugenda ir ji tenka taisyti, arba tiesiog norisi pasikeisti audinį?  g.gif Kaip suprantu iš nuotraukų, tai visas jo mechanizmas įmontuotas į nišą po gipso plokšte? Ar jis kažkaip išsiima?

Tesingai, visas mechanizmas imontuotas i nisa, tik jis uzdengtas ne gipso plokste o lankstyta skarda kuri yra udazyta tokia pat spalva kaip gipsas. norint isimti roleta uztenka atsukti du varztus, kurie laiko skarda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:16)

Na aš už visus tiek sumokėjau ax.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
cia gal ir ne i tema, bet papuoliau i tokia kultine situacija.. kad kitoms tai nenutiktu, perspeju alytiskes - pulko gatveje esanti roletu, langu ir t.t. parduotuvele PASKUTINIAI kiaules, darbu nevykdo laiku ir aplamai ju nevykdo.. patariu ten nesikreipti, apmaus ir dar basus paliks mirksiukas.gif
kai ieskai pigiausio, ir gauni ss..
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 07 01, 00:32)
Tesingai, visas mechanizmas imontuotas i nisa, tik jis uzdengtas ne gipso plokste o lankstyta skarda kuri yra udazyta tokia pat spalva kaip gipsas. norint isimti roleta uztenka atsukti du varztus, kurie laiko skarda smile.gif

Ach matai, kaip čia gudru viskas! Tada tikrai labai puikus sprendimas. Atrodo nepriekaištingai thumbup.gif
Atsakyti