Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

Lazdiju rajone yra labai faina sodyba.
kaina 400 lt parai uz visa sodyba. Galima atskirai kambariais, bet ne vasara.
Ten yra apie 10 kambariu, is ju 6 turi savo atskira tualeta ir dusa.
Salia ezeras, beveik vienkiemis, nes salia esanti sodyba negyvenama.
Yra vandens dviraciai, normalus dviraciai, valtys, biliardas, stalo tenisas, tinklinis, pirtis. Viskas (iskyrus pirti) ieina i kaina.
Mes ten jau n-taji karta vaziuojam.
Labai mieli seimininkai.
Atsakyti
Ten kur kadaise rašiau apie šaunią sodybą Zarasų rajone prie pat Antalieptės marių netoli Degesos, tai pažįstami nuomavosi: para 200 Lt, o jei nori pirties - papildomai 90 Lt. Namuose, atrodo, 4 miegamieji, o virš pirties irgi miegamieji, pirtyje didelis stalas, dušas... Vieta pasakiška wink.gif
Atsakyti
Mes planuojam vaziuot i Moletu rajone esancia "Ilankos sodyba". Dvivietis kambariukas 50 Lt( bet turetu but po 50 Lt asmeniui). Gal kas yra joje buve ir turi kokiu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 06 21, 15:03)
Mes tai rugpjuti suplanavom plaukti baidarem Ulos upe, labai grazus vaizdai. Baidare dviviete kainuoja 50 Lt, uzsisakem sodyba - 500 Lt ( 8 asmenys, 2 nakvynes) + 200 litu pirtis.
Tikiuosi saunaus poilsio  rolleyes.gif

mano vyras su bendradarbiais ten su toms baidarėm Ulos upe plaukė, tai patiko nerealiai, tik perspėju grįžo tai apsibraižęs gerokai .... vyrui tai aišku nieko, bet merginai...aš nenorėčiau, ta baidarė lengvai gali apsiversti, pvz.: mano vyrui su bendradarbiu vertėsi 5 kartus, o kitiems dar daugiau , įkrenti į vandenį, o ten gylis virš galvos, reikia atsiversti tą baidarę, griebti irklus, kad nepraganyti, dugnas pilnas privirtusių medžių, yra slenksčiai ( na kur galima lengvai apsiversti), na žodžiu sėkmės ir grįžkit sveiki 4u.gif beje už praganytus irklus reikia susimokėti ax.gif O ten stovyklavietėj yra visko, viską gali nuomoti, net kirvį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 06 22, 09:43)
mano vyras su bendradarbiais ten su toms baidarėm Ulos upe plaukė, tai patiko nerealiai, tik perspėju grįžo tai apsibraižęs gerokai .... vyrui tai aišku nieko, bet merginai...aš nenorėčiau, ta baidarė lengvai gali apsiversti, pvz.: mano vyrui su bendradarbiu vertėsi 5 kartus, o kitiems dar daugiau , įkrenti į vandenį, o ten gylis virš galvos, reikia atsiversti tą baidarę, griebti irklus, kad nepraganyti, dugnas pilnas privirtusių medžių, yra slenksčiai ( na kur galima lengvai apsiversti), na žodžiu sėkmės ir grįžkit sveiki  4u.gif  beje už praganytus irklus reikia susimokėti  ax.gif  O ten stovyklavietėj yra visko, viską gali nuomoti, net kirvį  doh.gif

