mane labai suzavejo Miskiniskiu sodyba super buvo viskas! http://www.miskiniskes.lt/
QUOTE(pop_mama @ 2007 08 07, 16:31)
mane labai suzavejo Miskiniskiu sodyba super buvo viskas! http://www.miskiniskes.lt/
Gyvenot kambarelyje ar atskiram namuke? Kaip kainos ir ar skaniai matina?
Va, kad klausimu pazeriau.
sveiki. Gal kas ilsejotes Ignalinos raj. Ramybes uoste?
QUOTE(Paja @ 2007 08 08, 19:24)
Sakyčiau, nepigu http://www.skdn.com/...?id=kainininkas
Buvom Valdo Akromo sodyboje prie Metelių ežero.
Vertinčiau vidutiniškai: labai daug žmonių (ir su palapinėm), duše nėra elektros (taip ir nenuprausėm vaikų prieš miegą), švara šiaip sau, ir viduj, ir lauke daug elektros kabelių (beje, jau sutarus kainą, vėliau bandė pakelti).
Bet yra vaikų žaidimų aikštelės, lauko pavėsinės, geriamą vandenį duoda, labai švarus, negreit gilėjantis ežeras.
Su mažais vaikais verčiau rinktis kitą vietą. Suaugusiems galima gyvent
Vertinčiau vidutiniškai: labai daug žmonių (ir su palapinėm), duše nėra elektros (taip ir nenuprausėm vaikų prieš miegą), švara šiaip sau, ir viduj, ir lauke daug elektros kabelių (beje, jau sutarus kainą, vėliau bandė pakelti).
Bet yra vaikų žaidimų aikštelės, lauko pavėsinės, geriamą vandenį duoda, labai švarus, negreit gilėjantis ežeras.
Su mažais vaikais verčiau rinktis kitą vietą. Suaugusiems galima gyvent
mes aplankem Moletu raj. sodyba "Giedrita".patarciau vengti tokios sodybos,jei nenorit susigadinti nuotaikos ir ismesti i bala pinigu...
cia siek tiek placiau apie ja GIEDRITA FOTO
cia siek tiek placiau apie ja GIEDRITA FOTO
QUOTE(Paja @ 2007 08 08, 19:24)
mes gyvenom dvieju daliu namelyje, jie taip vadinasi pirmam aukste... super... maitina irgi labai skaniai, viskas sviezia... o kainu tai nezinau, nes firma apmokejo...
QUOTE(pop_mama @ 2007 08 22, 16:22)
mes gyvenom dvieju daliu namelyje, jie taip vadinasi pirmam aukste... super... maitina irgi labai skaniai, viskas sviezia... o kainu tai nezinau, nes firma apmokejo...
Man, deja, jokia firma negali apmokėti, tai teks patiems. Aš jau domiuosi kitiems metams, nes noriu, kad mane maitintų ir man nereiktų galvos sukti.
QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 12, 18:03)
as irgi ten buvau. teisybe, nepigu, bet uztai viskas perfect. nu beveik
QUOTE(leom @ 2007 08 24, 10:36)
O kas "ne beveik"?
Visos kalbate apie atostogas vasara. O mes su vyru galvojame apie atostogas žiemą. Gal kas žinote kokią gerą vietą, sodybą, kur galima būtų gerai sutikti Naujuosius ir pailsėti nuo miesto triukšmo?
Gal kas galit parekomenduot sodybą Kauno ar Jonavos rajone. Tiktų ir kitur, jei ne toliau nuo Kauno 50-60 km.
Lankėmės ne kartą Ignalinos raj., Praeitą savaitę ilsėjomės su šeima 3 gandriukų kaimo sodyboj Alytaus rajone. Labai viskas liuks, bet norėtųsi kažką rast arčiau Kauno ir neperbrangiausiai. 3 gandrai - pats tas. Mėgstam su šeimyna ir rudenį bei žiemą poilsį susiorganizuot. Jei galit ką patart, labai lauksiu
Lankėmės ne kartą Ignalinos raj., Praeitą savaitę ilsėjomės su šeima 3 gandriukų kaimo sodyboj Alytaus rajone. Labai viskas liuks, bet norėtųsi kažką rast arčiau Kauno ir neperbrangiausiai. 3 gandrai - pats tas. Mėgstam su šeimyna ir rudenį bei žiemą poilsį susiorganizuot. Jei galit ką patart, labai lauksiu