Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(petrovna @ 2010 07 22, 15:28)
o ar gavote nameli ar pagrindiniame name kambary apsistosite?

Norėjau į Lazdijus, bet ten buvo tik kambarys, todėl užsisakėm namuką toje kitoje sodyboje, kur prie Trakų
Žadėjo atsiųst patvirtinimą ir nuorodas kaip atvažiuot, bet kol kas nieko negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 07 22, 17:06)
Norėjau į Lazdijus, bet ten buvo tik kambarys, todėl užsisakėm namuką toje kitoje sodyboje, kur prie Trakų
Žadėjo atsiųst patvirtinimą ir nuorodas kaip atvažiuot, bet kol kas nieko negavau  g.gif

jooo,jau su tuo atrasymu....,siandien skambinau ir as,nieko nesigirdejo,tai mazdaug susisnekejom,tipo,atrasys.....tai vis dar laukiu...,neskaitant to,kad pries 3 dienas uzklausima issiunciau,kazkaip neoperatyviai viskas
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 07 22, 14:09)
Ir aš užsisakiau pirmai savaitei-atostogausim kartu  mirksiukas.gif

thumbup.gif as ir patvirtinimo negavau tai skambinau klausiau del maisto tai sake pvz pusryciams duoda karsto ir sriubos thumbup.gif ,ir sake kad atsius pirmu dienu meniu,bet kol kas nieko negavau verysad.gif ir prasiau kad nurodytu konkreciai kur jie randasi nes i anas sodybas smulkus aprasymas kaip atvykti yra o sitam nera
Papildyta:
QUOTE(petrovna @ 2010 07 22, 14:19)
tai gal ir mums reiks tadu prisijungti? smile.gif

junkites junkites nes pati sita sodyba ir uzrodet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 07 22, 18:49)
thumbup.gif  as ir patvirtinimo negavau tai skambinau klausiau del maisto tai sake pvz pusryciams duoda karsto ir sriubos thumbup.gif ,ir sake kad atsius pirmu dienu meniu,bet kol kas nieko negavau verysad.gif  ir prasiau kad nurodytu konkreciai kur jie randasi nes i anas sodybas smulkus aprasymas kaip atvykti yra o sitam nera

Palauksiu ir aš kelias dienas, jei nesulauksiu, paskambinsiu, nes jau taip svaigstu kaip važiuosime, nesinori likti ant ledo g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 07 22, 21:26)
tai va,pati uzrodziau,o kol vyra ikalbinejau,jus visas vietas uzmusit schmoll.gif

lotuliukas.gif tai paskubekit nes ten 3 namukai tai du uzimti vienas lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 07 22, 20:37)
Palauksiu ir aš kelias dienas, jei nesulauksiu, paskambinsiu, nes jau taip svaigstu kaip važiuosime, nesinori likti ant ledo  g.gif

o avansa ar prase pervesti?ar tik zodinis uzsakymas galioja?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 07 22, 23:55)
o avansa ar prase pervesti?ar tik zodinis uzsakymas galioja?

avanso nepraso smile.gif ir gali nebutinai vaziuot nuo sekmad iki penktad,nes mes vaziuosim nuo pirmad iki sestad.
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 07 22, 22:58)
avanso nepraso  smile.gif ir gali nebutinai vaziuot nuo sekmad iki penktad,nes mes vaziuosim nuo pirmad iki sestad.

ooooo,cia tai gerai,o ar akcentavo iki kada isvaziuoti,siaip tai tas variantas,kad galima tik pirmadieni atvaziuot,tai dar geriau butu....nu *****,jau vyrui kaip ir priburiau,nugis turejo man atrasyti kas ir kaip,bo niekaip nesusisnekejau,ir se tau,ni otveta ni priveta....
jau ir as svaigstu,nes tie nameliai nuotraukose tai ispudingai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 22 liepos 2010 - 22:01
QUOTE(petrovna @ 2010 07 23, 00:00)
ooooo,cia tai gerai,o ar akcentavo iki kada isvaziuoti,siaip tai tas variantas,kad galima tik pirmadieni atvaziuot,tai dar geriau butu....nu *****,jau vyrui kaip ir priburiau,nugis turejo man atrasyti kas ir kaip,bo niekaip nesusisnekejau,ir se tau,ni otveta ni priveta....
jau ir as svaigstu,nes tie nameliai nuotraukose tai ispudingai atrodo...

