Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(linnn @ 2008 06 05, 16:03)
Ingridžiuks, labai šaunių čia pavyzdėlių įkėlei,
bet pasistenk padaryti taip,
kad neištampytų puslapio,
nes man pavyzdžiui dabar neduoda
parašyti žinutės į vonios kambario temą

ir dar turi stulpeliu rašyti,
kad nenukąstų žinutės galo,
ar čia pas mane vieną taip g.gif

man normaliai viska rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 06 05, 17:03)
Ingridžiuks, labai šaunių čia pavyzdėlių įkėlei,
bet pasistenk padaryti taip,
kad neištampytų puslapio,
nes man pavyzdžiui dabar neduoda
parašyti žinutės į vonios kambario temą

ir dar turi stulpeliu rašyti,
kad nenukąstų žinutės galo,
ar čia pas mane vieną taip g.gif

Man irgi, ir darbe ir namie viską gerai rodo thumbup.gif O nuotraukyčių, kad tik daugiau, nuostabių idėjų prisirinkau thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 06 05, 17:26)
man normaliai viska rodo  ax.gif

QUOTE(Saaule @ 2008 06 05, 18:22)
Man irgi, ir darbe ir namie viską gerai rodo  thumbup.gif O nuotraukyčių, kad tik daugiau, nuostabių idėjų prisirinkau  thumbup.gif Ačiū  4u.gif

nu va, pasirodo, čia tik darbe pas mane taip, o namie irgi viskas normaliai. biggrin.gif
Atsakyti
O jau aš pagalvojau,kad kažką netaip padariau,bet iš taisyti tai ne būčiau ir mokėjusi
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 31, 12:59)
Galiu rekomenduoti nepriklausomą užuolaidų ir namų tekstilės dizainerę. Ji dirba ne per salonus, nors gali ir iš salonų paimti audinį ir organizuoti atlikimą. Gerai tai, kad neperša brangių saloninių audinių. Ir "neužmeta" saloninių antkainiųsiuvimui ir kitiems darbams. Žinoma, už savo darbą paima. Tai Vilniuje ir aplink...

Labas gal gali parasyti kontaktus tos dizainerės į AŽ blush2.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti, kas kokybiškai (nesugadina lango konstrukcijos) įrengia Vilniuje romanetes ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(JMM @ 2008 06 10, 23:40)
Gal galite rekomenduoti, kas kokybiškai (nesugadina lango konstrukcijos) įrengia Vilniuje romanetes ir pan.?

O ka reiskia sugadinta lango konstrukcija? Jeigu noresite kad romanete butu prie pat lango - tuomet ja reikia tvirtinti i lango rema. Ar tai ir reiskia kad sugadinta lango konstrukcija? Jeigu norite kad romanete dengtu nisa - tuomet ji tvirtinsis i lubas arba i siena. Cia jau nuo jusu noru priklauso ar bus pazeista lango konstrukcija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swimmer: 11 birželio 2008 - 07:49
Sveikos merginos ax.gif
Gal kuri galite parekomenduoti kokią nors užuolaidų siuvėja g.gif,Man nuosavam name daug langu .Viena buvau issikvietus kaip paskaiciavo su siuvimu karnyzais ir medziagom visam namui 7 langams beveik 8 tukstancius. verysad.gif net plaukai piestu pasistojo.O vadinasi jos firma matyt Baltoji Drobule vardas jos Egle Klevinskaite gal kas siuvotes pas ja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2008 06 11, 09:30)
Sveikos merginos ax.gif
Gal kuri galite parekomenduoti kokią nors užuolaidų siuvėja  g.gif,Man nuosavam name daug langu .Viena buvau issikvietus kaip paskaiciavo su siuvimu karnyzais ir medziagom visam namui 7 langams beveik 8 tukstancius. verysad.gif net plaukai piestu pasistojo.O vadinasi jos firma matyt Baltoji Drobule vardas jos Egle Klevinskaite gal kas siuvotes pas ja. g.gif

O kiek tas "daug langų" ?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 11, 09:49)
O kiek tas "daug langų" ?

parase kad 7 langam g.gif nemazai sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 11, 10:54)
parase kad 7 langam  g.gif  nemazai sakyciau  g.gif

blush2.gif blush2.gif kažkaip praleidau blush2.gif
viena mano pažįstama siuvosi 4langams sakė mokėjo 1800 4u.gif turguj.
Nors aišku kaina priklauso ir nuo medžiagos ir nuo pačios užuolaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 11, 11:00)
blush2.gif  blush2.gif kažkaip praleidau  blush2.gif
viena mano pažįstama siuvosi 4langams sakė mokėjo 1800  4u.gif  turguj.
Nors aišku kaina priklauso ir nuo medžiagos ir nuo pačios užuolaidos  4u.gif

nu taip
bet jai tai dar raso kad plius karnizai - tai jei ne plastmasinius dejo tai tikrai normali kaina
paziurekit kiek medziagos dabar kainuoja
nekalbu apie brangstanti darba bigsmile.gif
Atsakyti