Laba diena,
Gal kas poilsiavote šioje sodyboje ir galite pasidalint įspūdžiais ?
http://www.atostogos...s/mini/?rid=310
QUOTE(Paloma @ 2007 07 02, 15:25)
Laba diena,
Kitame puslapyje radau sia sodyba su daugiau foto: Romualdos Vasiliauskienes sodyba (Silutes raj.)
Atrodo gan tvarkinga ir labai grazi aplinka... ir tas upeliukas! ir kaina nera labai auksta...
Idomu, kaip ten seimininkai? ar kam teko lankytis?
Papildyta:
QUOTE(Estrea @ 2007 07 02, 23:55)
Puiki kaimo turizmo sodyba yra ant Neries kranto, Vilniaus apylinkeje, trys skirtingu dydziu namai, daug vietos, yra galimybe svesti vestuves, patalpos labai grazios. Pati ne karta esu ten buvusi, tikrai labai smagi vieta.
Jei ka domins, rasiu internetini puslapi.
Jei ka domins, rasiu internetini puslapi.
Estrea, neuztruk ir imesk nuoroda i ta sodyba
QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 03, 08:34)
Na stai, radau, taciau gyvai atrodo daug graziau.
http://www.asodyba.lt/about_us/
aš vyra irgi kalbinu kad važiuotume kurnors pailsėti tai dabar neišsirenkam i kuria ir kur
O mes atostogaujam jau, paemiau is vyro kompa-ilsiuosi. Saulyte sviecia, tik silumos truputi truksta, bet vistiek smagu. Bijojau lietaus, bet ir tokiu oru esam priprate atostogauti kaime. Ezeras prie pat, vaikai laimingi laksto...
QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 03, 09:34)
Kitame puslapyje radau sia sodyba su daugiau foto: Romualdos Vasiliauskienes sodyba (Silutes raj.)
Atrodo gan tvarkinga ir labai grazi aplinka... ir tas upeliukas! ir kaina nera labai auksta...
Papildyta:
Papildyta:
labutis,taip ir yra.tvarkingos ir grazios sodybos.juk tai zmoniu duona tai ir puoseleja.is tikruju rekomenduociau,seimininkai .
QUOTE(rasulkadz @ 2006 06 20, 00:13)
Išsiunčiau
Rasau po paskelbimo praejus metams ,bet mane domina,sia vasara.
Gal galit nuotraukytes ir kainytes persiust
QUOTE(Saitana @ 2007 07 13, 14:48)
Rasau po paskelbimo praejus metams ,bet mane domina,sia vasara.
Kaip suprantu, Saitana praso, kad rasulkadz persiustu info apie P. Bartaskos sodyba Zarasų rajone
Gal kas galit parekomenduot kokia sodybele, kuri priimtu 8-10 zmoniu kompanija? Norim ramiai atsvest gimtadieni, pabut gamtoj rugpjucio 4-5 d. Butu gerai, jei nuo Kauno nebutu nutolusi daugiau kaip 100 km. Ziurejau ivairius sodybu puslapius, bet idomu butu isgirsti atsiliepimus is zmoniu, kurie patys kazka svente. Noretumem atskiro namuko ir kad nebutu vienas bendras miegamasis 10-iai zmoniu Ir kaina butu gerai, jei tilptumem i kokius 300 lt. Ypatingo nieko nereikia - tik patogumu viduje, vandens telkinio ir svaros ir suniuka, kad leistu atsivezt
Aciu
Aciu
RAšiau kitoj temoj, parašysiu ir čia, nes prie kaimo turizmo:
Buvom liepos pabaigoje 3 gandriukų D.Krikštaponio sodyboje prie Rubikių ežero. Nerekomenduoju
MINUSAI (tam namely, kur mes gyvenom):
labai plonos sienos, bloga garso izoliacija;
normaliai neužsidaro durys (nei WC, nei lauko), lauko duris nežmoniškai sunku užrakinti (man pavyko tik kartą);
nešvaru - neišvalytas šaldytuvas (paprašius, tiesa, išvalė), nešvarūs indai, keptuvė surūdijusi
kriauklėje bėgo tik karštas vanduo, nes sugedęs čiaupas;
maudytis duše neįmanoma - naudojantis kriaukle arba nuleidus WC vandenį, į dušą bėgo kanalizacijos vamzdžių turinys - (pasakius šeimininkui, tas neturėjo pasiteisinimo );
beje, kai mes ten buvom, vienų poilsiautojų mašinai buvo supjaustytos visos padangos
PLIUSAS:
graži vieta.
Buvom liepos pabaigoje 3 gandriukų D.Krikštaponio sodyboje prie Rubikių ežero. Nerekomenduoju
MINUSAI (tam namely, kur mes gyvenom):
labai plonos sienos, bloga garso izoliacija;
normaliai neužsidaro durys (nei WC, nei lauko), lauko duris nežmoniškai sunku užrakinti (man pavyko tik kartą);
nešvaru - neišvalytas šaldytuvas (paprašius, tiesa, išvalė), nešvarūs indai, keptuvė surūdijusi
kriauklėje bėgo tik karštas vanduo, nes sugedęs čiaupas;
maudytis duše neįmanoma - naudojantis kriaukle arba nuleidus WC vandenį, į dušą bėgo kanalizacijos vamzdžių turinys - (pasakius šeimininkui, tas neturėjo pasiteisinimo );
beje, kai mes ten buvom, vienų poilsiautojų mašinai buvo supjaustytos visos padangos
PLIUSAS:
graži vieta.
Savaitgaliui užsisakėm namelį sodyboje "Mėnulio įlanka" . Gal kam teko buti? Gal ką patartumėt