Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 16, 19:02)
Mano žiedukai:
user posted image
user posted image

žiedukai geltno ar raudono aukso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 16, 20:02)
Mano žiedukai:

wow grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2008 04 16, 20:14)
žiedukai geltno ar raudono aukso? g.gif

Geltono aukso blush2.gif Matiniai. Ko nelabai norėjau, bet kai pamačiau, užsidėjau, labai aptiko ir nusipirkome unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 16, 11:43)
na nzn... pas mane irgi bus deimanciukas, truputi didesnis nei pats maziausias, tai jo kaina 200 Lt, o tu mazuciu - 120 Lt. bet kad istatymas kainuotu atskirai, tai abejoju...  unsure.gif jau cia juvelyras arba pribure, arba kazka  ne taip supratot  mirksiukas.gif

tai čia tikrai juvelyras arba sau biznį iš nežinančių nori pasidaryti arba nežinau g.gif , pavyzdžiui pas mane deimantukas 3mm pločio tai mokėjom 450lt 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 16, 19:17)
Geltono aukso  blush2.gif Matiniai. Ko nelabai norėjau, bet kai pamačiau, užsidėjau, labai aptiko ir nusipirkome  unsure.gif  blush2.gif

simpatiški žiedukai wub.gif , svarbu kad patiems patinka thumbup.gif
Atsakyti
nieko nepakomentavot del deimanciuku. kaip jie itvirtinti ziede? kokios tikimybes iskristi jam?
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 04 16, 21:26)
nieko nepakomentavot del deimanciuku. kaip jie itvirtinti ziede? kokios tikimybes iskristi jam?

priklausomai, koks ziedas... jei lygus, tai bus tas deimanciukas kazkaip ilietas i auksa ir nemanau, kad galetu iskristi (pati kazka panasaus nesioju dabar). turejau zieda, kuriame akute tokiais dviem kabliukais buvo tik pritvirtinta, tai iskrito po poros menesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 16, 19:02)
Mano žiedukai:
user posted image
user posted image

BaMbiZe, labai, labai simpatiski jusu ziedeliai wub.gif Kur pirkot ir kiek mokejot? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2008 04 16, 21:20)
tai čia tikrai juvelyras arba sau biznį iš nežinančių nori pasidaryti arba nežinau g.gif , pavyzdžiui pas mane deimantukas 3mm pločio tai mokėjom 450lt 4u.gif .

Deimanto kaina ne tik nuo dydžio priklauso... švarumas taip pat kainą lemia 4u.gif

QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 17, 00:38)
priklausomai, koks ziedas... jei lygus, tai bus tas deimanciukas kazkaip ilietas i auksa ir nemanau, kad galetu iskristi (pati kazka panasaus nesioju dabar). turejau zieda, kuriame akute tokiais dviem kabliukais buvo tik pritvirtinta, tai iskrito po poros menesiu  doh.gif

juvelyrai dažniausiai kabliukais ir tvirtina, o tas yra tikrai negražu... aišku, čia tik mano nuomonė blush2.gif man tiesiog sugadina vaizdą ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 04 17, 04:03)
BaMbiZe, labai, labai simpatiski jusu ziedeliai  wub.gif  Kur pirkot ir kiek mokejot?  smile.gif

Pirkome Šiauliuose, Praboje. Bet kiek žinaų jų salonų yra ir kituose miestuose. Mokėjom už abu 1000lt blush2.gif
Nors pati esu ne Šiaulietė, bet su Kaunu, kainos tenais mažesnės... ir pasirinkimo daugiau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 17, 07:26)
Deimanto kaina ne tik nuo dydžio priklauso... švarumas taip pat kainą lemia  4u.gif
juvelyrai dažniausiai kabliukais ir tvirtina, o tas yra tikrai negražu... aišku, čia tik mano nuomonė  blush2.gif  man tiesiog sugadina vaizdą ir tiek...

kaip ir sakiau, tai priklauso nuo to, koks ziedas... i lygu vestuvini tai tikrai kabliukais netvirtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 04 15, 12:27)
Daremes kaune Ametiste... Esu patenkinta to juvelyro darbu smile.gif

O kiek kainavo jum? Auksas jūsų buvo?
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 17, 11:38)
Pirkome Šiauliuose, Praboje. Bet kiek žinaų jų salonų yra ir kituose miestuose. Mokėjom už abu 1000lt  blush2.gif
Nors pati esu ne Šiaulietė, bet su Kaunu, kainos tenais mažesnės... ir pasirinkimo daugiau yra  mirksiukas.gif

O kiek gramu jusu ziedai?
Atsakyti