Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

Gražioje vietoje thumbup.gif sodyba. Žiauriai patiko ir mums ir mūsų draugams ir kaina normali, bet čia didesnei chebrai mirksiukas.gif

Tikrai rekomenduojam
sodyba
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 02 11, 21:55)
Gal kas lankesi kaimo turizmo sodyboj, kurioje butu japoniska pirtis - kubilas? Ziema pats tas butu jame pasedeti ax.gif

Valentino dienos proga vyras man buvo padares staigmena - uzsake japoniska pirti-kubila. Tai likau tikrai labai suzaveta:) Vakare sedejom kubile ant kurio krastu buvo pristatyta zvakuciu.... Labai romantiskai praleidom vakara... Kol dar salciai nepabego is musu krasto, reiks dar apsilankyt. Buvom sioje sodyboje www.laukysta.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Neringa": 24 vasario 2006 - 12:51
QUOTE(Akytė @ 2006 01 09, 13:42)
si savaitgali buvom dviese labai pigioj, bet fainoj vietoj. Radau internete www.degesa.lt . Kainos superinės 50 lt visas rastinis namukas dvieju aukstu su dusu ir tualetu bei dviem didelem lovom tavo. Nakti ciuozinejom ant apsviesto ledo su paciuzom, vakare plaukiojanciam mariose name uzkure pirti tik uz 30 lt mums dviems... Kita diena apvaziavom apylinkes, buvom prie akmenines baznycios... Pailsejom super, per dvi paras isleidom 250 lt, net ir benziną skaiciuojant. Vasara ten turbut triuksmingiau, bet ir pramogu daugiau.

Pasinaudojau Tavo info, ir buvom nuleke i Degesa porai dienu.Nereali vietele.Tikrai dekui kad pasidalinai ispudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi buvome Degesoj per tą ilgąjį savaitgalį. Puikiai pailsėjom, 2 šeimos (4 suaugę ir 2 vaikai) pasiiėmėm tą Žemutinę valtinę, už namelį sumokėjom 100 Lt/parai, už pirtelės pakurenimą 50 Lt. Nedažnai būna, kad reklaminiai aprašymai atitiktų realybę - šikart tikrai taip ! Gaila, kad vasarą viskas dvigubai brangs...
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2005 06 20, 10:23)
1. visai kaimo turizmas bet faina vietike yra MOletu rajone "Obuoliu sala". Ten olandu valdos, todel tikrai europietuiskas poilsis, aisku ir kainos ne po 20Lt uz lova, bet siaipfaina, daugiausia uzsienieciai ten vaziuojka. Ten yra sala, aplink vanduo, nauji mediniai namukai, kavine, pirtis, teniso kortai ir kt pramogos, daug zoles, galima v ziuoti su palapine.. gal paziurekit nete  mirksiukas.gif  www.appleisland.lt

1. aš vasarą ten buvau telekomo sąskrydį, super , labai patiko.

QUOTE(ypata @ 2006 03 06, 18:31)
Mes irgi buvome Degesoj per tą ilgąjį savaitgalį. Puikiai pailsėjom, 2 šeimos (4 suaugę ir 2 vaikai) pasiiėmėm tą Žemutinę valtinę, už namelį sumokėjom 100 Lt/parai, už pirtelės pakurenimą 50 Lt. Nedažnai būna, kad reklaminiai aprašymai atitiktų realybę - šikart tikrai taip ! Gaila, kad vasarą viskas dvigubai brangs...

O kodėl brangs, juk rašo 50Lt už 2 žmones, o kaip ten reik iš anskto rezervuoti vietas?
Ką tik skambinau ten, tai vietų vasarai yra, o kainos dvidubėja, namukas ne 50Lt o 100Lt. apatiniam nėra tuliko (iki jo 50m), o viršutiniam yra, bet vasarą jis 200Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 26 balandžio 2006 - 11:38
[quote
Ką tik skambinau ten, tai vietų vasarai yra, o kainos dvidubėja, namukas ne 50Lt o 100Lt. apatiniam nėra tuliko (iki jo 50m), o viršutiniam yra, bet vasarą jis 200Lt.
[/quote]

