Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

Norejau paklausti, gal kas nors daretes ziedus Auksiniame Velniuky Kaune, Kokios kainos ir kokybe. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 04 15, 00:01)
Turbut aukso daug?

Dabar svorio nepamenu.. o dėžutė Lt likusi, negaliu pažiūrėti... Šiaip maniškis 6,5 cm pločio, o vyro 7 cm pločio... storio irgi turi jie pakankamai... storesni jau būtų netgi nepatogu. Iš vidinės pusės labai gerai išformuotas žiedelis, išlenktas taip dėl patogumo... kiek mačius, juvelyrai taip nepadaro. schmoll.gif Rinkomės 750 prabos.

QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 15, 00:41)
dailus  wub.gif  mes panasius gaminsimes, tik man rodos truputi storesni bus  g.gif  maniskis irgi deimanto atsisake del tos pacios priezasties  lotuliukas.gif  o as nenorejau, kol nepasimatavau  blush2.gif
beje, pamirsau pagirti, kad pagalvele labai graziai pagaminta  4u.gif

Storesnių nepatarčiau daryti, bus nepatogu.. man ir taip jaučiasi, dar tokio storo žiedo nesu turėjus, visi plonesni, nors prieš perkant vestuvinius atrodydavo, kad ir taip neplonus nešioju... blink.gif Darytis ruošėmės ir mes iš savo aukso, bet teko atsisakyti juvelyrų paslaugų, nes niekur neradau, kad man taip deimantą įklijuotų gražiai... bigsmile.gif

QUOTE(wiktei @ 2008 04 15, 17:25)
Norejau paklausti, gal kas nors daretes ziedus Auksiniame Velniuky Kaune, Kokios kainos ir kokybe. Aciu

Pati nesidariau, bet teko girdėti tik gerus atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 15, 17:11)
Dabar svorio nepamenu.. o dėžutė Lt likusi, negaliu pažiūrėti... Šiaip maniškis 6,5 cm pločio, o vyro 7 cm pločio... storio irgi turi jie pakankamai... storesni jau būtų netgi nepatogu. Iš vidinės pusės labai gerai išformuotas žiedelis, išlenktas taip dėl patogumo... kiek mačius, juvelyrai taip nepadaro.  schmoll.gif  Rinkomės 750 prabos.

Taip ir pagalvojau jog daug gryno aukso
Grynojo aukso = 24 karatai (ct) = 1000 grynojo aukso lydinys = 24/24 grynojo aukso dalių
II = 18 ct = 750 grynojo aukso lydinys = 18/24 grynojo aukso dalių

Pas mus ziedukai tai per puse pigesni, nes gryno aukso maziau ax.gif
Atsakyti
nu o as visai pasimetusi,mes norim ziedukus darytis is savo aukso,bet mano zieduky as noriu brilijantuku,tai mums juvelyras pasake kad vieno brilijantuko ystatymas 250 lt ar tai reali kaina? g.gif nes as noriu apie 10 bet tu paciu maziausiu,nes maciau toky zieduka labai gerai atrode thumbup.gif bet jei tokios kainos tai man pigiau parduotuveja nusipirkti taip gaunasi g.gif nes to ziedelio kaina kur pardavime buvo kaina 1150 lt,svoris 4.4g.man jis tiktu bet as noreciau platesnio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wiktei @ 2008 04 15, 14:25)

tai butu paskutine vieta, i kuria eiciau, po to, kai teko su jais susidurti doh.gif ko paklausi, to negausi. man net paciu paprasciausiu ziedu nesutiko gaminti ir apskritai, kiek teko pazistamiems susidurti su Auksiniu velniuku, tai visi daugiau ten neitu...
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 04 15, 17:11)
Storesnių nepatarčiau daryti, bus nepatogu.. man ir taip jaučiasi, dar tokio storo žiedo nesu turėjus, visi plonesni, nors prieš perkant vestuvinius atrodydavo, kad ir taip neplonus nešioju...  blink.gif 

