Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(kristelil @ 2008 05 30, 07:02)
mes uzsisakem roletus -plevele, nuo saules ir kaitros, sako super apsaugo iki 70 proc nepraleidzia saules ir kaitros.
Laukiam dabar kol atvesh, tai tada tikrai zinosiu ar efektyvu  smile.gif

mes bute matyt tuos pašius turėjom - iš lauko padengta aliuminiu? Šiaip efektas liuks,gyvenom viršutiniame aukšte,langai į rytus ir vakarus, tai tik tokių roletų dėka galutinai neiškepdavom biggrin.gif

Šiaip nuo saulės labiau gelbėja iš lauko daromi uždengimai - markizės ar pan. Mūsų vitrininiai langai į pietus, bet neuždengti - pro juos saulė vasarą neįšviečia, nes balkonas virš jų 2 m pločio vietoj markizės kabo cool.gif sakyčiau labai gerai nuo prikaitinimo apsaugo.
Tik dabar didelį galvosūkį sprendžiu - kambaryje 2 vitrininiai langai į pietus, kurių neketinu uždengt dėl gražaus vaizdo, o va normalaus dydžio langai į vakarus ir rytus tame pačiame kambaryje "prašosi" ar tai užuolaidų, ar romanečių, nes virš jų balkonų tai nėr - saulytė pakepina, o ir vaizdas pro vieną - į kelią ir kaimynus. Ką sumąstyti vienoj erdvėj, jei norisi dengti tik 2 langus iš 4 g.gif kaip nepadaryt "nedadielkos"?
Atsakyti
Sveikutes, prisijungiu ir as prie jusu temeles 4u.gif Lauke grazus oras, o ryte sulute miegoti nebeleidzia biggrin.gif doh.gif . Gal kas man galetu patarti, parekomenduoti kur Kaune roletus galeciau uzsisakyti. Kokiu imoniu geresni atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2008 05 30, 12:06)
Sveikutes, prisijungiu ir as prie jusu temeles  4u.gif  Lauke grazus oras, o ryte sulute miegoti nebeleidzia  biggrin.gif  doh.gif . Gal kas man galetu patarti, parekomenduoti kur Kaune roletus galeciau uzsisakyti. Kokiu imoniu geresni atsiliepimai?  ax.gif

mes tuos nuo saules ir kaitros Laurestoje uzsisakeme Vilniuje, gal ir kaune yra
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 05 30, 10:22)
Tik dabar didelį galvosūkį sprendžiu - kambaryje 2 vitrininiai langai į pietus, kurių neketinu uždengt dėl gražaus vaizdo, o va normalaus dydžio langai į vakarus ir rytus tame pačiame kambaryje "prašosi" ar tai užuolaidų, ar romanečių, nes virš jų balkonų tai nėr - saulytė pakepina, o ir vaizdas pro vieną - į kelią ir kaimynus. Ką sumąstyti vienoj erdvėj, jei norisi dengti tik 2 langus iš 4 g.gif kaip nepadaryt "nedadielkos"?

daryk ant tu langu romanetes, o vitrininius papuosk tos pacios medziagos kabanciomis paristomis uzuolaidomis. Taip turesi ir jaukumo salia vitrininiu langu, ir praktiska, nes uzdengsi langus per kuriuos nenori vakarais nieko rodyti smile.gif, ir niekas neiskris is konteksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 30 gegužės 2008 - 11:27
QUOTE(kristelil @ 2008 05 30, 12:18)

Dekui 4u.gif radau ir Kaune yra. Reiks nulekti, apsidairyt! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 05 30, 10:08)
Na taip, pas mane tas "tarybinis" variantas  lotuliukas.gif Langas, po kuriuo dar radiatorius per puse sienos, o šone balkonas su stiklu iki žemės..

pas mane lygiai taip pat.. nemoku cia nuotraukos ikelti, tai mazdaug bent i kuria puse panasiai dariausi parodyciau...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 05 30, 10:22)
mes bute matyt tuos pašius turėjom - iš lauko padengta aliuminiu? Šiaip efektas liuks,gyvenom viršutiniame aukšte,langai į rytus ir vakarus, tai tik tokių roletų dėka galutinai neiškepdavom

bigsmile.gif aš kiek kitokius mačiau- panašu, kad jie iš vienos medžiagos (tiksliau ta medžiaga panašesnė į plonytį metalą), tai tikriausiai ir efektas tas pats bus thumbup.gif

QUOTE(kristelil @ 2008 05 30, 12:18)

bigsmile.gif reikės ir ten pasidomėti, nes pvz Dexteroje šiandien man pasiūlė dėti baltus roletus, nes su jais kambaryje irgi šviesu būna doh.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti nepriklausomą užuolaidų ir namų tekstilės dizainerę. Ji dirba ne per salonus, nors gali ir iš salonų paimti audinį ir organizuoti atlikimą. Gerai tai, kad neperša brangių saloninių audinių. Ir "neužmeta" saloninių antkainiųsiuvimui ir kitiems darbams. Žinoma, už savo darbą paima. Tai Vilniuje ir aplink...
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 31, 12:59)
Galiu rekomenduoti nepriklausomą užuolaidų ir namų tekstilės dizainerę. Ji dirba ne per salonus, nors gali ir iš salonų paimti audinį ir organizuoti atlikimą. Gerai tai, kad neperša brangių saloninių audinių. Ir "neužmeta" saloninių antkainiųsiuvimui ir kitiems darbams. Žinoma, už savo darbą paima. Tai Vilniuje ir aplink...

apie Elvyra kalbi ?
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 31, 12:59)

gali parasyti i AZ?
Atsakyti
IDĖJOMS

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ingridžiuks, labai šaunių čia pavyzdėlių įkėlei,
bet pasistenk padaryti taip,
kad neištampytų puslapio,