Truputį sumaišei - apatinis su dušu ir WC, žiemą 100Lt, vasarą - 200, o viršutinis - su patogumais šalia namelio - 50 ir 100 Lt smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju šitą sodybą,Aukštadvaris,Trakų raj.
Čia
Buvau praeitą vasarą,labai patiko.Labai daug erdvės,ežeras šalia,pievutė,vaikams yra kur žaisti,suptis,čiuožinėti...Daug labai gražių pavėsinių,namelių.Šalia ežero tiltelis,ant jo galima pasikepinti saulutėje,kol vaikai maudosi,žvejoti,irstytis valtimi.Šeimininkė labai faina,jei viena šeima ilsisi,kitų lankytojų nepriima,kad nieks netrukdytų.Namai viduj jaukūs,švarūs,gražiai įrengti.Pirtis.Yra polylių salė,bet mes nesinaudojome,taip tik ilsėjomės...Pasijunti lyg nuo civilizacijos pabėgęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 03 gegužės 2006 - 09:06
Taip,ten poilsiautojams-tas vienas gražus namas,jis pakankamai didelis,yra du įejimai iš skirtingų pusių.Jei pvz važiuojat su draugais,labai faina.Aš važiavau su drauge ir vaikais,tai mes visi gyvenom vienoj pusėj,nes taip smagiau.Puikiai tilpom 2-uose kambariuose(vienam kambary-2 dvigulės lovos,telikas,kitas kambarys mažesnis kiek-2 viengulės lovos)) + virtuvė,vonia.
Man asmeniškai tai ten nuvažiavus,daug gražiau pasirodė viskas,nei nuotraukose smile.gif taigi tikrai rekomenduoju,nesigailėsi.
O dėl užsisakymo,tai skambinom prieš savaitę,ir buvo laisva(mes buvom birželio pradžioj).Bet pasiskambink dėl visa ko iš anksto,pasiklausk,jei daugmaž planuoji,kada norėtum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 03 gegužės 2006 - 10:00
Galite pabandyti čia Vilnius už 50 km ir tikrai gražu. Naujas namas. Tiesa, jis didelis ir savaitgaliai jau beveik visi užimti, bet gal kam reikia šiokią dieną arba didesnei kompanijai.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galite pasiulyti kokia tai kaimo sodyba Traku raj. Nereiketu ypatingai dideles, taciau noretusi, kad butu jauki ir tilptu joje 22 zmones smile.gif Internete radau informacijos, ale kad labai jau ten tos sodybos dideles ir jeigu issinuomoti sodyba 2 dienom tai labai jau daug tektu sumoketi. O vat jeigu pavyktu rasti maza sodybele....
Gal kas zinote ar isbandete...
Labai lauksiu pasiulymu...
Atsakyti
QUOTE(Minga @ 2006 05 11, 18:22)
Sveiki,

gal kas galite pasiulyti kokia tai kaimo sodyba Traku raj. Nereiketu ypatingai dideles, taciau noretusi, kad butu jauki ir tilptu joje 22 zmones smile.gif Internete radau informacijos, ale kad labai jau ten tos sodybos dideles ir jeigu issinuomoti sodyba 2 dienom tai labai jau daug tektu sumoketi. O vat jeigu pavyktu rasti maza sodybele....
Gal kas zinote ar isbandete...
Labai lauksiu pasiulymu...

Prisijungsiu ir as. Pas mane lygiai tokia pati situacija: apie 24 zmones, reikia savaitgaliui ir, kad nebutu labai brangu, tik man nebutinai Traku rajone reikia. Gali buti ir Dzukijoj ir netolimoj Aukstaitijoj (iki Anyksciu smile.gif )

Nes kainos is tikruju zveriskos - praleisti savaitgali kaimo sodyboj kainuoja tirk pat kaip i koki Egipta nuvaziuoti, isprotejo visai jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2006 05 16, 22:09)
Prisijungsiu ir as. Pas mane lygiai tokia pati situacija: apie 24 zmones, reikia savaitgaliui ir, kad nebutu labai brangu, tik man nebutinai Traku rajone reikia. Gali buti ir Dzukijoj ir netolimoj Aukstaitijoj (iki Anyksciu  smile.gif  )

Nes kainos is tikruju zveriskos - praleisti savaitgali kaimo sodyboj kainuoja tirk pat kaip i koki Egipta nuvaziuoti, isprotejo visai jau  verysad.gif

O kokių kainų reikia - kiek turėtų kainuoti sodyba savaitgaliui 24 žmonėm be maisto?
Visi turi savo aritmetiką - reikia gi tą sodybą (ypatingai didesnę) prižiūrėti, skalbti patalynę, mokėti už elektrą. Žinau, kur galėtumėte praleiti savaitgalį turėdami 800 Lt (24 žmonės be maisto su viena nakvyne, be pirties ir be salės), bet deja vasarai jau nėra laisvų savaitgalių. Liko tik ruduo. Be to tai didelė sodyba.
Kainos didelės dar ir todėl, kad tiesiog tiek moka - pabandykit pasiskambinti į kelias, pamatysite, kad jos jau pilnos klientų. Pati bandžiau susirasti savo gimtadieniui rugpjūtį - ką jūs. Vidury savaitės prašom, o savaigaliai senai užsakyti. Ačiū dievui anyta turi šį verslą ir parūpino man tą sodybą. Dabar sėdžiu rami smile.gif Turėkite kantrybės ir bandykite ieškoti papratsesnių, ne tokių gražių sodybėlių. Tada ir kaina bus tinkamesnė. Už komfortą ir vaizdą reikia mokėti... O paklausa patikėkite - kol kas žvėriška.
Atsakyti