[quote=aitiii,2008 06 30, 13:03]
[quote=Will,2008 06 30, 11:20]
Mano vyras irgi nori, kad langai uždenti būtų
Aš jau buvau suplanavusi miegamajame dėti tik roletus, nes užuolaidos, kad ir lengvos dieninės, bet "suvalgo" erdvę, kurios pas mus ir taip nedaug
O svetainėje kabinsiu tik romanetes ir daugiau nieko
Bet pro svetainės langus pas mus niekas nieko įžiūrėti ir be jokių užuolaidų negali
"suvalgo" erdvę, tu tesi del erdviu. pas mus taip pat mazai vietos, jei dar prisidesiu naktiniu uzuolaidu tai isvis sumazes erdve. .
merginos ka patratumete deti ant siu dveiju langu.
sviesus tai miegamasis, galvoju gal tik romanetes. tamsesnes ir nuleidus vakare nepersimatys. o va kur raidona ir geltona svetaine tai nezinau ka deti ir kokios spalvos gal ka patartumete.
aciu jei kas kokia minti mestels
[/quote]
Kad butu lengviau patarti reiktu zinoti kokie baldai bus t.y. kokio stiliaus ir spalvu.
Svetaineje galite deti ka nors sviesesnio, kaip sviesioji siena. Graziai suskambes raudonoje sienoje. O miegamajame galite deti neutralu pagal sienas (su svelniu rastu) arba pagal busimus baldus.
Siaip viena galiu patarti, jei nenorite per daug uzgozti kambario (pvz. nedideliame kamb.) t.y. nesunyktu erdve, nedekite tamsiu ar dideliais ryskiais rastais audiniu. Tokiems audiniams reikalinga erdve arba norint minimaliame interjere kokio akcento.
Sekmes darbuose