Sveikos, mergaitės
nusprendžiau ir aš apie musu žiedukus pasipasakoti
pirkom Londone (LT neradom), balto aukso ir labai paprastus, bet be proto mielus - kažkaip "prilipo" iš karto
viskas būtų su tais žiedukais gerai, jei nebutume sugalvoję jų išgraviruoti Lietuvoje. Sumąstėm. kad vidinej pusėj reiktų parašyti "Su meile - Viktorija" (čia ant jo žiedo), o ant mano taip pat, tik vardas vyro. Nupėdinom į Akropolį, kur žiedus graviruoja (prie Ermitažo), viską išdėstėm, kokio raštelio norim, kokio teksto, viską sutarėm. Likus 4 dienom iki vestuvių atėjom pasiimti. Ir tada mane ištiko ŠOKAS
Paimu aš savo žiedelį, galvoju, pažiūrėsiu, kaip atrodo. Ir skaitau - "Su meile - Nerijus". Esmė ta, kad mano vyro vardas ne Nerijus... Tas "graveris" dar pradėjo ginčytis su manim, bet turėjom raštišką įrodymą, kad ten turėjo būti ne Nerijus
be to, jau taip negražiai, jau taip kreivai išgraviravo... nu pasiutau. Bet tai dar ne pabaiga. Jie pasižadėjo viską ištaisyt. Nu gerai, galvoju, juk nėra kur dėtis, netekėsiu gi už Nerijaus
ateinam mes kitą dieną, likus 2 dienom iki vestuvių, jau tikėjaus, kad viskas bus gerai. Paimu žiedą ir žiūrau. Tas Nerijus patrintas kažkuo, likę kažkokie taškiukai, ir ant viršaus visai kitu šriftu ir vos įskaitomai įrašytas vyro vardas. Pratrūkau tikrąja ta žodžio prasme. Nu blin, sugadintas žiedas, o juk ne centus už jį mokėjom
Ši istorija baigėsi tuom, kad penktadienį prieš pat vestuves ėjau pasiimti iš naujo išgraviruotų savo žiedukų - "graveriai" pasitaisė, suvienodino šriftus, sutvarkė viską. Nemokėjom nė cento
Dabar sėkmingai nešioju, o vyras pametė žiedą praėjus dviems mėn. nuo vestuvių