Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(Bijuna @ 2008 05 29, 10:46)
Merginos, gal galite apsviesti kokios mados ir siaip kaip dabar dengia tuos didelius langus, na vitrininiai, kur i terasa isejimas. Girdejau, kad galima ir visai nieko nedeti, bet mano langas yra i ritine puse tai is ryto net pavalgyti negalime, tokia saule doh.gif , kvailai padaryta ir tai, kad pries ta langa televizorius stovi, tai diena irgi nekaip ziureti. Kas butu protingiausia  g.gif ? Kambarys kartu su virtuve. Noreciau lengvu uzuolaidu arba mediniu masiviu zaliuzi, bet gal Jus ka geriau patarsite. Aciu Labai.

Taip sirma tikrai grazu butu, tik reikia nepamirsti kad ant lango uzdejus sirma jis visuomet bus uzdengtas. Ta prasme sirma sutraukti uzims tiek vietos koks yra vienos medziagos plotis.
Jeigu tapr lango virsaus ir lubu yra vietos galima deti romanete.
Taip pat galima deti roletus, bet itariu kad nelabai graziai atrodys. butent tokiais atvejais kai yra dideli langai, uzdengimas nuo saules turi buti planuojamas projektuojant nama. Tuomet roletai padaromi ileidziami i lubas ir ju nesimato. Matosi tik medziaga, kuri nusileidzia is lubu pro maza tarpeli. Arba dar variantas kabinti ka nors is lauko puses.
Atsakyti
Merginos, negi niekas neturi patirties su tuo "kampu", kai langas ir balgonas ne vienoje linijoje, o kampu?
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 05 29, 12:14)
Tuomet roletai padaromi ileidziami i lubas ir ju nesimato. Matosi tik medziaga, kuri nusileidzia is lubu pro maza tarpeli. Arba dar variantas kabinti ka nors is lauko puses.

Va čia geras variantas iš lubų thumbup.gif statyčiausi naują namą, turbūt tikrai taip daryčiau smile.gif O šiuo atveju man širmutės gražiausia, jos lyg užuolaidos, bet tuo pačiu ir ne.
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 05 29, 12:49)
Merginos, negi niekas neturi patirties su tuo "kampu", kai langas ir balgonas ne vienoje linijoje, o kampu?

tu turi omenyje, kai langas ant vienos sienos, o balkonas ant kitos??? g.gif
Atsakyti
agam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 05 29, 13:26)

Pas mane taip pat.. tai jau birzelio pab turi uzkabinti uzuolaidas..
As dariau taip: ant lango kabinau tokias tiesias, kaip romanetes tik trumpas... o ant balkono paprastas uzuolaidas is tokios pat medziagos... dizainere pati taip patare, manau rezultatas turetu buti geras... galesiau veliau parodyti fotkes smile.gif
sakiausi is http://www.uzuolaidu-dizainas.lt/
pasiziurek cia, yra panasiu variantu..
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 05 29, 12:49)

Mano svetainej irgi kampinis langas... Noriu uzuolaidu, bet kazin, ar graziai atrodys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2008 05 29, 22:09)
Mano svetainej irgi kampinis langas... Noriu uzuolaidu, bet kazin, ar graziai atrodys...  unsure.gif

o kodel negraziai?? va pvz:
user posted image

o as cia siandien is tos pacios medziagos likuciu pasiudinau leliukui paprastas bet visai mielas uzuolaidikes ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 gegužės 2008 - 22:14
QUOTE(Smonce @ 2008 05 29, 12:33)
Pas mane taip pat.. tai jau birzelio pab turi uzkabinti uzuolaidas..
As dariau taip: ant lango kabinau tokias tiesias, kaip romanetes tik trumpas... o ant balkono paprastas uzuolaidas is tokios pat medziagos... dizainere pati taip patare, manau rezultatas turetu buti geras... galesiau veliau parodyti fotkes smile.gif
sakiausi is http://www.uzuolaidu-dizainas.lt/
pasiziurek cia, yra panasiu variantu..

O tu cia vilniuj gyveni... atvaziavo dizainere is kito miesto? ax.gif
Sitam puslapiuke yra labai graziu pavyzdeliu thumbup.gif

Lauksim tavo nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 05 28, 23:16)
Dairiausi šiandien vienoje firmoje roletų, jie kažkuo panašaus į odą dengti  g.gif  Taio čia ir yra ta guma?  g.gif  Beje, labai sudomino darbo kambariui skirtas roletas- toks, kaip plėvelė, sulaikanti saulės spindulius, bet praleidžianti šviesą  bigsmile.gif

ir man įdomus pavadinimas  drinks_cheers.gif

mes uzsisakem roletus -plevele, nuo saules ir kaitros, sako super apsaugo iki 70 proc nepraleidzia saules ir kaitros.
Laukiam dabar kol atvesh, tai tada tikrai zinosiu ar efektyvu smile.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2008 05 29, 23:13]
o kodel negraziai?? va pvz:
user posted image

o as cia siandien is tos pacios medziagos likuciu pasiudinau leliukui paprastas bet visai mielas uzuolaidikes ax.gif

Labai grazios uzuolaidos ir pas leliuka.. As kazko panasaus pas bernuzeli savo noriu, tik kad butu labiau berniukiska smile.gif

O pas naujamarte gal ne tokie langai, nes pas mane, tai atskirai, langas paprastas, ne vitrininis, o balkono stiklas iki zemes.. gal pas ja taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2008 05 30, 07:55)
O tu cia vilniuj gyveni... atvaziavo dizainere is kito miesto?  ax.gif
Sitam puslapiuke yra labai graziu pavyzdeliu  thumbup.gif

Lauksim tavo nuotraukyciu  ax.gif

Taip taip, jie vazineja po visa LT, reikia pasiskambinti tik ir jei kai tame mieste buna uzsakymu daugiau, tai per savaite laiko ir atvaziuoja.. atsiveza begales medziagu, pataria...
O nuotraukeles butinai idesiu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smonce: 30 gegužės 2008 - 08:50
Na taip, pas mane tas "tarybinis" variantas lotuliukas.gif Langas, po kuriuo dar radiatorius per puse sienos, o šone balkonas su stiklu iki žemės..
Atsakyti