Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

QUOTE(Paja @ 2007 10 30, 16:26)
O aš ieškau sodybos, kad būtų su kubilu, bet tik mums. blush2.gif T.y., kad nebūtų krūvos žmonių. Ar kas žino tokią? g.gif

O kiek jūsų būtų? ax.gif radau 5-iavietę su kubilu.
Gudonių sodyba. Nr. 377. (atostogoskaime.lt)
Nuotraukos:
user posted image

user posted image

Jūsų kubilas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 30 spalio 2007 - 17:50
QUOTE(-=migle=- @ 2007 10 30, 17:50)
O kiek jūsų būtų?  ax.gif radau 5-iavietę su kubilu.
Gudonių sodyba. Nr. 377. (atostogoskaime.lt)
Nuotraukos:
user posted image

user posted image

Jūsų kubilas  ax.gif
user posted image

Mūsų keturi: aš su vyru ir dvi mūsų panelytės. smile.gif
Ačiū, būtinai pasiskambinsiu. 4u.gif

Oi, jau pasiskambinau- 1000 Lt. parai kartu su kubilu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 30 spalio 2007 - 19:26
QUOTE(Paja @ 2007 10 30, 20:18)
Mūsų keturi: aš su vyru ir dvi mūsų panelytės. smile.gif
Ačiū, būtinai pasiskambinsiu. 4u.gif

Oi, jau pasiskambinau- 1000 Lt. parai kartu su kubilu. ax.gif

Brangiai unsure.gif paieškosiu dar. Jūs iš Vilniaus?
Atsakyti
Paja,Radau keletą sodybų su kubilais ax.gif (ieškojau nedidelių)
Nr. 196 "Jono sodyba", Jonas Maniušis 20 vietų. (Utenos raj.) 2 gandriukai.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Toliau. Survilų sodyba nr. 283, Jonava. 3 gandriukai. Nuotraukos:
user posted image
ax.gif
user posted image

Vilija Čepulienė, Utenos raj., 303 nr. Nuotraukos:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tai tiek. Žinoma, atidžiau paieškojus, rastumėt ir daugiau. 4u.gif

(šiaip kai duodi užkalausą, kad sodyba būtų su kubilu (dar nuo savęs pirtį, židinį ir vienkiemį pridėjau ax.gif ) išmeta daug sodybų, bet nedaugelis turi nuotraukų su kubilais. Tai ir dedu tik su nuotraukom rolleyes.gif )

O kuriom dienom jūs žadat važiuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 30 spalio 2007 - 22:30
QUOTE(-=migle=- @ 2007 10 30, 22:28)
Paja,Radau keletą sodybų su kubilais  ax.gif (ieškojau nedidelių)
Nr. 196 "Jono sodyba", Jonas Maniušis 20 vietų. (Utenos raj.) 2 gandriukai.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Toliau. Survilų sodyba nr. 283, Jonava. 3 gandriukai. Nuotraukos:
user posted image
ax.gif
user posted image

Vilija Čepulienė, Utenos raj., 303 nr. Nuotraukos:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tai tiek. Žinoma, atidžiau paieškojus, rastumėt ir daugiau.  4u.gif

(šiaip kai duodi užkalausą, kad sodyba būtų su kubilu (dar nuo savęs pirtį, židinį ir vienkiemį pridėjau  ax.gif ) išmeta daug sodybų, bet nedaugelis turi nuotraukų su kubilais. Tai ir dedu tik su nuotraukom  rolleyes.gif )
O kuriom dienom jūs žadat važiuot?

Ačiū, tau labai, labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man neužtenka kantrybės tiek ieškoti... blush2.gif
Mes žiūrim Naujiems metams, bet visi labai nustemba, kad tik šeima ir dar su vaikais. biggrin.gif Lyg vaikai ne žmonės. Sakau, taigi jums bus ramiau. mirksiukas.gif Sako, kad dar taip nepasitaikė. biggrin.gif Net pasimeta, nes nebežino kokią kainą sakyti. doh.gif 1000 gal ir normali kaina, bet kažkaip man širdį suspaudžia, kad tiek kainuoja viena para...
Na, dar pati per šias dienas paieškosiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 31 spalio 2007 - 21:21
QUOTE(Paja @ 2007 10 31, 21:18)
Ačiū, tau labai, labai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Man neužtenka kantrybės tiek ieškoti... blush2.gif
Mes žiūrim Naujiems metams, bet visi labai nustemba, kad tik šeima ir dar su vaikais. biggrin.gif Lyg vaikai ne žmonės. Sakau, taigi jums bus ramiau. mirksiukas.gif  Sako, kad dar taip nepasitaikė. biggrin.gif Net pasimeta, nes nebežino kokią kainą sakyti. doh.gif 1000 gal ir normali kaina, bet kažkaip man širdį suspaudžia, kad tiek kainuoja viena para...
Na, dar pati per šias dienas paieškosiu. smile.gif