Tai jau girdejau, kad tos baidares lengvai verciasi. Bet jau atsiliepimai ir ispudziai visu plaukianciuju puikus.
Bandysim ir mes ir dar vaikus pasiimam. Pries kelis metus plaukem po Ignalinos ezerus (Palusej) su vaikais, tai irgi patiko nerealiai.
Manau reikia kuo daugiau isbandyti.Kad kuo daugiau butu pirmuju kartu, tai ir pailsi labiau. 4u.gif
Atsakyti
mes buvom prie Sienio ežero, šiek tik už Aukštadvario... Nikronys berods vadinosi. Labai miela sodybos šeimininkė. Sodyba ant ežero kranto, yra kur maudytis, bet gilu, labai gerai žvejoti. Duoda valtį, mokėt papildomai nereikia. Yra kelios šašlykinės, malkomis irgi aprūpina. Gal sodyba ne tokia naujoviška ar labai didelis komfortas, bet tikrai smagu. namas senas, tai viduje vėsu. Dviem kambariam bendra virtuvė ir WC su dušu. yra visi indai. Leidžia atsivežti gyvūnėlius thumbup.gif thumbup.gif o mum tai buvo aktualu. Talpina iki 20 žmonių, bet dažniausiai priima iki 10, kad vieni kitiem netrukdytų. Savaitgaliais dažniausiai komapnijas. Para žmogui kainuoja 30lt. Na, mums tikrai patiko, nes aplink ramybė, tikrai galima pailsėti. Bėda tik ta, kad mano šienligė suskubo "subujoti" ir teko lėkti namo anksčiau laiko.

Kita sodyba, kurią išbandėm labiau jau ne sodyba. Yra toks "Vienkiemis" šalia Kretingos - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aplinka nuostabiai sutvarkyta, tiesa, ten labiau jau viešbučio tipo. Bet nuostabus namukai šiaudiniais stogais. Daug žmonių lankosi, tai ramybės nebus. Šalia dvi kavinės, daug atrakcionų vaiakm. Aplankyti verta, tik kainos jau didesnės.
Atsakyti
si savaitgali buvom dviese labai pigioj, bet fainoj vietoj. Radau internete www.degesa.lt . Kainos superinės 50 lt visas rastinis namukas dvieju aukstu su dusu ir tualetu bei dviem didelem lovom tavo. Nakti ciuozinejom ant apsviesto ledo su paciuzom, vakare plaukiojanciam mariose name uzkure pirti tik uz 30 lt mums dviems... Kita diena apvaziavom apylinkes, buvom prie akmenines baznycios... Pailsejom super, per dvi paras isleidom 250 lt, net ir benziną skaiciuojant. Vasara ten turbut triuksmingiau, bet ir pramogu daugiau.
Atsakyti
Siūlau apsilankyti Zarasų rajone,ant Ligajų ežero kranto esančioje sodyboje. smile.gif
Plačiau www.zarasai.lt -> turizmas ->kaimo turizmas -> P.Bartaškos sodyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 02 06, 09:16)
Čia patarčiau važiuoti tiems, kurie nori pabėgti nuo miesto šurmulio, kurie labiausiai mėgsta ramų poilsįtourist5.gif Taigi,kaip minėjau - sodyba ant ežero kranto.Taip pat galima išsinuomoti kaimišką pirtį thumbup.gif ,o vakare,po žvaigždėtu dangum, ant ramaus ežero plaukiot su valtimi thumbup.gif  thumbup.gif

Man patiko. Prieš kiek maždaug laiko reikia užsisakyti (norim viso namo savaitei atostogų) ir ar šeimininkų šalia nebūna? Tiesa, ar viduje namelio jauku? Bandom išsirinkti geriausią variantą, nes norim ramybės ir kad nebūtų aplinkui skruzdelyno. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 02 09, 18:40)
Man patiko. Prieš kiek maždaug laiko reikia užsisakyti (norim viso namo savaitei atostogų) ir ar šeimininkų šalia nebūna? Tiesa, ar viduje namelio jauku? Bandom išsirinkti geriausią variantą, nes norim ramybės ir kad nebūtų aplinkui skruzdelyno. ax.gif

Net nežinau,turbūt geriausiai būtų jei užsisakytumėt prieš mėnesį.O šeimininkų TIKRAI šalia nebūna,tik karts nuo karto ateina pažiūrėt,paklaust ar nieko netrūksta.Tikrai ten ramu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas lankesi kaimo turizmo sodyboj, kurioje butu japoniska pirtis - kubilas? Ziema pats tas butu jame pasedeti ax.gif
Atsakyti
Buvom sia vasara:
http://www.sodyba.mums.lt/

Labai patiko! Rekomenduoju...
Atsakyti