Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimo turizmas

man reik pagalbos blush2.gif
Po mėnesio gimtadienis, o svečių namuose nesutalpinu, kadangi lapkritis gražiais orais nepasižymi, o per mano gimtadieny dažniausiai būna šlapdriba, lietus, tai labai ieškau sodybos netoli Vilniaus su pirtim, židiniu, nes juk teks sėdėt viduje. gal kas gali rekomenduot, nes kiek ieškojau pati tai daug kas nesiterlioja su 15 žmonių grupe. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas nors lankėsi, ar ką nors girdėjo apie Bronės-Nijolės Urbonienės sodybą Zarasų rajone?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 30, 16:48)
Praeitą savaitę ilsėjomės su šeima 3 gandriukų kaimo sodyboj Alytaus rajone. Labai viskas liuks, bet norėtųsi kažką rast arčiau Kauno ir neperbrangiausiai. 3 gandrai - pats tas. Mėgstam su šeimyna ir rudenį bei žiemą poilsį susiorganizuot. Jei galit ką patart, labai lauksiu  smile.gif

O jei galima tiksliau kur ten buvot ALYTAUS raj?
Atsakyti
Sveiki. smile.gif Norėtumėm keletui dienų pailsėt kaimo sodyboje. Reikalavimai: židinys kambaryje, pirtis. Gerai būtų vienkiemis su gražia aplinka. Bus 3 - 4 asmenys. Būtų smagu turėt nediduką namą, kuriame būtume tik mes. rolleyes.gif Gal galėtumėt ką nors panašaus parekomenduot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 28 spalio 2007 - 16:47
Pati nebuvau, bet labai faini internetiniai jų puslapiai : www.aliai.lt ir www.terakota.lt
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2007 10 28, 21:48)
Pati nebuvau, bet labai faini internetiniai jų puslapiai : www.aliai.lt ir www.terakota.lt

Ačiū už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Kažkas skundėsi, kad nenori visos sodybos, o tik dalies 2 žmonėms. Tad benaršydama po sodybas radau tokią vieną labai įdomią sodybą. Tai sodyba skirta tik dviems (ir kaip išsireikšta aprašyme, nedaugiau) žmonėms. Pasižiūrėkit www.atostogoskaime.lt. Sodybos nr. 510, 4 gandriukai, pavadinimas: Sodyba dviems. Internetinio tinklapio neturi. Įkelsiu keletą nuotraukų ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Jei patiko, pasižiūrėkit. Gana keista sodyba, vos ne miške, bet dėl skonio nesiginčijama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2007 10 28, 22:48)

Terakotoje, esame buve net pora kartu. Man ten super viskas! Ypac, kad ir virtuvele yra. O melynuosiuose apartamentuose yra zidinys. Pirtis yra kitame pastate.
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 10 29, 11:16)
Terakotoje, esame buve net pora kartu. Man ten super viskas! Ypac, kad ir virtuvele yra. O melynuosiuose apartamentuose yra zidinys. Pirtis yra kitame pastate.

Bet ten tik apartamentai atskiri, bet ne namai, ar ne?
Atsakyti
Aš Aliuose, kur įdėjau prieš tai, kažkada teiravausi - jie priima tik vieną kompaniją tuo pačiu metu į atskirą namą 4u.gif
Gaila, kad tada pasikeitė aplinkybės ir neteko man ten nuvažiuoti, bet man patiko bendravimas e-mailu ir jų internetinis puslapis biggrin.gif Turiu silpnybę gerai paruoštiems internetiniams puslapiams smile.gif

O kaina gerai nepamenu, bet kažkas virš dveijų šimtų parai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2007 10 29, 13:04)
Aš Aliuose, kur įdėjau prieš tai, kažkada teiravausi - jie priima tik vieną kompaniją tuo pačiu metu į atskirą namą  4u.gif
Gaila, kad tada pasikeitė aplinkybės ir neteko man ten nuvažiuoti, bet man patiko bendravimas e-mailu ir jų internetinis puslapis  biggrin.gif Turiu silpnybę gerai paruoštiems internetiniams puslapiams  smile.gif

O kaina gerai nepamenu, bet kažkas virš dveijų šimtų parai  4u.gif

Aš peržiūrėjau nuotraukas ir pan., tai visai patiko. Senoviškai, bet tvarkingai. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš ieškau sodybos, kad būtų su kubilu, bet tik mums. blush2.gif T.y., kad nebūtų krūvos žmonių. Ar kas žino tokią? g.gif
Atsakyti