Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(Dalbara @ 2008 05 15, 16:12)
Čia jau kaip kam patinka  mirksiukas.gif pas mane yra ir roletai ir užuolaidos  ax.gif užuolaidos man duoda jaukumo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mus tas pats t.y. roletas ir dienine uzuolaida.Man asmeniskai vieni roletai tai kaip ofisas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 15, 18:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Pas mus tas pats t.y. roletas ir dienine uzuolaida.Man asmeniskai vieni roletai tai kaip ofisas atrodo.

drinks_cheers.gif aš irgi dėsiu roletus ir dieninę užuolaidą. Be užuolaidų savo namų neįsivaizduoju, tikrai jos suteikia jaukumo, o roletai - patogiau nei naktinės užuolaidos ne tik tam, kad kambaryje tamsiau ryte būtų (man dar aktualu tai, nes mano mažajai pietų miegelio reikės miegoti), bet ir kad kaimynų neišgąsdinčiau (kitas daugiabutis priešais), jei sekmadienį puse dienos su naktiniais vaikščiosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 15, 18:57)
Be užuolaidų savo namų neįsivaizduoju, tikrai jos suteikia jaukumo, o roletai - patogiau nei naktinės užuolaidos ne tik tam, kad kambaryje tamsiau ryte būtų (man dar aktualu tai, nes mano mažajai pietų miegelio reikės miegoti), bet ir kad kaimynų neišgąsdinčiau (kitas daugiabutis priešais), jei sekmadienį puse dienos su naktiniais vaikščiosiu  blush2.gif

su naktiniais neisgasdinsi gal nieko lotuliukas.gif o va kai visai nuoga vaikstai savaitgali tongue.gif

Mat kaip kam.. vieni deda roletus, kad tamsiau butu - nepersvieciamus.
Man tai reikalingi tik kaip dienines uzuolaidos.. man sviesos reikia net ir nakti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 05 14, 16:28)
Kaip kvepia reklama... doh.gif

na man kazkaip ta pirmoji zinute irgi taip paciai uzkvepejo.. juolab kad jei taip grozisi avo namuciais noretusi kad pasidalintu savo groziais mirksiukas.gif
del kainu - vilniuje jie isikure domus galerijoje.... na paprastiems mirtingiems domus galerijoje daug kur kainos kandziojasi.... (as ten dazniai kaip i parda eidavau hihihi.gif ) todel nemanau kad butu pigiau nei pvz Senuokuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 05 15, 16:34)
Jeigu maza erdve, tai uzuolaidu  nedek...  mirksiukas.gif
Nes jos tikrai sumazina erdve, bet priduoda jaukumo...
...

Taip, jaukumo priduoda drinks_cheers.gif , bet erdvės vizualiai mažina. Kambariukas nedidelis, tai kolkas dėsiu tik roletus, o paskui, kai norėsis įvairumo, gal ir užuolaidą dieninę kabinsiu. Juolab, kad prie lango komplektas stovi, o ant palangės gėlės blush2.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

tikiuosi gausiu patarimu is Jusu, gal zinote kur taiso bei valo romanetes? smile.gif
kaba romanete jau beveik 5 metai kabo, na reik isplaut jau ja pagaliau blush2.gif biggrin.gif o pati tikrai neexperimentuosiu , plius vienoje puseje kelimo mechanizmas kazko pastriges, tai zodz, reikia jau specu smile.gif
buciau dekinga jei gauciau neudingos info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelil: 16 gegužės 2008 - 09:31
QUOTE(Filia @ 2008 05 16, 07:59)
Taip, jaukumo priduoda  drinks_cheers.gif , bet erdvės vizualiai mažina. Kambariukas nedidelis, tai kolkas dėsiu tik roletus, o paskui, kai norėsis įvairumo, gal ir užuolaidą dieninę kabinsiu. Juolab, kad prie lango komplektas stovi, o ant palangės gėlės blush2.gif

Juk yra ivairiu uzuolaidu,nebutinai iki zemes.Mano manymu uzuolaidos iki puse lango tikrai erdves nesumazins,o ir prie palanges galima prieiti ju netraukant,bet jaukumo tikrai suteiks.Cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 16, 12:03)
Juk yra ivairiu uzuolaidu,nebutinai iki zemes.Mano manymu uzuolaidos iki puse lango tikrai erdves nesumazins,o ir prie palanges galima prieiti ju netraukant,bet jaukumo tikrai suteiks.Cia mano nuomone.

Nu žinok nelabai sutinku kad ir trumpos vistiek užiima doh.gif aš nuėmiau trumpas užuolaidas ir mažo kambario atrodo lengviau kvėpuot pradėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 16, 12:26)
Nu žinok nelabai sutinku kad ir trumpos vistiek užiima  doh.gif  aš nuėmiau trumpas užuolaidas ir mažo kambario atrodo lengviau kvėpuot pradėjau  doh.gif

Čia vėl gi priklauso nuo pačios medžiagytes, pas mane namuose organza tokia plonytė plonytė ir aš palikus pravirą langą tik šone gražiai surišus, niu tikrai kambarys daug jaukesnis,o erdvės visai nemažina. Kartu dar ir spalvą reikia rinktis kuo artimesnę sienų spalvai, tuomet susilieja užuolaidos su sienomis lyg išnyktų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 16, 16:46)
Čia vėl gi priklauso nuo pačios medžiagytes, pas mane namuose organza tokia plonytė plonytė ir aš palikus pravirą langą tik šone gražiai surišus, niu tikrai kambarys daug jaukesnis,o erdvės visai nemažina. Kartu dar ir spalvą reikia rinktis kuo artimesnę sienų spalvai, tuomet susilieja užuolaidos su sienomis lyg išnyktų...  smile.gif

drinks_cheers.gif .Tanki medziaga sugeria sviesa todel ir atrodo kad erdves sumazeja,o jas nuemus kambarys gauna daugiau sviesos ir taip atrodo,kad lengviau kvepuoti ir vizualiai didesne patalpa pasidaro.
Atsakyti
Merginos prie ko derinate roletus prie sienu ar prie baldu, ar nederinate?
Nezinau ka daryti savo atveju, reikia naktiniu roletu, esu nusiziurejus, tokius ale lininius pilksvai balsvus, ir jokiu kitokiu nenoriu doh.gif bet spalva nei prie gelsvu sienu,, nei prie tamsiu baldu g.gif . Galvoju ar labai be rysiaus bus, nors guodziuosi, kad juos naudosiu tik nakti ir sauleta diena, tai gal niekas to nematys laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 05 18, 17:58)
Merginos prie ko derinate roletus prie sienu ar prie baldu, ar nederinate?
Nezinau ka daryti savo atveju, reikia naktiniu roletu, esu nusiziurejus, tokius ale lininius pilksvai balsvus, ir jokiu kitokiu nenoriu  doh.gif bet spalva nei prie gelsvu sienu,, nei prie tamsiu baldu  g.gif . Galvoju ar labai be rysiaus bus, nors guodziuosi, kad juos naudosiu tik nakti ir sauleta diena, tai gal niekas to nematys  laugh.gif

merginos kokios uzuolaidos patartum i vaiko kambari.Langai dideli iki lubu ir dar kampu.Tikiuosiu kad supratote blush2.gif
Atsakyti