Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(Rinesa @ 2009 06 01, 16:57)
Aha, domina tokie variantai. Prasom pasireiksti cia.  ax.gif

Dar domina ramus kampelis kur nors Dzukijoj.
Nedidelis namukas prie vandens telkinio ir misko. Patarkit ka nors.  ax.gif

atostogoskaime.lt
Atsakyti
QUOTE(Sicilija @ 2009 06 02, 03:54)
atostogoskaime.lt

Internetinius adresus mes žinom mirksiukas.gif
... Kaip manot, rąstinio 6 vietų namuko kaina parai 300 Lt. Čia daug, mažai ar normaliai? g.gif
Atsakyti
Gal čia kas nors buvot?

www.poilsiauk.com

Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
kas nori poilsio su seimyna ir vaikiukais mums patiko poilsiaviete silaiciai, ezeriukas vaikams tvarkingos zaidimu aiksteles ir zmoniu dar kolka kai vesu nedaug, cia kaip supratau yra gruto parko poilsine, na nzn mums patiko pagooline nete rasit info apie juos siaip kaina nera zema zmogui 50 lt. para
Atsakyti
Laba, norejau pakalbeti apie poilsi kaimo turizmo sodybose. Nesu daug kur buvusi, o siais laikais kaimo turizmas turbut geriausias budas pailseti, nes i uzsieni islekti ne kiekvienas dabar gali... is lankytu labai patiko ši kaimo turizmo sodyba dzukijoje. Gal kas galite pasiulyti kur dar galima butu pailseti nebrangiai?
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 06 02, 12:32)
Internetinius adresus mes žinom mirksiukas.gif
... Kaip manot, rąstinio 6 vietų namuko kaina parai 300 Lt. Čia daug, mažai ar normaliai?  g.gif

Labutis 4u.gif
Ir daug ir mažai biggrin.gif
Mes išsinuomavome 8 dienoms kaip tik 6 vietų rąstinį namuką už 700,00Lt.Bet mes gyvensime 3-yse, t.y. žmogui para 50,00 Lt , vaikiukui 1,3 m. nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2009 06 25, 15:40)
Labutis 4u.gif
Ir daug ir mažai  biggrin.gif
Mes išsinuomavome 8 dienoms kaip tik 6 vietų rąstinį namuką už 700,00Lt.Bet mes gyvensime 3-yse, t.y. žmogui para 50,00 Lt , vaikiukui 1,3 m. nemokamai.

O kur čia, jei galima tiksliau. Nes aš tame puslapyje "atostogos kaime" randu gan dideles kainas. Domėjausi "Duobiu", nu bet ten namelis 200-250 litukų parai be patogumų, nors jų puslapyje apie tuos patogumus, kad tik lauke ir neparašyta. Man tai gali būti ir tie patogumai lauke, svarbu- šaldytuvas kad būtų, bet manau, kad tada ir kaina turėtų būti mažesnė.
Mes pernai atostogavome namelyje ant ežero kranto ''Alaušynėje''. Ką galiu pasakyti, gal kiek brangoka, bet su visais patogumais ir pusryčiais, nepatiko tai, kad maudytis galima tik nuo liepto nusileidus laipteliais į vandenį,- apie vaikus ir nemokančius plaukti nepagalvota, beje apie šuniukus taip pat. Tiesa, kituose namukuose visi patogumai, bet nei šaldytuvo, nei virdulio nėra (virdulį sakė, kad duos). Šiaip, kai mes buvome, buvo labai ramu ir niekas netrukdė rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2009 06 20, 09:17)
nagi aktyviau smile.gif negi neatostogausit siemet smile.gif

žinau gerą ir nebrangų kaimo turizmą netoli Labanoro (apie 80 km nuo Vilniaus)
jie nelabai reklamuojasi, bet kainos ir kokybės santykis tikrai geras

25 lt/lova... pernai po 40 lt ėjo
ant ežero kranto,
krepšinis, pirtis, valtys, grybai, uogos:)

Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2009 06 01, 12:31)
sveikos. turiu toki klausimeli. kazkada seniai seniai esu buvusi prie dusios ezero kempinge. man patiko, ram gera, ir kas svarbisuia keliaujan su vaikais, kad negilu labai. bet deja nebezinau kaip ta kempinga trasti, tai norejau paklausti ar visa dusios pakrante negili? gal galit parelomenduoti koki kempinga? internete nieko nerandu  doh.gif

taip, visos Dusios pakrantės tokios negilios, vaikams - idealu

yra Vitrūnos poilsiavietė nuo Metelių pusės, o dabar ir iš kitų kraštų jau supravatizuota viskas, pilna pilsiaviečių už pinigus ir tik viena vieta - visuomeninė beliko...
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 07 03, 09:55)
žinau gerą ir nebrangų kaimo turizmą netoli Labanoro (apie 80 km nuo Vilniaus)
jie nelabai reklamuojasi, bet kainos ir kokybės santykis tikrai geras

25 lt/lova... pernai po 40 lt ėjo
ant ežero kranto,
krepšinis, pirtis, valtys, grybai, uogos:)

Prašom pasireikšti detaliau, ar tai poilsis atskiruose namukuose, nes šiuo metu mane domina tik toks poilsis, prie kokio ežero ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2009 07 03, 10:01)
Prašom pasireikšti detaliau, ar tai poilsis atskiruose namukuose, nes šiuo metu mane domina tik toks poilsis, prie kokio ežero ir pan  rolleyes.gif

namukas yra vienas, jau užsakytas, kiti du didesni namai su atskirais kambariais smile.gif

ežeras asvejos berods...nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 07 03, 10:07)
namukas yra vienas, jau užsakytas, kiti du didesni namai su atskirais kambariais smile.gif

ežeras asvejos berods...nepamenu doh.gif

Tai gal galėtumėte pasidalinti kontaktais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2009 06 26, 14:04)
O kur čia, jei galima tiksliau. Nes aš tame puslapyje "atostogos kaime" randu gan dideles kainas. Domėjausi  "Duobiu", nu bet ten namelis 200-250 litukų parai be patogumų, nors jų puslapyje apie tuos patogumus, kad tik lauke ir neparašyta. Man tai gali būti ir tie patogumai lauke, svarbu- šaldytuvas kad būtų, bet manau, kad tada ir kaina turėtų būti mažesnė.
Mes pernai atostogavome namelyje ant ežero kranto ''Alaušynėje''. Ką galiu pasakyti, gal kiek brangoka, bet su visais patogumais ir pusryčiais, nepatiko tai, kad maudytis galima tik nuo liepto nusileidus laipteliais į vandenį,- apie vaikus ir nemokančius plaukti nepagalvota, beje apie šuniukus taip pat. Tiesa, kituose namukuose visi patogumai, bet nei šaldytuvo, nei virdulio nėra (virdulį sakė, kad duos). Šiaip, kai mes buvome, buvo labai ramu ir niekas netrukdė  rolleyes.gif .

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Cia Utenoje,
www.utenainfo.lt
kaimo turizmas
sodyba vadinasi Pirkia'sas
Atsakyti