na nezinau, ar musu bus storesni, nes is nuotraukos sunku aiskiai matyti. smile.gif siaip matavomes ziedus tokius, kokius planuojam darytis, tai nebuvo nepatogus unsure.gif gal tada nera jie storesni...
Atsakyti
Maniskis... gal matysis... truputi pasisukes su 18 mazuciu akuciu per puse ziedo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 15 balandžio 2008 - 22:25
QUOTE(suvilte @ 2008 04 15, 22:26)
nu o as visai pasimetusi,mes norim ziedukus darytis is savo aukso,bet mano zieduky as noriu brilijantuku,tai mums juvelyras pasake kad vieno brilijantuko ystatymas 250 lt ar tai reali kaina? g.gif  nes as noriu apie 10 bet tu paciu maziausiu,nes maciau toky zieduka labai gerai atrode thumbup.gif bet jei tokios kainos tai man pigiau parduotuveja nusipirkti taip gaunasi g.gif nes to ziedelio kaina kur pardavime buvo kaina 1150 lt,svoris 4.4g.man jis tiktu bet as noreciau platesnio verysad.gif

labai brangiai cia tau pasiule. bet tiksliai nezinau, man ziedo padarymas, ir vieno deimantuko idejimas kainuos 350. taigi manau tikria galima ratsi kur pigiau pagamina. tik man idomu kaip ideda ta deimantuka? iklijuoja tik, ar tokiais kabliukais pritvirtina? nes labiausiai tai nenoreciau pamesti akutes...
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2008 04 15, 20:26)
nu o as visai pasimetusi,mes norim ziedukus darytis is savo aukso,bet mano zieduky as noriu brilijantuku,tai mums juvelyras pasake kad vieno brilijantuko ystatymas 250 lt ar tai reali kaina? g.gif  nes as noriu apie 10 bet tu paciu maziausiu,nes maciau toky zieduka labai gerai atrode thumbup.gif bet jei tokios kainos tai man pigiau parduotuveja nusipirkti taip gaunasi g.gif nes to ziedelio kaina kur pardavime buvo kaina 1150 lt,svoris 4.4g.man jis tiktu bet as noreciau platesnio verysad.gif

na nzn... pas mane irgi bus deimanciukas, truputi didesnis nei pats maziausias, tai jo kaina 200 Lt, o tu mazuciu - 120 Lt. bet kad istatymas kainuotu atskirai, tai abejoju... unsure.gif jau cia juvelyras arba pribure, arba kazka ne taip supratot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 16 balandžio 2008 - 11:46
QUOTE(Kukstiene @ 2008 04 15, 13:52)
Sveikos  4u.gif

Gal galetumete man padeti? Mes su MB dar neturime vestuviniu ziedu. Gavome rusisko gero aukso is mano busimos anytos  smile.gif , bet dar nesuradome gero juvelyro. Bijome ir nepasitikime, kad juvelyras nesukeistu aukso...
Gal ka galetumete patarti????  rolleyes.gif

As esu is Vilniaus.

galeciau parekomenduoti juvelyra Raimunda Miliauska , juvelyrineje "Egle" vilniaus g.dirba. Labai saunus zmogus, patars, pades, nemanau, kad sukeistu auksa. Mes turim ryt jau pasiimt ziedelius, tai net smalsu kaip gavosi.
4u.gif
norejom savo auksa nunesti, kad ilydytu, bet buvo jau per velu, nespejom, jau buvo pagaminti ziedai.. jis sako kaip gaila, kad per velai sugalvojot, buciau tikrai ilydes.. ax.gif
rekomenduociau, jei nori tel parasyk i az
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 04 15, 21:34)
Taip ir pagalvojau jog daug gryno aukso
Grynojo aukso = 24 karatai (ct) = 1000 grynojo aukso lydinys = 24/24 grynojo aukso dalių
II = 18 ct = 750 grynojo aukso lydinys = 18/24 grynojo aukso dalių

Pas mus ziedukai tai per puse pigesni, nes gryno aukso maziau ax.gif

Gryno aukso daug, bet į žiedo kainą ir deimantas įeina... o maniškis kainavo apie 750 - 800 Lt, dabar tiksliai nepamenu.. Tai auksas tik 2000 gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 16, 12:43)
na nzn... pas mane irgi bus deimanciukas, truputi didesnis nei pats maziausias, tai jo kaina 200 Lt, o tu mazuciu - 120 Lt. bet kad istatymas kainuotu atskirai, tai abejoju...  unsure.gif jau cia juvelyras arba pribure, arba kazka  ne taip supratot  mirksiukas.gif

nu as irgi taip manau,klause mano teta tai gal ji ne taip kanors suprato g.gif
Atsakyti
Mano žiedukai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaMbiZe: 16 balandžio 2008 - 19:03