Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 24, 17:04)
Dėl viryklių, manau kad Aliuose gal ir nebloga turėtų būt, šnekėjau daugiau apie savo patirtą variantą  4u.gif Žiemą - arkliukai, kubilai, rogės (čia matyt prie arkliukų), slidės...  ax.gif Buvom Prie Kumpuolio (išorė graži, vidus taip pat, bet sodyba tiesiog reikalauja apsitvarkymo ir šeimininko rankų), kita - nžinau pavadinimo, abejoju ar reikia skelbti pavardę, nes tie žmonės patys savo reikmėms ėmė naudoti sodybą ir jos nebenuomoja. Tai buvo puiki sodyba... Bet net ir tada tą sodybą mums išnuomavo nenoriai...  4u.gif

Aciu uz info 4u.gif Vat paziurinejau sodyba Prie Kumpuolio - tikrai atrodo neblogas variantas g.gif , bet va, kaip daznai atsitinka, praktine patirtis sako ka kita mirksiukas.gif Kaip jau cia kazkas rase "fotografija - visagale"... biggrin.gif
Na as butinai pasidalinsiu patirtimi ir ispudziais, kai grisiu is Aliu biggrin.gif Tikiuosi, ispudziai bus kuo geriausi....
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 11 25, 10:56)
Aciu uz info 4u.gif Vat paziurinejau sodyba Prie Kumpuolio - tikrai atrodo neblogas variantas g.gif , bet va, kaip daznai atsitinka, praktine patirtis sako ka kita mirksiukas.gif Kaip jau cia kazkas rase "fotografija - visagale"... biggrin.gif
Na as butinai pasidalinsiu patirtimi ir ispudziais, kai grisiu is Aliu biggrin.gif Tikiuosi, ispudziai bus kuo geriausi....

Ir aš linkiu gerų įspūdžių 4u.gif O kada išvažiuojat? Kiek laiko būsit? ax.gif (o kad fotografija visagalė, tai rašiau aš ir turėdama tą sodybą galvoje blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 25, 11:10)
Ir aš linkiu gerų įspūdžių  4u.gif O kada išvažiuojat? Kiek laiko būsit?  ax.gif (o kad fotografija visagalė, tai rašiau aš ir turėdama tą sodybą galvoje  blush2.gif )

Na isvaziuojam mes dar negreit 4u.gif gruodzio 26-28dienomis biggrin.gif Kadangi tai pirmasis musu poilsis Lietuvos kaimo sodyboj ir dar ne vasara, tai nesurizikavom ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 11 25, 12:56)
Na isvaziuojam mes dar negreit 4u.gif  gruodzio 26-28dienomis biggrin.gif Kadangi tai pirmasis musu poilsis Lietuvos kaimo sodyboj ir dar ne vasara, tai nesurizikavom ilgam smile.gif

Manau, kad žiemą dviejų dienų turėtų užtekti. 4u.gif Šiaip ar taip smagaus jums poilsio ax.gif Šiaip iš šitos temos Paja yra ne vienoj sodyboj buvus, dar daugiau aplankius, tai jos dar gali paklaust, jei domina kažkokie klausimai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 25, 15:23)
Manau, kad žiemą dviejų dienų turėtų užtekti.  4u.gif Šiaip ar taip smagaus jums poilsio  ax.gif Šiaip iš šitos temos Paja yra ne vienoj sodyboj buvus, dar daugiau aplankius, tai jos dar gali paklaust, jei domina kažkokie klausimai.  mirksiukas.gif

Aha, aplankius tai ne vieną, bet sau Naujiesiems išsirinkt tai niekaip ir negali. biggrin.gif Tai kaina kliūva, tai patogumai, tai dar kas nors... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 24, 09:44)
Atleiskit, blogai įsidėjo  doh.gif
Taigi, su nuorodomis neberizikuosiu. Pati parašysiu. Taigi, numeris 374, Jurgio Lapėno sodyba, Zarasų raj.

Viso vietų Viso vietų: 16
Viso kambarių Viso kambarių: 6
Viso namelių Viso namelių: 2 

Vietos kaina Vieta: 25-30 Lt
Namelio kaina Namelis: 150-300 Lt
Sodybos kainos Sodyba: 600-800Lt

Yra tualetas viduje ir lauke, dušas ir pirtis, židinys, leidžiama atsivežti gyvūnus, iš pramogų, tai vandens sporto inventoriaus nuoma, žvejyba ir kubilas.
Jų internetinė svetainė čia Nuotraukos:

user posted image

user posted image

user posted image

Galit pasiieškot per turizmo svetainę, per pačios sodybos, ir daugiau informacijos susirast  4u.gif

O, šitą pavasarį apžiūrinėjom, tiksliau, vyras buvo nuvažiavęs, nes, kai sykį jau nusvilom, tai nepažįstamos vietos nerizikuojam užsakinėti neapžiūrėję. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 25 lapkričio 2007 - 15:35
QUOTE(Paja @ 2007 11 25, 15:32)
Aha, aplankius tai ne vieną, bet sau Naujiesiems išsirinkt tai niekaip ir negali. biggrin.gif Tai kaina kliūva, tai patogumai, tai dar kas nors... doh.gif
Papildyta:
O, šitą pavasarį apžiūrinėjom, tiksliau, vyras buvo nuvažiavęs, nes, kai sykį jau nusvilom, tai nepažįstamos vietos nerizikuojam užsakinėti neapžiūrėję. ax.gif

