Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

mes viena vakara buvom kaimo sodyboj prie Antalieptes mariu (draugai ten buvo uzsisake), tai taip patiko, kad paskui ten ir vestuves sventem wink.gif Yra namas su virtuvele, indais, tualetai virsuj ir apacioj, dusas (atrodo blush2.gif ), berods keturi miegamieji ir didelis kambarys, lauke supynes ivairios, pavesine su zidiniu - saslykine, pirtis (dar buvo nebaigta irengti), salia ezeras - marios, valtis, vandens dviratis ir, kas mums labiausia patiko - namelis ant vandens thumbup.gif Seimininku ten nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2005 04 26, 15:06)
mes viena vakara buvom kaimo sodyboj prie Antalieptes mariu (draugai ten buvo uzsisake), tai taip patiko, kad paskui ten ir vestuves sventem wink.gif Yra namas su virtuvele, indais, tualetai virsuj ir apacioj, dusas (atrodo blush2.gif ), berods keturi miegamieji ir didelis kambarys, lauke supynes ivairios, pavesine su zidiniu - saslykine, pirtis (dar buvo nebaigta irengti), salia ezeras - marios, valtis, vandens dviratis ir, kas mums labiausia patiko - namelis ant vandens thumbup.gif Seimininku ten nebuna biggrin.gif

Bet turbut labai brangu, jei visa tokia sodyba uzsakyti blink.gif
Mums tik vieno kambarelio triju asmenu seimai reiketu kokioj ramesnej vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2005 04 26, 14:23)
Bet turbut labai brangu, jei visa tokia sodyba uzsakyti blink.gif
Mums tik vieno kambarelio triju asmenu seimai reiketu kokioj ramesnej vietoj ax.gif

na, pries pora metu ne savaitgali draugai buvo issinuomave uz 50 Lt parai blink.gif o savaitgali tai 150-200 Lt, bet siaip tai pas juos eiles, mes vestuvem vos ne pries keturis menesius uzsakinejom, na, ir kaip vestuvem, tai rangiau buvo ax.gif o vaziuot ten geriausia su komapnija, tikrai pigu...
Atsakyti
Gal kaimo turizmo mėgėjos galėtų pateikti sąmatą, kiek šeimai savaitgaliui kokioje sodybėlėje su nakvyne reiktų turėt pinigėlių. Man kažkaip labai brangu atrodo, aš jei varyčiau, tai varyčiau į kokią aktyvesnę pramogą. Pavyzdžiui, leisčiausi plaustais kokiu Merkiu ar Ūla. Vos ne lietuviški raftingai biggrin.gif
Atsakyti
http://www.skaistis.lt/
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 04 28, 15:00)

Ar pati čia buvai? Domintų gyvi atsiliepimai, nes internete apie šimtus sodybų galima reklamos susirasti ax.gif
Mane domintų, kur galima ramiai su šeima pailsėti, kad nebūtų šalimais dar keliasdešimt žmonių chebros schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu gyvų atsiliepimų. Ypač domintų sodybos netoli Druskininkų ax.gif
Atsakyti
Žiemą būdavo vos ne iki 20 smile.gif vasarą su draugais, kartais tik dviese smile.gif ten prabangos nėra, tik tiek, kad daug erdvės, aplink nėra žmonių (privati valda). Manau, galite nuvažiuoti prie progos pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 04 29, 09:45)
Žiemą būdavo vos ne iki 20 smile.gif vasarą su draugais, kartais tik dviese smile.gif ten prabangos nėra, tik tiek, kad daug erdvės, aplink nėra žmonių (privati valda). Manau, galite nuvažiuoti prie progos pasižiūrėti smile.gif

Vasara maziau zmoniu? blink.gif Nerealu smile.gif
Atsakyti
taip gaunasi, kad žiemą važiuoji švęsti švenčių, o vasarą ilsėtis, tuomet kuo mažiau žmonių, tuo geriau smile.gif o šiaip aš nežinau kiek ten vasarom žmoniu būna smile.gif į verslo reikalus nesikišu smile.gif ryt ten važiuojam, taip, kad jei sugalvosite pasižiūrėti, duokit žinią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 29 balandžio 2005 - 09:24
ne visai kaimo turizmas bet faina vietike yra MOletu rajone "Obuoliu sala". Ten olandu valdos, todel tikrai europietuiskas poilsis, aisku ir kainos ne po 20Lt uz lova, bet siaipfaina, daugiausia uzsienieciai ten vaziuojka. Ten yra sala, aplink vanduo, nauji mediniai namukai, kavine, pirtis, teniso kortai ir kt pramogos, daug zoles, galima v ziuoti su palapine.. gal paziurekit nete mirksiukas.gif www.appleisland.lt

Degesoj namukas ant vandens su pirtimi kainuoja 500Lt, atrodo 8 miegamos vietos.

Mes uz keliu savaiciu bandysim vaziuoti prie Bebrusu, MOletu rajone, ten poilsio baze, nieko ypatingo, namukai nuo senu laiku daugiausia, tokie kaip Sventosios ar palangos poilsio bazese, bet viskas yra pusyne, prie ezero, yra krepsinio aikstele, lauko tenisas, tinklinis, pirtis, vaiku zaidimu aikstele, papludimys, vandens dviraciai ir t.t. Lovos kaina atrodo apie 15 Lt ax.gif parasysiu ispudzius po to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 28, 14:19)
Gal kaimo turizmo mėgėjos galėtų pateikti sąmatą, kiek šeimai savaitgaliui kokioje sodybėlėje su nakvyne reiktų turėt pinigėlių. Man kažkaip labai brangu atrodo, aš jei varyčiau, tai varyčiau į kokią aktyvesnę pramogą. Pavyzdžiui, leisčiausi plaustais kokiu Merkiu ar Ūla. Vos ne lietuviški raftingai biggrin.gif

Mes tai rugpjuti suplanavom plaukti baidarem Ulos upe, labai grazus vaizdai. Baidare dviviete kainuoja 50 Lt, uzsisakem sodyba - 500 Lt ( 8 asmenys, 2 nakvynes) + 200 litu pirtis.
Tikiuosi saunaus poilsio rolleyes.gif
Atsakyti