Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(rosena @ 2008 04 18, 19:06)
ogo kaip piktai smile.gif , o gal tada zinot kur galima  rasti graziu ir  idomesniu  kur daro pagal uzsakyma ?

niu kad nepiktai ax.gif tik skaitinejau anksciau ir nusprendziau tau ta pasisakyma pateikti biggrin.gif
Atsakyti
reikia ir man žiedais susirūpinti bet labai jau išranki manau esu nes niekaip neišsirenku kokio modeliuko norėčiau...gal kas turit kokių grožybių su brilijantais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 21, 10:43)
reikia ir man žiedais susirūpinti bet labai jau išranki manau esu nes niekaip neišsirenku kokio modeliuko norėčiau...gal kas turit kokių grožybių su brilijantais?  smile.gif

taigi google ivesk "wedding band/ring", "diamonds" ir ismes tau grozybiu kiek nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 21, 12:44)
taigi google ivesk "wedding band/ring", "diamonds" ir ismes tau grozybiu kiek nori  biggrin.gif

ačiū... smile.gif
Atsakyti
buvau uzejus i aukso gija blush2.gif o jau groziu groziu bet kainu tai net nedrisau klaust wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 04 23, 07:45)
buvau uzejus i aukso gija  blush2.gif o jau groziu groziu bet kainu tai net nedrisau klaust  wub.gif

aukso gijoj ir mes buvom, buvo visai nieko mum ziedu MB sako ziurek 1 ziedas tik 400-600 kainuoja, o as jam sakau aha paziurek i kaina atidziau ten kaina EURAIS lotuliukas.gif tai sako tada einam is cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 23 balandžio 2008 - 07:28
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 04 23, 07:45)
buvau uzejus i aukso gija  blush2.gif o jau groziu groziu bet kainu tai net nedrisau klaust  wub.gif

O as vien del to, kad kainu nera - apsisukau ir isejau. Nesuprantu as tokiu "pokstu" doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif nusprendžiau ir aš apie musu žiedukus pasipasakoti smile.gif pirkom Londone (LT neradom), balto aukso ir labai paprastus, bet be proto mielus - kažkaip "prilipo" iš karto smile.gif viskas būtų su tais žiedukais gerai, jei nebutume sugalvoję jų išgraviruoti Lietuvoje. Sumąstėm. kad vidinej pusėj reiktų parašyti "Su meile - Viktorija" (čia ant jo žiedo), o ant mano taip pat, tik vardas vyro. Nupėdinom į Akropolį, kur žiedus graviruoja (prie Ermitažo), viską išdėstėm, kokio raštelio norim, kokio teksto, viską sutarėm. Likus 4 dienom iki vestuvių atėjom pasiimti. Ir tada mane ištiko ŠOKAS unsure.gif Paimu aš savo žiedelį, galvoju, pažiūrėsiu, kaip atrodo. Ir skaitau - "Su meile - Nerijus". Esmė ta, kad mano vyro vardas ne Nerijus... Tas "graveris" dar pradėjo ginčytis su manim, bet turėjom raštišką įrodymą, kad ten turėjo būti ne Nerijus blink.gif be to, jau taip negražiai, jau taip kreivai išgraviravo... nu pasiutau. Bet tai dar ne pabaiga. Jie pasižadėjo viską ištaisyt. Nu gerai, galvoju, juk nėra kur dėtis, netekėsiu gi už Nerijaus lotuliukas.gif ateinam mes kitą dieną, likus 2 dienom iki vestuvių, jau tikėjaus, kad viskas bus gerai. Paimu žiedą ir žiūrau. Tas Nerijus patrintas kažkuo, likę kažkokie taškiukai, ir ant viršaus visai kitu šriftu ir vos įskaitomai įrašytas vyro vardas. Pratrūkau tikrąja ta žodžio prasme. Nu blin, sugadintas žiedas, o juk ne centus už jį mokėjom verysad.gif Ši istorija baigėsi tuom, kad penktadienį prieš pat vestuves ėjau pasiimti iš naujo išgraviruotų savo žiedukų - "graveriai" pasitaisė, suvienodino šriftus, sutvarkė viską. Nemokėjom nė cento tongue.gif Dabar sėkmingai nešioju, o vyras pametė žiedą praėjus dviems mėn. nuo vestuvių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 16, 20:02)
Mano žiedukai:
user posted image
user posted image

