Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

QUOTE(amesteja @ 2008 05 07, 17:25)
Gal tai reiktu pagerti kokiu vitaminu kurie reguliuoja hormonu, nakvisu aliejaus ar wellwomen

Drauge is LT parveze 1000 nakvisu aliejaus kapsuliu lotuliukas.gif Pradejau gerti, tikiuosi, pageres situacija. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 05 07, 13:42)
Meciau KT, berods, praejusiu metu spali. Iki siol nesuprantu, kas vyksta organizme: ciklas svirduliuoja (kitaip nepavadinsi...) nuo 35 iki 45 dienu, dabar va pradejo teplioti isvis praejus kelioms savaitems nuo mmm, atsirado spuogeliu, kartais karstis pila, kartais saltis krecia... Zodziu, hormonu audros. Teigiamas pokytis - iskart 5 kg kaip nebuta! Na, ir siaip jauciuosi, kad teisingai pasielgiau smile.gif Tikiuosi tik, kad kada nors ciklas stos i savo vezes...

Kai mečiau KT mano ciklas irgi buvo 30-45 dienos, ir pilvas baisiai skaudėjo prieš mm kokią savaitę ir tepliojo - ir taip 2,5 metus - nepadėjo nei nakvišos nei kiti vitaminai.
Taigi pusei metų vėl išrašė Yarine kaip gydymo priemonę - ir viskas baigėsi thumbup.gif
Bet gersiu tik pusę metų [jau 3 mėn. praėjo], o paskui žiūrėsim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 05 07, 18:56)
Kai mečiau KT mano ciklas irgi buvo 30-45 dienos, ir pilvas baisiai skaudėjo prieš mm kokią savaitę ir tepliojo - ir taip 2,5 metus - nepadėjo nei nakvišos nei kiti vitaminai.
Taigi pusei metų vėl išrašė Yarine kaip gydymo priemonę - ir viskas baigėsi thumbup.gif
Bet gersiu tik pusę metų [jau 3 mėn. praėjo], o paskui žiūrėsim kaip bus.

Na manau kad bus vel tas pats is naujo, kiek pastebejau tai ginekologai dabar visas ligas gydo su KT doh.gif
Atsakyti
O buvo kam nors, kad gėrė KT dėl spuogų ir nutraukus KT vartojimą jų nebeatsirado?
Atsakyti
Kai nustojau gert, pirmas porą savaičių :
*labai tepliojo
*atsirado milijonas spuogų
*hormonų audros (tai juokiuosi, tai verkiu)

praėjus mėnesiui:
*hormonai lyg ir susitvarkė
*spuogų liko nedaug, bet tapau dvigubai atidesnė maistui ir grožio procedūrom (veido valymu, kaukėm...) užsiimu per savaitę 1 - 2 kartus, ko anksčiau nedariau
*mmm pailgėjo
*pagerėjo nuotaika, nes vėl jaučiuosi moterimi (noriu mylėtis)

Išvada: geriau jų negert, vien jau dėl to, kad esu laimingesnė. Tik KT alternatyvų kol kas nesimato... schmoll.gif (taigi, grįš MB iš užusienio, vėl pradėsiu gert KT ir praeis noras mylėtis mega_shok.gif )
Atsakyti
KT mečiau prieš 4metus, nes planavau pastot. Pastojau, pagimdžiau ir prasidėjus normalioms mm žadėjau vėl grįžt prie KT, bet taip ir negrįžau, nes:
+
gryžo lyt. potraukis, kuris geriant KT buvo išvis dingęs
dietos pagalba numečiau 10 kg., nors su ta pačia dieta prieš pastojima kankinausi kokius metus ir nenukračiau nei gramo
-
be KT mm nereguliarios
reikia terliotis su gumytėm
prieš mm išmėto spuogais. Beje spuogais prieš mm pradėjo mėtyt kai pradėjau gert nakvišų aliejų

Atsakyti
Na man krutine labai jau skausminga pasidarius, manau irgi del metino KT, nes anksciau taip nebudavo, kazin gali tai buti del KT metimo, nes paskutinias 2 savaites negaliu net prisiliesti verysad.gif
Atsakyti
Metus gerti KT esminiai pokyčiai:

kaip ir daugeliui grįžes lytinis potraukis
pilvo pamaudenimai per mmm
geresnė savijauta: geriant KT būdavo šidies permušimų, kurie negeriant KT arba išvis nekamuoja arba labai reti ir nejuntami, žemesnis spaudimas
įdomus momentas: geriant KT pastoviai laikydavosi temperatūra 37.1 - 37.3 blink.gif Be KT - jokios temperaturos nė kvapo. Aukščiau 36.5 nepakyla doh.gif

O ir šiaip, be KT kažkaip vėl "atrandi" savo moterišką ciklą, su potvyniais ir atoslūgiais, natūraliais hormonų pokyčiais ir natūraliomis emocijomis thumbup.gif
Atsakyti
Va dėl paskutinio sakinio aš irgi sutinku, nes man taip patinka vėl jaustis tikra MOTERIMI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 05 13, 10:12)
Na man krutine labai jau skausminga pasidarius, manau irgi del metino KT, nes anksciau taip nebudavo, kazin gali tai buti del KT metimo, nes paskutinias 2 savaites negaliu net prisiliesti verysad.gif

Kai as KT nebegeriau irgi skauminga buvo blush2.gif dabar su spirale,tai tik pries menesines ir ju pirma diena skauda doh.gif
Atsakyti
as irgi labai noriu mesti unsure.gif . nes tapau ledo karaliene. ir tai mane erzina labiausiai.
o dar tas svoris. visa laika jauciuosi kaip pripusta.
man nereikia net mesti kad suprasciau kaip bus kai negersiu - uztenka 7 dienu pertraukos kad vel labai uzsinoreciau vyro ir pasijausciau liekna. tokia kokia buvau iki KT.
todel svajoju kaip mesiu smile.gif
kol kas negaliu mesti del karjeros - per pavojinga. bet jau greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2008 05 12, 19:10)
O buvo kam nors, kad gėrė KT dėl spuogų ir nutraukus KT vartojimą jų nebeatsirado?

Man neatsirado, geriau KT metus. Pries tai buvo nemazai... Negeriu KT puse metu ir kol kas svari oda biggrin.gif tfu tfu tfu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lunar @ 2008 05 13, 12:10)
Metus gerti KT esminiai pokyčiai:

kaip ir daugeliui grįžes lytinis potraukis
pilvo pamaudenimai per mmm
geresnė savijauta: geriant KT būdavo šidies permušimų, kurie negeriant KT arba išvis nekamuoja arba labai reti ir nejuntami, žemesnis spaudimas
įdomus momentas: geriant KT pastoviai laikydavosi temperatūra 37.1 - 37.3  blink.gif Be KT - jokios temperaturos nė kvapo. Aukščiau 36.5 nepakyla  doh.gif

O ir šiaip, be KT kažkaip vėl "atrandi" savo moterišką ciklą, su potvyniais ir atoslūgiais, natūraliais hormonų pokyčiais ir natūraliomis emocijomis  thumbup.gif

Del krajospudzio pritariu 100 %, kol geriau buvo ziauriai aukstas 145-150/95 (ypac nepatartina gerti KT rukancioms, itakoja krajospudi dar labiau) galvos skausmai is ryto siaubingi, potraukis vyrui hmm niekoks verysad.gif
Dabar kraujospudis normalus, galvos neskauda mirksiukas.gif vyrelis vel geidziamas blush2.gif . p.s spuogai negrizo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilka777: 22 gegužės 2008 - 20:56