Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(petrovna @ 2010 07 23, 13:57)
labuka, pamatysi mano velniuksti,priedes ojojojo:))))bet vaikaims bus l.smagu, o mano vyras tai uzkietejes zvejys budavo iki vaiku, dabar tik savo prude meskere beturi laiko imerkt,tai atostogoms butinai vesis meskere,*****,kaip faina,kad bus bendraminciu.....o is kokio tu miesto,avatare nesuprantu,tarp vilniaus ir kauno?tai cia kur? jau laukiu nesulaukiu,bele,tik orai per daug nesublogetu,na,bet tokiu kaip siandien tai irgi nereikia...
tiesa,uz 120,- uz para?nieks nepasikeite?as ir pamirsau paklausti? o jus pirmadieni ar sekmadieni atvaziuojate?jei gerai supratau,tai velma pirmadieni...

Aš esu vilnietė, bet gyvename kaune dabar, tai mano širdis vilniuje, o kūnas kaune lotuliukas.gif
Aš kaip ir tu užsisakiau nuo sekmadienio iki penktadienio, važiuosime sekmadienį, labai tikiuos kad nelis visą laiką
Aš kainos neklausiau, tik paklausiau ar mažasis kuriam lygiai du skaitosi kaip vaikas ar ne, sakė kaip vaikas jau tongue.gif Nes ten rašo kad vaikai iki 2metų nemokamai
Jaučiu reiks vakare paskambint ir pasiklausinėt, nes jokio atsakymo negavau, o kaip ten nuvažiuoti radau
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 07 23, 15:24)
Aš esu vilnietė, bet gyvename kaune dabar, tai mano širdis vilniuje, o kūnas kaune  lotuliukas.gif
Aš kaip ir tu užsisakiau nuo sekmadienio iki penktadienio, važiuosime sekmadienį, labai tikiuos kad nelis visą laiką
Aš kainos neklausiau, tik paklausiau ar mažasis kuriam lygiai du skaitosi kaip vaikas ar ne, sakė kaip vaikas jau  tongue.gif Nes ten rašo kad vaikai iki 2metų nemokamai
Jaučiu reiks vakare paskambint ir pasiklausinėt, nes jokio atsakymo negavau, o kaip ten nuvažiuoti radau

man atsiunte kaip nuvaziuot,ir dar meniu gavau,tai imesk pasta savo,persiusiu....
Atsakyti
sveikinu drinks_cheers.gif pradedu nuo vyro jis irgi uzkietejas zvejys,tai jus pirmos atvaziuosit nes mes tai nuo pirmadienio iki sestadienio busim,bet as kol kas nieko i emeila negavau nors pati pirma uzsurezervavau keista man ta vadybininke,labai jau sunku el.laiska parasyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 23 liepos 2010 - 20:37
QUOTE(Velma @ 2010 07 23, 20:32)
sveikinu  drinks_cheers.gif pradedu nuo vyro jis irgi uzkietejas zvejys,tai jus pirmos atvaziuosit nes mes tai nuo pirmadienio iki sestadienio busim,bet as kol kas nieko i emeila negavau nors pati pirma uzsurezervavau keista man ta vadybininke,labai jau sunku el.laiska parasyt

Aš skambinausi, sakė išsiųstas man laiškas, bet aš nieko negavau, išsiuntė dar kartą-bet vistiek mano pašte nieko nėra g.gif sakė nepergyvent, namuką mes turėsim
Gal tavo paštas gmail?
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 07 23, 22:53)
Aš skambinausi, sakė išsiųstas man laiškas, bet aš nieko negavau, išsiuntė dar kartą-bet vistiek mano pašte nieko nėra  g.gif  sakė nepergyvent, namuką mes turėsim
Gal tavo paštas gmail?

jo o kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 07 23, 21:01)
jo o kas negerai?

Ir mano gmail, gal todel nieko ir negaunam, nors ir tarp slamsto kur kartais nukeliauja laiskai nieko nera
Atsakyti
as neseniai buvau cia

http://pirtis.lt/lt/pirtys/matiskes

vaziavom 2seimos-6zzmones
kaina parai viso 200,mes emem dvi paras

vaikam yra smelio deze
daug zalios vejos-tinklinis,futbolas
maudemes ir prude ir ezere.
mieli seimininkai. malkos,viskas,kas reik kepimui yra
indaplove,skalbimo masina
sake labai grazios vietos,tik reik paeit,ar pavaziuot pasivaiksciot,mums laiko pritruko
ezere ir prude daug zuvies-vyrams buvo dziaugsmo thumbup.gif ,duoda valti.
duoda dviracius
galima eit grybaut

butinai dar vaziuosim,likom patenkinti

foto cia nedaug sudeta,bet siaip-labai grazi aplinka,daug geliu,medeliu dekoratyviniu,visi,ir mazi ir dideli turejom ka veikt
Papildyta:
para zmogui iseina apie 35lt
juokingai pigu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 07 24, 16:17)
as neseniai buvau cia

Bet aš neradau jų puslapyje informacijos apie tai ar yra šaldytuvas, jei yra įrengta virtuvė, tai manau, kad turėtų būti ir šaldytuvas, bet ir virtuvė ir šaldytuvas tikriausiai yra bendri visiems poilsiautojams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 24 liepos 2010 - 15:47
QUOTE(fukse @ 2010 07 24, 16:46)
Bet aš neradau jų puslapyje informacijos apie tai ar yra šaldytuvas, jei yra įrengta virtuvė, tai manau, kad turėtų būti ir šaldytuvas, bet ir virtuvė ir šaldytuvas tikriausiai yra bendri visiems poilsiautojams    g.gif

yra viskas
ner daugiau jokiu poilsiautoju,visas namas musu buvo
salia esimininkai gyvena,tik ju nesimato,buna kitoj savo namo pusej,ir mama vaikus i pruda pasimaudyt atveda tik
isivesk google matiskes sodyba
tau iskart vietoj,gi prie pat vilniaus

http://matiskessodyb...kes-sodyba.html
viskas yra,ir ranksluosciai,ir patalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 24 liepos 2010 - 16:04

Sveikos,

galiu rekomenduoti sodybą Ignalinos rajone. thumbup.gif Buvau su sesers šeima, jos 1,4 m. sūnui tai buvo nuostabus poilsis. Vaikiukui specialiai paruoštas baseinėlis, supynės. smile.gif Ir mums aišku buvo ką veikti, patiko, kad ramu, jokių triukšmingų muzikų. Kambariuose patogios lovos, patalynė, rankšluoščiai.

http://www.sakarva.com/
Atsakyti
Mes savaitgaliui pasibūti su draugais taip pat išsinuomavome sodybą. Dabar begalvojant ką pasiimti, kilo mintis dėl priemonių nuo uodų. Kaip sprendžiate šią problemą? Purškalai, tepalai, žvakės?...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 07 27, 16:21)
Mes savaitgaliui pasibūti su draugais taip pat išsinuomavome sodybą. Dabar begalvojant ką pasiimti, kilo mintis dėl priemonių nuo uodų. Kaip sprendžiate šią problemą? Purškalai, tepalai, žvakės?...

Aš kažkaip daugiau purškalus mėgstu, nes tada neišsimozoja delnai, nes su tais balzamais kai išsiteplioji, reik varyt paskui delnus plauti, o aš mėgstu ir uogų kokių pasiskynus pavalgyti, tai jos paskui būna karčios, jei švariai delnai nenuplauti nuo tų tepalų ax.gif
Atsakyti