as derinu viska telefonu,atvaziuot reik 12val tai ir isvaziuot turbut iki12,jo nameliai thumbup.gif ir pasiulymas super uz tokia kaina.o jusu vaikai kokio amziaus?kodel vyras nenori?mano tai uz visom keturiom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 22 liepos 2010 - 22:09
QUOTE(Velma @ 2010 07 22, 23:08)
as derinu viska telefonu,atvaziuot reik 12val tai ir isvaziuot turbut iki12,jo nameliai thumbup.gif  ir pasiulymas super uz tokia kaina.o jusu vaikai kokio amziaus?kodel vyras nenori?mano tai uz visom keturiom

nus rasiukass,velma, galit mane sveikinti,pagriebiau paskutini namuka 08.01-06 biggrin.gif taigis,atostogausime kartu.....darysim meetaaaaaa,itariu drinks_cheers.gif
mano vyra labai sunku is namu kur istempti,tipo,jam geriausios atostogos namie,o man nuo namu jau brrrrrrrrrrrrr,kai jau virs 3 metu juose sedziu verysad.gif gi mano vienas pipiras 3 metu,o kita pipire tik 0,5metuku.....tai ziurau vaikuciam musu bus linksma,tavo 4,5,mano 3, rasiuko iziuriu 3 ir 2,jei gerai suprantu,ir dar,ziurau busim visos,itariu kaunieties,nus tai isvis faina.....vyrus suvesim kruvon,vaikai patys sueis,o mes iki soties pasibusim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 07 23, 12:29)
nus rasiukass,velma, galit mane sveikinti,pagriebiau paskutini namuka 08.01-06 biggrin.gif taigis,atostogausime kartu.....darysim meetaaaaaa,itariu drinks_cheers.gif
mano vyra labai sunku is namu kur istempti,tipo,jam geriausios atostogos namie,o man nuo namu jau brrrrrrrrrrrrr,kai jau virs 3 metu juose sedziu verysad.gif gi mano vienas pipiras 3 metu,o kita pipire tik 0,5metuku.....tai ziurau vaikuciam musu bus linksma,tavo 4,5,mano 3, rasiuko iziuriu 3 ir 2,jei gerai suprantu,ir dar,ziurau busim visos,itariu kaunieties,nus tai isvis faina.....vyrus suvesim kruvon,vaikai patys sueis,o mes iki soties pasibusim ax.gif

Nagi bus smagu drinks_cheers.gif Aha, mano berniukams 2 ir 3 metukai-abu velnių priėdę, labai judrūs yra-smagu kad bus panašaus amžiaus vaikų thumbup.gif
O gal dar kurios vyras žvejot mėgstantys? Nes maniškis tai vešis meškeres
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 07 23, 14:43)
Nagi bus smagu  drinks_cheers.gif  Aha, mano berniukams 2 ir 3 metukai-abu velnių priėdę, labai judrūs yra-smagu kad bus panašaus amžiaus vaikų  thumbup.gif
O gal dar kurios vyras žvejot mėgstantys? Nes maniškis tai vešis meškeres

labuka, pamatysi mano velniuksti,priedes ojojojo:))))bet vaikaims bus l.smagu, o mano vyras tai uzkietejes zvejys budavo iki vaiku, dabar tik savo prude meskere beturi laiko imerkt,tai atostogoms butinai vesis meskere,*****,kaip faina,kad bus bendraminciu.....o is kokio tu miesto,avatare nesuprantu,tarp vilniaus ir kauno?tai cia kur? jau laukiu nesulaukiu,bele,tik orai per daug nesublogetu,na,bet tokiu kaip siandien tai irgi nereikia...
tiesa,uz 120,- uz para?nieks nepasikeite?as ir pamirsau paklausti? o jus pirmadieni ar sekmadieni atvaziuojate?jei gerai supratau,tai velma pirmadieni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 23 liepos 2010 - 14:13