Aš tai jau įpratau sau ieškotis, nesunku gi 4u.gif Šiaip daugelis sodybų šiai datai (gruodžio 31) užimtos. Šitų kur įkėliau užimtumo nepažiūrėjau, taigi, visko gali būt kad ir užimta. O jūs nenorit pasieškot namelio, kad tik jūsų būtų, ir nereikėtų visos sodybos pirkt? Nes jei jūs keturiese, tai man atrodo, ir vieno nameliukko užtektų ax.gif . Paieškosiu smile.gif
Papildyta:
Jei mažutės, tai tik be kubilo randu unsure.gif
Tarkim, Rasos Umarienės sodyba (nr.304) parduoda visą sodybą.
user posted image

user posted image

user posted image smile.gif

Atostogos Grybiškėje, Nr. 358, 2 namukai, vosą sodybą atiduoda už 560, savaitgaliais, per šventes 600. Vėlgi bėda su kubilu. Jo ten nėra.
user posted image

user posted image

user posted image

Tai tiek. Visi kiti namai didesni, o tada savaime ir brangesni. Man tie dideli namai ne tokie mieli, gražesni mažučiai rąstiniai. Tokių ir ieškojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 01 lapkričio 2007 - 10:08
Ryt išvažiuojam į sodybą "Prie Kumpuolio". Sodyba Zarasuose. Tik iš ketvirto karto radom sodybą. Visa kita jau užimta. Norėjom į Alius, Lapėnus ir kt., bet buvo užimti visi namukai. unsure.gif Vienu žodžiu, kai grįšiu, papasakosiu daugiau rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 01, 19:51)
Ryt išvažiuojam į sodybą "Prie Kumpuolio". Sodyba Zarasuose. Tik iš ketvirto karto radom sodybą. Visa kita jau užimta. Norėjom į Alius, Lapėnus ir kt., bet buvo užimti visi namukai.  unsure.gif Vienu žodžiu, kai grįšiu, papasakosiu daugiau  rolleyes.gif  4u.gif

Labai bus įdomu išgirsti įspūdžius. smile.gif
O mes ir ieškom namuko, tik netiksliai įvardijau. mirksiukas.gif Aišku, kam mums 4 žmonėms didžiūlė sodyba... bigsmile.gif
Atsakyti
Neseniai grįžome iš kaimo sodybos prie Kumpuolio. Tikrai neblogai viskas. Yra dviejų galų namas, per vidurį su didžiule terasa, vienam gale pirtis, kitam - gyvenamosios patalpos. Jos tiesa, mažutės, nors buvo parašyta, kad 6-iavietis namas, mes 3 vos tilpom. Kambariukas su virtuvės kampu, krosnele (nors jie sako, jog tai - židinys), sėdimais baldais... Bet tvarkos trūksta. Nevalyta ir pan. Antram aukšte reikia eit susilenkus, nes lubos labai žemos, ten dvi dvigulės lovos. Aplinka - kubilas (bet lijo, ir šiaip oras nekoks buvo, tai nėjom), 2 valtys, ir du vandens dviračiai, prie ežero smėliuko papilta - imituoja pliažą. Aplink pieva, medžiai (negaliu pasakyt, kad miškas, per reti) šuniukai 2 aptvare, tai kaulais šerdavom. 4u.gif Tiek įspūdžių tumpai 4u.gif
Atsakyti
Ei, didieji kaimo turistai hihihi.gif biggrin.gif Kur visi prapuolėt? Žiemą reikia ruoštis vasarai, o ir kur naujus metus švęst (sodybose) informacija visai praverstų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 10 29, 12:30)
Bet ten tik apartamentai atskiri, bet ne namai, ar ne?

TERAKOTA yra vienas didelis namas, kuriame yra treji apartamentai (melynieji (didziausi su zidiniu), zalieji ir raudonieji) ir savo dalyje gyvena seimininkai. O kitas namukas atskirai yra pirties namas prie pat ezero - jame yra salyte su zidiniu, virtuvele, antrame aukste man atrodo gali nakvoti iki 14 zmoniu (tiksliai nepamenu). Dar si pavasari sio namuko kaina buvo 600Lt. Dabar turbut infliacija... biggrin.gif

Pirties namas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 08 lapkričio 2007 - 10:54
Ačiū, bet kai renkamės sodybą, norisi savo namo, be šeimininkų ir vienkiemio rolleyes.gif
Atsakyti