na va merginos parasysiu as apie savo kainas ant 2-ju dideliu langu + balkonas. Taftine medžiaga ir derinu su skaidria užuolaida romanetes. Už abiejas medžiagas sumokejau apie 300 lt. 2,80 plotis. Pasiuvimas su mechanizmais kaina 1200, tai viso 1500 Lt. kaip normaliai. Kai pakabins nufotogrfuosiu ir idesiu
sveikos,
pastate vakar jau tuos saules ir kaitros nepraleidziancius roletus, ech, koks efektas vyras sake net i darba prameigojo , tamsu ryte kaip nakti
pastate vakar jau tuos saules ir kaitros nepraleidziancius roletus, ech, koks efektas vyras sake net i darba prameigojo , tamsu ryte kaip nakti
Nosferatu o kur uzsakinejai, jei nepaslaptis? Lauksim foto
QUOTE(pelytė @ 2008 06 11, 09:30)
Sveikos merginos
Gal kuri galite parekomenduoti kokią nors užuolaidų siuvėja ,Man nuosavam name daug langu .Viena buvau issikvietus kaip paskaiciavo su siuvimu karnyzais ir medziagom visam namui 7 langams beveik 8 tukstancius. net plaukai piestu pasistojo.O vadinasi jos firma matyt Baltoji Drobule vardas jos Egle Klevinskaite gal kas siuvotes pas ja.
Gal kuri galite parekomenduoti kokią nors užuolaidų siuvėja ,Man nuosavam name daug langu .Viena buvau issikvietus kaip paskaiciavo su siuvimu karnyzais ir medziagom visam namui 7 langams beveik 8 tukstancius. net plaukai piestu pasistojo.O vadinasi jos firma matyt Baltoji Drobule vardas jos Egle Klevinskaite gal kas siuvotes pas ja.
Dar ir langu dydis daug reiskia. Jeigu langai kaip bute, t.y. 200 x 150 ar pan, tai gal ir brangoka, bet nuosavuose namuose dazniausiai langai buna iki grindu ir platus, tuomet ir kaina skiriasi. Aisku dar viskas nuo medziagos priklauso. Galima pirkti medziaga uz 60Lt uz metra, o gali ir kelis simtus litu metras kainuoti, todel neimanoma pasakyti ar gera kaina
QUOTE(kristelil @ 2008 06 11, 10:45)
sveikos,
butu smalsu pamatyti foto nes internete idetos nuotraukos darytos su Photoshopu, tai kazkaip noretusi pamatyti kaip atrodo naturoj
QUOTE(emrata @ 2008 06 11, 13:13)
butu smalsu pamatyti foto nes internete idetos nuotraukos darytos su Photoshopu, tai kazkaip noretusi pamatyti kaip atrodo naturoj
pasistengsiu
Sveikos
Noriu siutis romanetes, įdomu kiek mokėjot. Ar normali kaina to mechanizmo su grandinėle 1m 135 lt, o pasiuvimas 1 metras 5lt Ir aišku medžiaga atskirai
Noriu siutis romanetes, įdomu kiek mokėjot. Ar normali kaina to mechanizmo su grandinėle 1m 135 lt, o pasiuvimas 1 metras 5lt Ir aišku medžiaga atskirai
man mechanizmas kainuoja 180 lt, bet kaip maciau vienas is geriausiu, nesimato jokios dalis viskas uzslepta, bet pasiuvimas 40 Lt. uz metra romaneciu.
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 14, 05:27)
man mechanizmas kainuoja 180 lt, bet kaip maciau vienas is geriausiu, nesimato jokios dalis viskas uzslepta, bet pasiuvimas 40 Lt. uz metra romaneciu.
oi kaip noriu pamatyti tavo uzuolaidas..... mat musu irgi dideli langai, nzn ka rieks sumastyt
QUOTE(uogute @ 2008 06 14, 09:36)
oi kaip noriu pamatyti tavo uzuolaidas..... mat musu irgi dideli langai, nzn ka rieks sumastyt
dideli, bet ne iki grindu langai
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 14, 06:27)
mechanizmo kaina cia gal uz metra? o pasiuvimas uz kvadratini metra??