GERAS! musu ziedukai ir sitie!!!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ZIuredama galvojau kad kazkas cia ikele musu zieduku foto, bet pasirodo kazkam jie taip pat labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pirkdami juos net nelabai pastebejom, bet kai uzsidejom, nusimaut nesinorejo net... Baisiai jau jie faini ir patogus (cia svarbiausia) thumbup.gif Liuks ziedukai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija p. @ 2008 04 23, 10:14)
Sveikos, mergaitės smile.gif nusprendžiau ir aš apie musu žiedukus pasipasakoti  smile.gif pirkom Londone (LT neradom), balto aukso ir labai paprastus, bet be proto mielus - kažkaip "prilipo" iš karto smile.gif viskas būtų su tais žiedukais gerai, jei nebutume sugalvoję jų išgraviruoti Lietuvoje. Sumąstėm. kad vidinej pusėj reiktų parašyti "Su meile - Viktorija" (čia ant jo žiedo), o ant mano taip pat, tik vardas vyro. Nupėdinom į Akropolį, kur žiedus graviruoja (prie Ermitažo), viską išdėstėm, kokio raštelio norim, kokio teksto, viską sutarėm. Likus 4 dienom iki vestuvių atėjom pasiimti. Ir tada mane ištiko ŠOKAS unsure.gif Paimu aš savo žiedelį, galvoju, pažiūrėsiu, kaip atrodo. Ir skaitau - "Su meile - Nerijus". Esmė ta, kad mano vyro vardas ne Nerijus... Tas "graveris" dar pradėjo ginčytis su manim, bet turėjom raštišką įrodymą, kad ten turėjo būti ne Nerijus blink.gif be to, jau taip negražiai, jau taip kreivai išgraviravo... nu pasiutau. Bet tai dar ne pabaiga. Jie pasižadėjo viską ištaisyt. Nu gerai, galvoju, juk nėra kur dėtis, netekėsiu gi už Nerijaus lotuliukas.gif ateinam mes kitą dieną, likus 2 dienom iki vestuvių, jau tikėjaus, kad viskas bus gerai. Paimu žiedą ir žiūrau. Tas Nerijus patrintas kažkuo, likę kažkokie taškiukai, ir ant viršaus visai kitu šriftu ir vos įskaitomai įrašytas vyro vardas. Pratrūkau tikrąja ta žodžio prasme. Nu blin, sugadintas žiedas, o juk ne centus už jį mokėjom verysad.gif Ši istorija baigėsi tuom, kad penktadienį prieš pat vestuves ėjau pasiimti iš naujo išgraviruotų savo žiedukų - "graveriai" pasitaisė, suvienodino šriftus, sutvarkė viską. Nemokėjom nė cento tongue.gif Dabar sėkmingai nešioju, o vyras pametė žiedą praėjus dviems mėn. nuo vestuvių verysad.gif

nu nieko sau istorija doh.gif soko terapija unsure.gif
Atsakyti
O mūsų žiedai tai patys paprasčiausi, kaip senoviniai rusiški, tik platūs. Atrodo labai gražiai ir niekada neišeis iš mados. Darėm pagal užsakymą ir prasisukom papigiaj.
Atsakyti
QUOTE(viktorija p. @ 2008 04 23, 08:14)
Sveikos, mergaitės smile.gif nusprendžiau ir aš apie musu žiedukus pasipasakoti  smile.gif pirkom Londone (LT neradom), balto aukso ir labai paprastus, bet be proto mielus - kažkaip "prilipo" iš karto smile.gif viskas būtų su tais žiedukais gerai, jei nebutume sugalvoję jų išgraviruoti Lietuvoje. Sumąstėm. kad vidinej pusėj reiktų parašyti "Su meile - Viktorija" (čia ant jo žiedo), o ant mano taip pat, tik vardas vyro. Nupėdinom į Akropolį, kur žiedus graviruoja (prie Ermitažo), viską išdėstėm, kokio raštelio norim, kokio teksto, viską sutarėm. Likus 4 dienom iki vestuvių atėjom pasiimti. Ir tada mane ištiko ŠOKAS unsure.gif Paimu aš savo žiedelį, galvoju, pažiūrėsiu, kaip atrodo. Ir skaitau - "Su meile - Nerijus". Esmė ta, kad mano vyro vardas ne Nerijus... Tas "graveris" dar pradėjo ginčytis su manim, bet turėjom raštišką įrodymą, kad ten turėjo būti ne Nerijus blink.gif be to, jau taip negražiai, jau taip kreivai išgraviravo... nu pasiutau. Bet tai dar ne pabaiga. Jie pasižadėjo viską ištaisyt. Nu gerai, galvoju, juk nėra kur dėtis, netekėsiu gi už Nerijaus lotuliukas.gif ateinam mes kitą dieną, likus 2 dienom iki vestuvių, jau tikėjaus, kad viskas bus gerai. Paimu žiedą ir žiūrau. Tas Nerijus patrintas kažkuo, likę kažkokie taškiukai, ir ant viršaus visai kitu šriftu ir vos įskaitomai įrašytas vyro vardas. Pratrūkau tikrąja ta žodžio prasme. Nu blin, sugadintas žiedas, o juk ne centus už jį mokėjom verysad.gif Ši istorija baigėsi tuom, kad penktadienį prieš pat vestuves ėjau pasiimti iš naujo išgraviruotų savo žiedukų - "graveriai" pasitaisė, suvienodino šriftus, sutvarkė viską. Nemokėjom nė cento tongue.gif Dabar sėkmingai nešioju, o vyras pametė žiedą praėjus dviems mėn. nuo vestuvių verysad.gif

O siaube, kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif Labai uzjauciu.. console.gif console.gif
Atsakyti