ania? o mes kaip tik labai gundėmės 5sezonu o kuo maitino?
QUOTE(muminukas @ 2011 08 07, 18:54)
ania? o mes kaip tik labai gundėmės 5sezonu o kuo maitino?
Kiek skaičiau atsiliepimų apie www.5sezonas.lt, tai jie visi buvo , todėl ir pasirinkom šią vietą praeitais metais... ne viena mamytė iš SM buvo patenkinta poilsiu minėtose vietose. Mums "pirmas smūgis" buvo tie šuns plaukai.... išsiplovus grindis, vaizdelis pagerėjo
Tiek čia forume buvo paminėta, tiek telefonu mums sakė, jog pusryčiams bus kažkoks patiekalas ir sriuba, kurią galima "nusikelti" į pietų metą, tačiau, kai atvykom, jokios sriubos negavom , na bet čia tikrai ne bėda Pusryčiams gavom kiaušinienę, kuri buvo laaaabai riebi (daug riebalų), tad net nepykau, kad vaikas nevalgė ... kugelis buvo kaip kugelis (man jis patinka ), paskui pamenu, atnešė ale daržovių troškinį - daaaaug daaaaaug kopūstų su 'dakratiška' dešra ir dar daugiau tenai buvo grietinės, kuri buvo tikrai rūgštoka ... šie ptiekalai man labiausiai užstrigo...
Tačiau tenai yra viryklė, tad valgyti ir patys virimės...
Mes važiavom su dviem vaikiukais. Gavom dvi pagalves ir dvi viengules kaldras.. Miegamajam kambary pastatytos dvi sustumptos lovos, į kurių viduriuką mažylio tikrai negalėjom pasiguldyti (jis miega kartu su tėveliais ), nes buvo gilokas tarpelis... Ištiestas minkštas kampas kitam kambary buvo tikrai nelygus (kalbant apie aukščius)... Gerai, kad turėjom pasiėmę keletą nemažų pledų, tad miegojimą šiek tiek pasigerinom
Reikėtų apie visus dalykėlius pasiteirauti šeimininko prieš užsisakant. gal kituose namukuose viskas yra liuks
QUOTE(jjuurrggaa @ 2011 08 07, 18:10)
Mes taip pat esame namuko ant ežero kranto paieškose. Norim pailsėti keletą dienelių. Įspūdžius kur ir kaip parašysiu po poilsio
Jau užsisakėm namuką štai čia www.bieliniosodyba.lt Visi įspūdžiai - kitą savaitę, kai jau būsime tenai
Savaitę atostogavom čia: Medaus pirtelė įspūdžiai liuks, su namuku viskas gerai. Mes buvom keturi suaugę ir vienas vaikas, tai sakyčiau su mažu vaiku gal nelabai tinkama vieta, per status laiptai ir trūko kokios smėlio dėžės ar pan. priėjimas prie ežero yra, bet labai pavėsis ten tai kadangi buvo nešiltos dienos tai ten buvo vėsoka ir uodai puolė tai paeidavom iki Trakų į geresnį "pležą". Vienas iš didžiausių pliusų kad iki Trakų pėsčiomis gaunasi visai netoli tai liuks ir į parduotuve ir į kavinę galima nueiti.
Su žmona bandėm praleisti romantišką savaitgalį be vaikų, tai labai fainiai pasisėdėjom TonyResort parke Anupriškėse, Trakų rajone. Ne pirmą kartą tenai, nes su vaikais irgi yra ką veikti - ežeras, paplūdimys, nuotykių parkas medžiuose. O jau šeimyniniam poilsiui tai geriausiai tvarkingas ir šiltas kambarys namuke. Restorane maistas afigienas, tai labai rekomenduoju kada tėveliams pabėgti nuo savo atžalų.
Sveikos ar kas nors atostogavot Cicirio sodyboj? planuojam sia vasara savaitelej ten paatostogaut. Lauksiu atsiliepimu
QUOTE(jjuurrggaa @ 2011 08 07, 19:14)
Kiek skaičiau atsiliepimų apie www.5sezonas.lt, tai jie visi buvo , todėl ir pasirinkom šią vietą praeitais metais... ne viena mamytė iš SM buvo patenkinta poilsiu minėtose vietose. Mums "pirmas smūgis" buvo tie šuns plaukai.... išsiplovus grindis, vaizdelis pagerėjo ....
mes 5sezone taip pat buvom praitais metais,bet gudašių sodyboj.na tikrai patiko . dave vakarienei laaaabaaai daug bulvinių blynų, dviese mes persivalgėm. ryte davė sriubos,galėjom kartoti, paklausė iš vakaro ko dar norėsim, tai vienam kiausiniene, kitam blynai...na tikrai ir skaniai ir sočiai pavalgėm. kaip ir minėjot yra ir šaldytuvas ir kur patiems maistą pasikepti. namukai tikrai labai tvarkingi, išplauti...o tie šeimininkai kokie malonūs na gudašių sodyboj tikrai labai patiko.mes buvom kovo pabaigoj,tai nuo kalno nusileidus yra ezeras...vasara sakė daug pramogų ir vaikams būna ir suaugusiems. pirtis su dzakuzi ...dar ir biliarda pazaidem,kaljaną parūkėm.
Aš poilsiavau netoli Šventosios prie pat Šventosios upės sodyboje (www.daliosdvarelis.lt) nuostabiai su šeima pailsėjome - malonus atarnavimas ir svarbiausia kaip man ramybė gamta grynas oras...
vyras žvejojo, o aš lepinausi poilsiu ramybe nuo to miesto, patarčiau jeigu kas planuoja prie jūros ar tiesiog pailsėti ramiai...
ai dar su baidarėmis išmokome pasiplaukioti vietoje (romantika buvo)
vyras žvejojo, o aš lepinausi poilsiu ramybe nuo to miesto, patarčiau jeigu kas planuoja prie jūros ar tiesiog pailsėti ramiai...
ai dar su baidarėmis išmokome pasiplaukioti vietoje (romantika buvo)
Kaimo turizmo sodybos nėra skirtos dideliems baliams , vestuvėms , įmonių suvažiavimams ir emigrantų ar užsieniečių poilsiui ?
manyciau puikus pasiulymas