QUOTE(petrovna @ 2010 07 23, 13:57)
labuka, pamatysi mano velniuksti,priedes ojojojo:))))bet vaikaims bus l.smagu, o mano vyras tai uzkietejes zvejys budavo iki vaiku, dabar tik savo prude meskere beturi laiko imerkt,tai atostogoms butinai vesis meskere,*****,kaip faina,kad bus bendraminciu.....o is kokio tu miesto,avatare nesuprantu,tarp vilniaus ir kauno?tai cia kur? jau laukiu nesulaukiu,bele,tik orai per daug nesublogetu,na,bet tokiu kaip siandien tai irgi nereikia...
tiesa,uz 120,- uz para?nieks nepasikeite?as ir pamirsau paklausti? o jus pirmadieni ar sekmadieni atvaziuojate?jei gerai supratau,tai velma pirmadieni...
tiesa,uz 120,- uz para?nieks nepasikeite?as ir pamirsau paklausti? o jus pirmadieni ar sekmadieni atvaziuojate?jei gerai supratau,tai velma pirmadieni...
Aš esu vilnietė, bet gyvename kaune dabar, tai mano širdis vilniuje, o kūnas kaune
Aš kaip ir tu užsisakiau nuo sekmadienio iki penktadienio, važiuosime sekmadienį, labai tikiuos kad nelis visą laiką
Aš kainos neklausiau, tik paklausiau ar mažasis kuriam lygiai du skaitosi kaip vaikas ar ne, sakė kaip vaikas jau Nes ten rašo kad vaikai iki 2metų nemokamai
Jaučiu reiks vakare paskambint ir pasiklausinėt, nes jokio atsakymo negavau, o kaip ten nuvažiuoti radau