Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(uoga 3 @ 2010 09 25, 00:01)
Ai na jei 12 vietu....Bet vistiek ,jei man vienai isnuomavo,kokia teise turi ikelti svetimus zmones.... g.gif

nu ten organizuotumas zemiausio lygio matyt patys neatsimena kam ir kada isnuomuojo,o kai visi suvaziavo nebuvo ka daryt,o siaip didziajame name kur yra kambariai 5 dazniausiai poreles nuomuodavosi
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 09 24, 15:55)
Zinant koks ten organizavimas ir i nameli gali tau ikelt nepazystamus zmones biggrin.gif mano drauges buvimo Straciunuose laikotarpiu atvykus vestuvems i nameli patalpino jaunavedzius,ju tevus ir nepazystama porele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia rimtai? i ta nameli tiek sukiso zmoniu nieko neispeje????apsalau tada visai....
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 27, 14:06)
cia rimtai? i ta nameli tiek sukiso zmoniu nieko neispeje????apsalau tada visai....

taip jums tada pasiseke paatostogaut,o drauge buvo po 2 savaiciu tai su nuotykiais ivairiausiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 09 27, 17:16)
taip jums tada pasiseke paatostogaut,o drauge buvo po 2 savaiciu tai su nuotykiais ivairiausiais lotuliukas.gif

nus gryni anekdotai...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 28, 14:42)
nus gryni anekdotai...

Na merginos kai pabūvosiu aš tada ir parašysiu savo atsiliepimus... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 28, 17:34)
Na merginos kai pabūvosiu aš tada ir parašysiu savo atsiliepimus... drinks_cheers.gif

Labai lauksim mirksiukas.gif tikiuosiu jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 09 29, 10:52)
Labai lauksim mirksiukas.gif tikiuosiu jums viskas bus gerai 4u.gif

Labai paiko ta vieta, minusas, man buvo namelyje peršaltą, bet taip viskas puiku, gaila vyras neturėjo laiko ....
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 10 15, 16:38)
Labai paiko ta vieta, minusas, man buvo namelyje peršaltą, bet taip viskas puiku, gaila vyras neturėjo laiko ....

tikrai, kas norite ramios vietos tik ten,nėra kažkokių patogumų superinių, bet gamta PUIKU...
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 11 04, 22:21)
tikrai, kas norite ramios vietos tik ten,nėra kažkokių patogumų superinių, bet gamta PUIKU...

Ojus su maistu uzsisakinejote??
Atsakyti
Sveikos,

kažkaip labai ieškojau panašios temos ir kadangi neradau sumaniau užvetsi tokia tema, kur nuomojates kaimo turizmo sodybas Kaune ir kauno apylinkėse?
Labai norėtumėme šį šaltą lapkričio savaitgalį praleisti kokioje sodyboje su kubilu ir pirtele... wub.gif
Gal kas nors ka nors siūlote arba galite patrati kur nuomojatės?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 11 05, 11:22)
Ojus su maistu uzsisakinejote??

Ten duoda vakarienę ir pusryčius daugiau reikia viską savo...(maistą).Aplink miškas, bet vieta puiki
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 11 29, 13:59)
Ten duoda vakarienę ir pusryčius daugiau reikia viską savo...(maistą).Aplink miškas, bet vieta puiki

na,tada kaip tas maistas kuri duoda?uzteko?privalget?
Atsakyti