aš irgi dėsiu roletus ir dieninę užuolaidą. Be užuolaidų savo namų neįsivaizduoju, tikrai jos suteikia jaukumo, o roletai - patogiau nei naktinės užuolaidos ne tik tam, kad kambaryje tamsiau ryte būtų (man dar aktualu tai, nes mano mažajai pietų miegelio reikės miegoti), bet ir kad kaimynų neišgąsdinčiau (kitas daugiabutis priešais), jei sekmadienį puse dienos su naktiniais vaikščiosiu
Be užuolaidų savo namų neįsivaizduoju, tikrai jos suteikia jaukumo, o roletai - patogiau nei naktinės užuolaidos ne tik tam, kad kambaryje tamsiau ryte būtų (man dar aktualu tai, nes mano mažajai pietų miegelio reikės miegoti), bet ir kad kaimynų neišgąsdinčiau (kitas daugiabutis priešais), jei sekmadienį puse dienos su naktiniais vaikščiosiu
su naktiniais neisgasdinsi gal nieko o va kai visai nuoga vaikstai savaitgali
Mat kaip kam.. vieni deda roletus, kad tamsiau butu - nepersvieciamus. Man tai reikalingi tik kaip dienines uzuolaidos.. man sviesos reikia net ir nakti
na man kazkaip ta pirmoji zinute irgi taip paciai uzkvepejo.. juolab kad jei taip grozisi avo namuciais noretusi kad pasidalintu savo groziais
del kainu - vilniuje jie isikure domus galerijoje.... na paprastiems mirtingiems domus galerijoje daug kur kainos kandziojasi.... (as ten dazniai kaip i parda eidavau ) todel nemanau kad butu pigiau nei pvz Senuokuose
Taip, jaukumo priduoda , bet erdvės vizualiai mažina. Kambariukas nedidelis, tai kolkas dėsiu tik roletus, o paskui, kai norėsis įvairumo, gal ir užuolaidą dieninę kabinsiu. Juolab, kad prie lango komplektas stovi, o ant palangės gėlės
tikiuosi gausiu patarimu is Jusu, gal zinote kur taiso bei valo romanetes? kaba romanete jau beveik 5 metai kabo, na reik isplaut jau ja pagaliau o pati tikrai neexperimentuosiu , plius vienoje puseje kelimo mechanizmas kazko pastriges, tai zodz, reikia jau specu buciau dekinga jei gauciau neudingos info.
Taip, jaukumo priduoda , bet erdvės vizualiai mažina. Kambariukas nedidelis, tai kolkas dėsiu tik roletus, o paskui, kai norėsis įvairumo, gal ir užuolaidą dieninę kabinsiu. Juolab, kad prie lango komplektas stovi, o ant palangės gėlės
Juk yra ivairiu uzuolaidu,nebutinai iki zemes.Mano manymu uzuolaidos iki puse lango tikrai erdves nesumazins,o ir prie palanges galima prieiti ju netraukant,bet jaukumo tikrai suteiks.Cia mano nuomone.
Juk yra ivairiu uzuolaidu,nebutinai iki zemes.Mano manymu uzuolaidos iki puse lango tikrai erdves nesumazins,o ir prie palanges galima prieiti ju netraukant,bet jaukumo tikrai suteiks.Cia mano nuomone.
Čia vėl gi priklauso nuo pačios medžiagytes, pas mane namuose organza tokia plonytė plonytė ir aš palikus pravirą langą tik šone gražiai surišus, niu tikrai kambarys daug jaukesnis,o erdvės visai nemažina. Kartu dar ir spalvą reikia rinktis kuo artimesnę sienų spalvai, tuomet susilieja užuolaidos su sienomis lyg išnyktų...
Čia vėl gi priklauso nuo pačios medžiagytes, pas mane namuose organza tokia plonytė plonytė ir aš palikus pravirą langą tik šone gražiai surišus, niu tikrai kambarys daug jaukesnis,o erdvės visai nemažina. Kartu dar ir spalvą reikia rinktis kuo artimesnę sienų spalvai, tuomet susilieja užuolaidos su sienomis lyg išnyktų...
.Tanki medziaga sugeria sviesa todel ir atrodo kad erdves sumazeja,o jas nuemus kambarys gauna daugiau sviesos ir taip atrodo,kad lengviau kvepuoti ir vizualiai didesne patalpa pasidaro.
Merginos prie ko derinate roletus prie sienu ar prie baldu, ar nederinate? Nezinau ka daryti savo atveju, reikia naktiniu roletu, esu nusiziurejus, tokius ale lininius pilksvai balsvus, ir jokiu kitokiu nenoriu bet spalva nei prie gelsvu sienu,, nei prie tamsiu baldu . Galvoju ar labai be rysiaus bus, nors guodziuosi, kad juos naudosiu tik nakti ir sauleta diena, tai gal niekas to nematys
Merginos prie ko derinate roletus prie sienu ar prie baldu, ar nederinate?
Nezinau ka daryti savo atveju, reikia naktiniu roletu, esu nusiziurejus, tokius ale lininius pilksvai balsvus, ir jokiu kitokiu nenoriu bet spalva nei prie gelsvu sienu,, nei prie tamsiu baldu . Galvoju ar labai be rysiaus bus, nors guodziuosi, kad juos naudosiu tik nakti ir sauleta diena, tai gal niekas to nematys