Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(nero @ 2010 09 07, 20:03)
jo cia super ir mums patiko

Parašiau aš elektroninį 5sodybai, bet niekaip nesulaukiu ats., gal žinote prieš kiek laiko reikia pranešti norint kokiom 2 dienom išsinuomoti namelį. domina Rėžaliuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARITE: 22 rugsėjo 2010 - 13:03
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 22, 13:57)
Parašiau aš elektroninį 5sodybai, bet niekaip nesulaukiu ats., gal žinote prieš kiek laiko reikia pranešti norint kokiom 2 dienom išsinuomoti namelį. domina Rėžaliuose

ne nebandykit rasyti laisko-neatrasys...taip visad.Geriau tiesiai skambinkite i mobilu telefona direktores,siaip viskas pas juos ciki piki,apart organizavimo:ten tris sodybas priziuri,t.y.atsakinga viena direktore,tai toks jausmas,kad jai visiskai dzin....imsit ta sodyba ar neimsit ir t.t.Bet neimkit i galva,apart to organizavimo,viskas kitkas 10 balu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 22, 14:58)
ne nebandykit rasyti laisko-neatrasys...taip visad.Geriau tiesiai skambinkite i mobilu telefona direktores,siaip viskas pas juos ciki piki,apart organizavimo:ten tris sodybas priziuri,t.y.atsakinga viena direktore,tai toks jausmas,kad jai visiskai dzin....imsit ta sodyba ar neimsit ir t.t.Bet neimkit i galva,apart to organizavimo,viskas kitkas 10 balu smile.gif

ar jūs esate buvusi, na kurioje sodyboje, įdomu ar 2 dienom išnuomoja namelį, taip nesinori bendrame name, kai už sienos visokie garsai...
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 22, 16:29)
ar jūs esate buvusi, na kurioje sodyboje, įdomu ar 2 dienom išnuomoja namelį, taip nesinori bendrame name, kai už sienos visokie garsai...

Mes esame buve Rezaliuose ne viena karta,viskas labai faina.O nuomoja kiek norit,kad ir vienai parai. mirksiukas.gif Yra ten ir atskiri nameliai ,kur busit vieni patys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 09 22, 16:43)
Mes esame buve Rezaliuose ne viena karta,viskas labai faina.O nuomoja kiek norit,kad ir vienai parai. mirksiukas.gif Yra ten ir atskiri nameliai ,kur busit vieni patys. thumbup.gif

4u.gif 4u.gif o ar Jūs iš anksto pranešate, kad atvyksite ar važiuojate ir tiek mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 23, 09:35)
4u.gif  4u.gif o ar Jūs iš anksto pranešate, kad atvyksite ar važiuojate ir tiek mirksiukas.gif  doh.gif

tai gi kaip galima vaziuot nepranesus???gal visi uzimti???kas be ko,reikia skambintis tiesiai...
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 09 24, 00:26)
Jau atsake .Taip ,be abejo rezervuojam is anksto. biggrin.gif

O kaip puiku, kad forume būna ir darbuotojai tų dominamų firmų(vietų), tai gal galite ir rekomenduoti, kokį namelį man rezervuotis, kad ramiau būtų, aišku gali būti ir kambarys,,,bet taip norisi ramumos, tai ir galvoju, kad namelis būtų puikiau, dar labai įdomu ar savo maistą veštis, kad ir 2 -1dienai.AČIŪ 4u.gif drinks_cheers.gif jei suteiksite tokią info thumbup.gif
Bėda ta , kad dar tiksliai nežinau dienos, tai ir nežinau kada užsirezervuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARITE: 24 rugsėjo 2010 - 10:15
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 24, 11:14)
O kaip puiku, kad forume būna ir darbuotojai tų dominamų firmų(vietų), tai gal galite ir rekomenduoti, kokį namelį man rezervuotis, kad ramiau būtų, aišku gali būti ir kambarys,,,bet taip norisi ramumos, tai ir galvoju, kad namelis būtų puikiau, dar labai įdomu ar savo maistą veštis, kad ir 2 -1dienai.AČIŪ 4u.gif  drinks_cheers.gif  jei suteiksite tokią info thumbup.gif
Bėda ta , kad dar tiksliai nežinau dienos, tai ir nežinau kada užsirezervuoti...

Buten Rezaliuose yra 3 nameliai.Tai privatumo kaip ir uztenka visuose.O ypac vienam,kuris yra ant kalniuko,atokiau.
Del maisto,tai i kaina iskaiciuota pusryciai ir vakariene.Tai mes pietums tik kazka pasiemem uzkasti,nes maitina tikrai sociai ir skaniai. thumbup.gif
Ai del rezervacijos,tai nemanau ,kad dabar yra antpludis zmoniu.Tai ,kai zinosit konkreciai diena,tada pasiskambinkit ir susitarsit.MEs ,kai vaziavom praeita vasara,tai pries viena diena tik rezervavom.Kaip tik pasitaike laisvas namelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 24 rugsėjo 2010 - 14:41
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 22, 17:29)

Zinant koks ten organizavimas ir i nameli gali tau ikelt nepazystamus zmones biggrin.gif mano drauges buvimo Straciunuose laikotarpiu atvykus vestuvems i nameli patalpino jaunavedzius,ju tevus ir nepazystama porele lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 09 24, 15:55)
Zinant koks ten organizavimas ir i nameli gali tau ikelt nepazystamus zmones biggrin.gif mano drauges buvimo Straciunuose laikotarpiu atvykus vestuvems i nameli patalpino jaunavedzius,ju tevus ir nepazystama porele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kokio dydzio tas namelis ,ir kiek ten lovu,jei tiek zmoniu apgyvendino? g.gif
Nei uz ka nebuciau sutikusi ,kad ka nors ikeltu dar.... schmoll.gif O pries mano valia,kazin ar gali ka padaryti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 09 24, 18:29)
Tai kokio dydzio tas namelis ,ir kiek ten lovu,jei tiek zmoniu apgyvendino? g.gif
Nei uz ka nebuciau sutikusi ,kad ka nors ikeltu dar.... schmoll.gif O pries mano valia,kazin ar gali ka padaryti... biggrin.gif

12 vietu namelis atsidarykit ju puslapi ir yra net schema namelio su kambariu isdestymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 24 rugsėjo 2010 - 17:28
QUOTE(Velma @ 2010 09 24, 18:27)
12 vietu namelis atsidarykit ju puslapi ir yra net schema namelio su kambariu isdestymu

Ai na jei 12 vietu....Bet vistiek ,jei man vienai isnuomavo,kokia teise turi ikelti svetimus zmones.... g.gif
Atsakyti