Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(Nerciute @ 2008 04 17, 12:39)
O kiek gramu jusu ziedai?

Mano 4,4gr, o MB - 5,8gr. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 17, 12:52)
kaip ir sakiau, tai priklauso nuo to, koks ziedas... i lygu vestuvini tai tikrai kabliukais netvirtina  smile.gif

Esu mačiusi ne kartą į lygų klasikinį žiedelį deimantus kabliukais pritvirtintus, todėl ir sakau, kad baisiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 17, 16:58)
Esu mačiusi ne kartą į lygų klasikinį žiedelį deimantus kabliukais pritvirtintus, todėl ir sakau, kad baisiai atrodo  mirksiukas.gif

blink.gif tada isivaizduoju, kad tikrai baisiai turetu atrodyt.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas turi kokiu komentaru apie "aukso deive"? cia klaipedoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 17, 11:38)
Pirkome Šiauliuose, Praboje. Bet kiek žinaų jų salonų yra ir kituose miestuose. Mokėjom už abu 1000lt  blush2.gif
Nors pati esu ne Šiaulietė, bet su Kaunu, kainos tenais mažesnės... ir pasirinkimo daugiau yra  mirksiukas.gif

niu, kad mes ir kaunieciai, bet lekem i Siaulius ziedu pirkti.. ax.gif nes radom per interneta kokiu noretume, o ju parduotuves niekur kitur nera tik Siauliuose.. bet mum isejo dar geriau, kitam Siauliu juvelyriniu dirbiniu salone uzsisakem, kad pagamintu pagal tai kokiu norim, nes ten kur nusiziurejom "Kolje" ziedelis kainavo apie 400 Lt vienas, o vieno ziedo gamyba su savo auksu butu 250 Lt, bet kitam salone isejo taip, kad su savo auksu 200 Lt uz abu ziedus... bigsmile.gif bigsmile.gif tik tiek dabar neramina, kad as ju dar nemaciau.. doh.gif nors kas keisciausia, kad tik praeita sestadieni buvom, o jau vakar skambina ir sako, kad pagaminti.. niu zodziu, patenkinti nerealiai, tik tiek, kad greiciau norim pamatyti kaip jie atrodo.. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mergytes ,
gal kuri uzisakinejo ziedelius is aukso velniuko? nes ten noretusi mums uzsisakyti , bet va niekur nerandu kometaru?
Atsakyti
[quote=nezaidziu,2008 04 15, 23:36]
tai butu paskutine vieta, i kuria eiciau, po to, kai teko su jais susidurti doh.gif ko paklausi, to negausi. man net paciu paprasciausiu ziedu nesutiko gaminti ir apskritai, kiek teko pazistamiems susidurti su Auksiniu velniuku, tai visi daugiau ten neitu...
Papildyta:

[quote=rosena,2008 04 18, 18:38]
sveikos mergytes ,
gal kuri uzisakinejo ziedelius is aukso velniuko? nes ten noretusi mums uzsisakyti , bet va niekur nerandu kometaru?
[/quote]
stai tau aprsymas apie velniuka matyt neatidziai skaitei;)
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 04 18, 18:43)
stai tau aprsymas apie velniuka matyt neatidziai skaitei;)

ogo kaip piktai smile.gif , o gal tada zinot kur galima rasti graziu ir idomesniu kur daro pagal uzsakyma ?
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 04 18, 16:06)
ogo kaip piktai smile.gif , o gal tada zinot kur galima  rasti graziu ir  idomesniu  kur daro pagal uzsakyma ?

jei Kaune, tai pabandyk Monodija. kol kas vien geri komentarai apie juos, as pati irgi ten uzsisakinesiu. jie ne tik pasiulys nemazai modeliuku, bet gali ir savo kazka nusinesti - padarys smile.gif
del Auksinio velniuko, tai nemanau, kad apskritai ka nors darys, nebent nori ziedu su ypatingais pribumbasais, 15 skirtingu akmenu ir pan. biggrin.gif tas juvelyras db uzsiima savo autoriniais darbais, yra labai pasikeles, aptarnavimas apgailetinas, ir teks rinktis is to, ka rasi parduotuveje, o asortimentas ne tik kad ribotas, bet dar ir nieko ispudingo.... tai va smile.gif nors aisku, pabandyk uzsukti, juk per galva niekas neduos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 18, 20:47)
jei Kaune, tai pabandyk Monodija. kol kas vien geri komentarai apie juos, as pati irgi ten uzsisakinesiu. jie ne tik pasiulys nemazai modeliuku, bet gali ir savo kazka nusinesti - padarys smile.gif
del Auksinio velniuko, tai nemanau, kad apskritai ka nors darys, nebent nori ziedu su ypatingais pribumbasais, 15 skirtingu akmenu ir pan.  biggrin.gif  tas juvelyras db uzsiima savo autoriniais darbais, yra labai pasikeles, aptarnavimas apgailetinas, ir teks rinktis is to, ka rasi parduotuveje, o asortimentas ne tik kad ribotas, bet dar ir nieko ispudingo.... tai va smile.gif nors aisku, pabandyk uzsukti, juk per galva niekas neduos  mirksiukas.gif  4u.gif

na pabandysim ten nueiti , jei ka tada dar kur tu pasakiai
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 04 18, 20:38)
na pabandysim ten nueiti , jei ka tada dar kur tu pasakiai

As dariausi Ametiste, Sv. Gertrudos 19, ir esu patenkinta savo ziedais labai thumbup.gif
Atsakyti
man ir tas auksinis velniukas labai nepatiko, ziauriai pasikeles tas Jonas....
Atsakyti