Sveikute,
Pabandyk '' Barono Vila '' ir mes buvom nuvaziave apziureti vilos '' Karaliskis''.
''Karaliskis'' vila mums patiko ir talpina daug zmoniu, seimininke Regina labai svetinga ir maloni, bet mums per toli buvo. Ir vieta super! Na, mums labai patiko, bet tolokai gavosi nuo Vilniaus.Pabandyk sita vila, jei dar nieko neradai.Nepasigailesi!Sekmes
Pabandyk '' Barono Vila '' ir mes buvom nuvaziave apziureti vilos '' Karaliskis''.
''Karaliskis'' vila mums patiko ir talpina daug zmoniu, seimininke Regina labai svetinga ir maloni, bet mums per toli buvo. Ir vieta super! Na, mums labai patiko, bet tolokai gavosi nuo Vilniaus.Pabandyk sita vila, jei dar nieko neradai.Nepasigailesi!Sekmes
QUOTE(vilniusw @ 2010 05 18, 18:06)
Mamos, gal kas galite parekomenduoti kaimo sodyba seimai su mazais vaikais, originalia, su supynemis, ramia, su naminiu maistu, na zodziu liuksine... aciu
Mum irgi domina kaimo sodybos, norisi su mažiais pabūt kitokioj aplinkoj. Ir toks klausimas iškilo bežiūrinėjant tą oficialų sodybų puslapį - ar nėra tokių vietelių, kur be žaidimų aikštelės vaikams būtų ir naminiai gyvuliukai, paukšteliai - tai, kas labiausiai žavi vaikus kaime. Ar aš ieškot nemoku
sveikutes.O mes ieskom sodybeles mazam baliukui Gal zinot kokiu nebrangiu variantu?
Kiekvienas renkasi pagal poreikį, aktyviai ar pasyviai pailsėti... Bet svaitgaliai daugely sodybų užimti (vestuvės, krikštynos, sukaktys, gimtadieniai). Jei šiokiadieniais, tai nemažai galima laisvų sodybų rasti.
Aš visuomet ieškau per www.atostogoskaime.lt
Ką tik grįžome iš Užukalnio sodžiaus (Prienų rajone, bet čia už kelių kilometrų jau prasideda Trakų rajonas). Sodyba nedidelė, bet jauki, labai malonūs šeimininkai. Tarsi yra vietoje, bet jų kaip ir nėra. Labai draugiški. Savaitgaliai jau, kiek žinau, yra užimti. Nebent vienai šeimai mažasis namelis būtų laisvas. Bijau pameluot kažką. Va, čia aš radau http://www.atostogos...zukalniosodzius, kadangi visur kur skambinau buvo užimta, čia pavyko rasti vietos, tai nulėmė apsisprendimą, šiaip namažai buvau nusižiūrėjusi sodybų, bet nesugebu rezervuoti iš anksto , tai tenka nemažai skambinti, kol kažką susirandu.
Aš visuomet ieškau per www.atostogoskaime.lt
Ką tik grįžome iš Užukalnio sodžiaus (Prienų rajone, bet čia už kelių kilometrų jau prasideda Trakų rajonas). Sodyba nedidelė, bet jauki, labai malonūs šeimininkai. Tarsi yra vietoje, bet jų kaip ir nėra. Labai draugiški. Savaitgaliai jau, kiek žinau, yra užimti. Nebent vienai šeimai mažasis namelis būtų laisvas. Bijau pameluot kažką. Va, čia aš radau http://www.atostogos...zukalniosodzius, kadangi visur kur skambinau buvo užimta, čia pavyko rasti vietos, tai nulėmė apsisprendimą, šiaip namažai buvau nusižiūrėjusi sodybų, bet nesugebu rezervuoti iš anksto , tai tenka nemažai skambinti, kol kažką susirandu.
QUOTE(Laurita-78 @ 2010 06 10, 08:08)
sveikutes.O mes ieskom sodybeles mazam baliukui Gal zinot kokiu nebrangiu variantu?
Na, žiūrint kas yra mažas baliukas . Pasidalysiu nelabai sena patirtimi, kai ieškojome nepernelyg brangios sodybos nedidelėms giminaičių vestuvėms (apie 30 žm.) gražioje vietoje. Mums tiko ir patiko sodyba Antalksnėje, Ignalinos rajone, savininkas, berods, Jonas Kazakevičius. Yra didesnis namukas su salyte ir miegamaisiais antrame aukšte, ir dar keli namukai. Šalia ežeras. Kaina, palyginti su tuo, ko prašė kiti, buvo sąžininga, savininkas padorus. Tik kontaktų neturiu, reikėtų pagooglinti .
pasiziurekit sia viecike gal patiks www.druksiai.lt. Pasirode kaip labai jaukus kampelis.
sia savaite buvome anyksciu rajone, Sapoku kaimo sodyboje, prie Rubikiu ezero. per google iveskit sapoku sodyba ir ismes. kaina tikrai nedidele, zmogui 30 lt. mes gavome 9 vietu namuka, nors buvome tik du suauge ir 1,7 m. vaikas, uz vaika nereikejo moket. ezeras dideles, dave nemokamai valty, plaukiojom iki soties namukas irengtas gerai, yra virtuvele, tulikas/vonia, baldai, telikas, mes kai neisrankus tai super, o vaizdas nuo kalniuko (kur yra namas) nerealus ir seiminkai normalus, i akis nelenda, turi mazu vaiku, tai musiske zaist su jais galejo mum patiko
AS NORECIAU rekomendaciju kur pailset kokiam namuki ar ambari,butent dzukijoje-Varenos,Druskininku rajonuose ar aplink....ir kad butu salia oks nuostabus ezeras
GIRDEJAU, KAD SU VAIKAIS LABAI TINKAMA SODYBA ŽALIŠKĖ, ILGAS NEGILUS KRANTAS, SVARBIAUSIA IR ZAIDIMU AIKSTELE YRA. LAZDIJU RAJONE, REKOMENDAVO SEIMA, KURI JEI VAZIUOJA SU VAIKAIS, VISADA TEN. IR MES PLANUOJAM, JEI KA RASTUMET ARCIAU KAUNO, PANASAUS, LAUKSIU ZINUCIU.
P.S. nesusigundykit iskastom balom, buvom vienoj sodyboj, nuotraukos pasakiskos, pasirodo, kad ta sodyba vidury miestelio, prudas iskastas, nei pasimaudysi, nei ka. cia kazkur prie vievio, vaziuojant is vln link kauno po desine.
P.S. nesusigundykit iskastom balom, buvom vienoj sodyboj, nuotraukos pasakiskos, pasirodo, kad ta sodyba vidury miestelio, prudas iskastas, nei pasimaudysi, nei ka. cia kazkur prie vievio, vaziuojant is vln link kauno po desine.