Vilką mini, vilkas čia biggrin.gif . O šią mano minėtą sodybą, ar į Alius nenori? ax.gif O ar patiko ta sodyba, kai apžiūrėjot (Jurgio Lapėno)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 25, 15:41)
Vilką mini, vilkas čia  biggrin.gif . O šią mano minėtą sodybą, ar į Alius nenori?  ax.gif O ar patiko ta sodyba, kai apžiūrėjot (Jurgio Lapėno)?  4u.gif

Eik jau, koks aš vilkas... lotuliukas.gif
Į Alius jau dairomės senokai, bet nesam radę nei vieno atsiliepimo, bent jau SM, o su vaikais per dieną nelabai daug ir apvažiuosi tų sodybų.
Lapėno sodybą apžiūrinėjom ankstyvą pavasarį, tai ir šeimininkas toks pasivėlęs buvo, ir tiltelis aplūžęs, bet žadėjo, kad iki vasaros sutvarkys, namukai visai neblogi, mums labiau patiko didesnis, atrodo, kad 8 vietų, tik ten stovėjo tokie odiniai baldai, tai sakė, kad išneš ir atneš paprastesnius. ax.gif Tiesą sakant, čia jau smulkmenos, bet visuma tikrai nebloga. Ir kas patiko, tai krantas-smėliukas, todėl vaikai gali krante pliuškentis.
Lorenza, jei ne paslaptis, kiek jums kainavo? Jūs irgi keturiese, arne?
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 11 26, 16:31)
Į Alius jau dairomės senokai, bet nesam radę nei vieno atsiliepimo, bent jau SM, o su vaikais per dieną nelabai daug ir apvažiuosi tų sodybų.

Lorenza, jei ne paslaptis, kiek jums kainavo? Jūs irgi keturiese, arne?

Va mane irgi tas atgalines info nebuvimas labai stabde apsisprendima g.gif O dar turint minty tai, kad apvaziuoti ir paziureti mums nelabai imanoma, mat reiktu pirmyn- atgal virs 600 km suvazinet blink.gif

O mes uz para mokejom 250Lt. Pirtis 50 Lt. Beje, man patiko ir atvykimo-isvykimo laikai: atvykimas 13 val. isvykimas net 18 val. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 11 26, 21:13)
Va mane irgi tas atgalines info nebuvimas labai stabde apsisprendima g.gif O dar turint minty tai, kad apvaziuoti ir paziureti mums nelabai imanoma, mat reiktu pirmyn- atgal virs 600 km suvazinet blink.gif

O mes uz para mokejom 250Lt. Pirtis 50 Lt. Beje, man patiko ir atvykimo-isvykimo laikai: atvykimas 13 val. isvykimas net 18 val.  biggrin.gif

Ačiū, Lorenza, labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif Kaina gera, pirtis irgi nebrangi. thumbup.gif

P.S. Mes, kai matom, kad pažiūrėti nuvažiuoti yra per toli, tai prašom atsiųsti foto ir dažnai jų negaunam. ax.gif Tokios sodybos atkrenta iškart: telefonu kalbantis gyria išsijuosę, o jau pamatyt vaizdų ir negalima...
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 11 28, 14:24)
Ačiū, Lorenza, labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif Kaina gera, pirtis irgi nebrangi. thumbup.gif

P.S. Mes, kai matom, kad pažiūrėti nuvažiuoti yra per toli, tai prašom atsiųsti foto ir dažnai jų negaunam. ax.gif Tokios sodybos atkrenta iškart: telefonu kalbantis gyria išsijuosę, o jau pamatyt vaizdų ir negalima...

Na man seimininke labai telefonu maloni pasirode. Ir kas labiausiai patiko - kalbejo labai ramiai, be jokios pompastikos ir pagyru. Ko paklausiau ta atsake ir dar siek tiek. Bet girtis tai tikrai labai nesigyre. Bet va pati iskart pasake,kad musu namuko www puslapy ner, nes tik siemet pastatytas ir kazkaip vis foto nepadaro doh.gif Bet tikiuosi,kad is viso bendro ansamblio jis neissisoks ir bus panasus i tuos, kurie nuotraukose matyti. bigsmile.gif
Atsakyti
labutis mamytems,gal turit kokiu atsiliepimu apie survilu sodyba jonavos rajone.Gal kas jau ten ilsejosi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 11 28, 15:49)
Na man seimininke labai telefonu maloni pasirode. Ir kas labiausiai patiko - kalbejo labai ramiai, be jokios pompastikos ir pagyru. Ko paklausiau ta atsake ir dar siek tiek. Bet girtis tai tikrai labai nesigyre. Bet va pati iskart pasake,kad musu namuko www puslapy ner, nes tik siemet pastatytas ir kazkaip vis foto nepadaro doh.gif Bet tikiuosi,kad is viso bendro ansamblio jis neissisoks ir bus panasus i tuos, kurie nuotraukose matyti. bigsmile.gif

Lorenza, kaip patiko poilsiauti? Labai įdomu ar patiko, kaip namukai ir t.t. smile.gif
Atsakyti