Kadangi pas mus 3 didžiuliai langai, kurių vieno plotis virš 3 metrų - tai tas black out audinys - man išganymas. Romanečių nenoriu, roletų taip pat, apsauginėms žaliuzėms pagailėjom pinigų, be to konstrukciškai ten labai daug niuansų . O Ipasol stiklas - jėga. Ir žinojau kai užsisakinėjom langus... Sekančiam namui prisiminsiu
QUOTE(swimmer @ 2008 06 30, 13:13)
Cia klaidinga nuomone:)
na matai, kadangi as remontus darau ne name o bute, tai tikrai i buta tokiu pinigu nesiruosiu investuot.
jei butu namas taip tuomet galima dar projetineje dalyje numatyti viska, o dabar tai butas, ir nenaujame name, todel tvarkau namus tikrai neinvestuodama kazkokiu naujausiu technologiju, ar kazkokiu idealiomis linijomis sienu, todel siuo atveju atsizvelgiu i praktiskuma ir patoguma.
Gal galite rekomenduoti gera firma, prekiaujancia sirmomis ir vertikaliomis zaliuzemis Vilniuje?
QUOTE(Teo @ 2008 06 29, 22:05)
Sveiki,
Galiu is savo praktikos parasyti, ka zmones kabinasi namuose.
Cia ADOS svetaines nuotraukos:
pav1
pav2
pav3
Galiu is savo praktikos parasyti, ka zmones kabinasi namuose.
Cia ADOS svetaines nuotraukos:
pav1
pav2
pav3
o jau naktinių užuolaidų grožis Kažko panašaus į miegamą nuorėčiau. Jei rasčiau tokias gražias, tai dėčiau naktines ir dienines užuolaidas, jei nerasiu, kokių noriu (o noriu kokių kreminių arba storų baltų su kokiomis neryškiomis gėlėmis, nes mano lovatiesė tokia), tada dėsiu roletą ir dieninę užuolaidą.
O labai sunku buna rasti norima audini?
QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 14:13)
o jau naktinių užuolaidų grožis Kažko panašaus į miegamą nuorėčiau. Jei rasčiau tokias gražias, tai dėčiau naktines ir dienines užuolaidas, jei nerasiu, kokių noriu (o noriu kokių kreminių arba storų baltų su kokiomis neryškiomis gėlėmis, nes mano lovatiesė tokia), tada dėsiu roletą ir dieninę užuolaidą.
QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 13:13)
zinau kur yra lygiai tokiu paciu
QUOTE(ADA @ 2008 06 30, 13:53)
Smalsu kaina
Kainos neprisimenu, bet kad ir zinociau nesakyciau Tas smalsumas "post factum" prie gero nepriveda Užuolaidos grazios ir vertos savo kainos kokia ji bebutu
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:01)
Kainos neprisimenu, bet kad ir zinociau nesakyciau Tas smalsumas "post factum" prie gero nepriveda Užuolaidos grazios ir vertos savo kainos kokia ji bebutu
Prie gero jau privedė Turiu užuolaidas O kaina - šiaip smalsu. margų pati mačiau - berods apie 60 litų
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:01)
Parašyk, kur jų galima įsigyti Nulėksiu pažiūrėti.
QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 14:07)
Parašyk, kur jų galima įsigyti Nulėksiu pažiūrėti.
Prie kalvariju turgaus yra audiniu parduotuvele. Kaip vadinasi neprisimenu, bet toks raudonu plytu pastatas kuriame nuo seno yra audiniai ir prekes sodininkams.
QUOTE(linze @ 2008 06 30, 14:29)
O labai sunku buna rasti norima audini?
Tai priklauso nuo piniginės "storio" - gražių audinių yra gausybė, bet dažnai kaina "neįkandama" mano kišenei