http://www.jewelryvo...bands/gemstone/
http://www.weddingrings.com/
http://www.barskydia...uct.php?cid=176
Gal kas rasit idėjų naujų.
aš ir aukso gijoje buvau, man tai faina kad iš kelių dalių galima sau žiedą susirinkti, bet kaina tai ten gera... tokie "pigūs".... nors šiaip keletas yra ir prieinami, bet jau tada man nepatinka... nors man tai man, bet mano mb tai niekas neįtinka išrankus jis pas mane, oi vargelis bus jaučiu.
QUOTE(viktorija p. @ 2008 04 23, 09:14)
Sveikos, mergaitės nusprendžiau ir aš apie musu žiedukus pasipasakoti pirkom Londone (LT neradom), balto aukso ir labai paprastus, bet be proto mielus - kažkaip "prilipo" iš karto viskas būtų su tais žiedukais gerai, jei nebutume sugalvoję jų išgraviruoti Lietuvoje. Sumąstėm. kad vidinej pusėj reiktų parašyti "Su meile - Viktorija" (čia ant jo žiedo), o ant mano taip pat, tik vardas vyro. Nupėdinom į Akropolį, kur žiedus graviruoja (prie Ermitažo), viską išdėstėm, kokio raštelio norim, kokio teksto, viską sutarėm. Likus 4 dienom iki vestuvių atėjom pasiimti. Ir tada mane ištiko ŠOKAS Paimu aš savo žiedelį, galvoju, pažiūrėsiu, kaip atrodo. Ir skaitau - "Su meile - Nerijus". Esmė ta, kad mano vyro vardas ne Nerijus... Tas "graveris" dar pradėjo ginčytis su manim, bet turėjom raštišką įrodymą, kad ten turėjo būti ne Nerijus be to, jau taip negražiai, jau taip kreivai išgraviravo... nu pasiutau. Bet tai dar ne pabaiga. Jie pasižadėjo viską ištaisyt. Nu gerai, galvoju, juk nėra kur dėtis, netekėsiu gi už Nerijaus ateinam mes kitą dieną, likus 2 dienom iki vestuvių, jau tikėjaus, kad viskas bus gerai. Paimu žiedą ir žiūrau. Tas Nerijus patrintas kažkuo, likę kažkokie taškiukai, ir ant viršaus visai kitu šriftu ir vos įskaitomai įrašytas vyro vardas. Pratrūkau tikrąja ta žodžio prasme. Nu blin, sugadintas žiedas, o juk ne centus už jį mokėjom Ši istorija baigėsi tuom, kad penktadienį prieš pat vestuves ėjau pasiimti iš naujo išgraviruotų savo žiedukų - "graveriai" pasitaisė, suvienodino šriftus, sutvarkė viską. Nemokėjom nė cento Dabar sėkmingai nešioju, o vyras pametė žiedą praėjus dviems mėn. nuo vestuvių
nu zinau, net man skaitant nervas eme bet jei butu man taip nutike, nezinau, pulciau i isterija greiciausiai, tuo paciu metu ir apsiverkciau, ir rekt pradeciau
niu man tai sie patiko...
tik tiek, kad cia vyriski...
tik tiek, kad cia vyriski...
QUOTE(spikita @ 2008 04 23, 16:48)
Bet ant tokių jau žiedo viduje nieko neišgraviruosi
Pagaliau ir mes pasiemem savo ziedelius
QUOTE(Catty @ 2008 04 23, 17:53)
Pagaliau ir mes pasiemem savo ziedelius
O geras, musu labai panasus, tik kad balto aukso ir juostele siauresne
QUOTE(sticho @ 2008 04 23, 19:42)
O geras, musu labai panasus, tik kad balto aukso ir juostele siauresne
o ta vidurine juostele nesisuka? mums siulesi busiam uosviene nupirkti ziedus, na tokius, kur vidrine juostele sukasi... bet kad tos vestuves dar tolokai o ji jau nekantrauja
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 23, 18:53)
o ta vidurine juostele nesisuka? mums siulesi busiam uosviene nupirkti ziedus, na tokius, kur vidrine juostele sukasi... bet kad tos vestuves dar tolokai o ji jau nekantrauja
Niu kad ne, nesisuka pas mus ziedukas darytas is triju daliu ir visos sulietos i viena.. ar kazkas panasaus
o kokio pločio jūsų moteriški žiedeliai? galvoju ar 4 mm ne per storas bus. Na dar turiu laiko matmenis keist...
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 23, 19:52)
o kokio pločio jūsų moteriški žiedeliai? galvoju ar 4 mm ne per storas bus. Na dar turiu laiko matmenis keist...
Mano beveik 8mm
QUOTE(monera @ 2008 04 23, 20:39)
Mano beveik 8mm
oho! būtų įdomu pamatyt
Na aš šiaip mėgstu masyvius žiedus, tai nenoriu kad pjautųsi tarpusavy. MB žiedas 4,5 mm, (na jo ploni pirštai) bet nežinau aš jo klausinėjau klausinėjau, o jam dzin atrodo viskas. Na tas diedų požiūris.. O po to zirs kad nepatogu Užsakėm, bet dar yra laiko pagalvot. pora savaičių.