Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

Kadangi pas mus 3 didžiuliai langai, kurių vieno plotis virš 3 metrų - tai tas black out audinys - man išganymas. Romanečių nenoriu, roletų taip pat, apsauginėms žaliuzėms pagailėjom pinigų, be to konstrukciškai ten labai daug niuansų bigsmile.gif . O Ipasol stiklas - jėga. Ir žinojau kai užsisakinėjom langus... Sekančiam namui prisiminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 06 30, 13:13)
Cia klaidinga nuomone:)

na matai, kadangi as remontus darau ne name o bute, tai tikrai i buta tokiu pinigu nesiruosiu investuot.
jei butu namas taip tuomet galima dar projetineje dalyje numatyti viska, o dabar tai butas, ir nenaujame name, todel tvarkau namus tikrai neinvestuodama kazkokiu naujausiu technologiju, ar kazkokiu idealiomis linijomis sienu, todel siuo atveju atsizvelgiu i praktiskuma ir patoguma.
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gera firma, prekiaujancia sirmomis ir vertikaliomis zaliuzemis Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 06 29, 22:05)
Sveiki,
Galiu is savo praktikos parasyti, ka zmones kabinasi namuose.

Cia ADOS svetaines nuotraukos:

pav1
pav2
pav3

thumbup.gif o jau naktinių užuolaidų grožis wub.gif Kažko panašaus į miegamą nuorėčiau. Jei rasčiau tokias gražias, tai dėčiau naktines ir dienines užuolaidas, jei nerasiu, kokių noriu (o noriu kokių kreminių arba storų baltų su kokiomis neryškiomis gėlėmis, nes mano lovatiesė tokia), tada dėsiu roletą ir dieninę užuolaidą.
Atsakyti
O labai sunku buna rasti norima audini?

QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 14:13)
thumbup.gif o jau naktinių užuolaidų grožis  wub.gif  Kažko panašaus į miegamą nuorėčiau. Jei rasčiau tokias gražias, tai dėčiau naktines ir dienines užuolaidas, jei nerasiu, kokių noriu (o noriu kokių kreminių arba storų baltų su kokiomis neryškiomis gėlėmis, nes mano lovatiesė tokia), tada dėsiu roletą ir dieninę užuolaidą.

Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 13:13)
thumbup.gif o jau naktinių užuolaidų grožis  wub.gif  Kažko panašaus į miegamą nuorėčiau. Jei rasčiau tokias gražias, tai dėčiau naktines ir dienines užuolaidas, jei nerasiu, kokių noriu (o noriu kokių kreminių arba storų baltų su kokiomis neryškiomis gėlėmis, nes mano lovatiesė tokia), tada dėsiu roletą ir dieninę užuolaidą.

zinau kur yra lygiai tokiu paciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 14:43)
zinau kur yra lygiai tokiu paciu  mirksiukas.gif

Smalsu kaina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 30, 13:53)
Smalsu kaina blush2.gif  4u.gif

Kainos neprisimenu, bet kad ir zinociau nesakyciau ax.gif Tas smalsumas "post factum" prie gero nepriveda smile.gif Užuolaidos grazios ir vertos savo kainos kokia ji bebutu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:01)
Kainos neprisimenu, bet kad ir zinociau nesakyciau  ax.gif  Tas smalsumas "post factum" prie gero nepriveda  smile.gif Užuolaidos grazios ir vertos savo kainos kokia ji bebutu  tongue.gif

Prie gero jau privedė tongue.gif Turiu užuolaidas mirksiukas.gif O kaina - šiaip smalsu. margų pati mačiau - berods apie 60 litų g.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 06 30, 15:01)
Kainos neprisimenu, bet kad ir zinociau nesakyciau  ax.gif  Tas smalsumas "post factum" prie gero nepriveda  smile.gif Užuolaidos grazios ir vertos savo kainos kokia ji bebutu  tongue.gif

Parašyk, kur jų galima įsigyti mirksiukas.gif Nulėksiu pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 30, 14:07)
Parašyk, kur jų galima įsigyti  mirksiukas.gif  Nulėksiu pažiūrėti.

Prie kalvariju turgaus yra audiniu parduotuvele. Kaip vadinasi neprisimenu, bet toks raudonu plytu pastatas kuriame nuo seno yra audiniai ir prekes sodininkams.
Atsakyti
QUOTE(linze @ 2008 06 30, 14:29)
O labai sunku buna rasti norima audini?

Tai priklauso nuo piniginės "storio" - gražių audinių yra gausybė, bet dažnai kaina "neįkandama" mano kišenei verysad.gif
Atsakyti