Norejau paklausti, gal kas nors daretes ziedus Auksiniame Velniuky Kaune, Kokios kainos ir kokybe. Aciu
QUOTE(Catty @ 2008 04 15, 00:01)
Turbut aukso daug?
Dabar svorio nepamenu.. o dėžutė Lt likusi, negaliu pažiūrėti... Šiaip maniškis 6,5 cm pločio, o vyro 7 cm pločio... storio irgi turi jie pakankamai... storesni jau būtų netgi nepatogu. Iš vidinės pusės labai gerai išformuotas žiedelis, išlenktas taip dėl patogumo... kiek mačius, juvelyrai taip nepadaro. Rinkomės 750 prabos.
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 15, 00:41)
dailus mes panasius gaminsimes, tik man rodos truputi storesni bus maniskis irgi deimanto atsisake del tos pacios priezasties o as nenorejau, kol nepasimatavau
beje, pamirsau pagirti, kad pagalvele labai graziai pagaminta
beje, pamirsau pagirti, kad pagalvele labai graziai pagaminta
Storesnių nepatarčiau daryti, bus nepatogu.. man ir taip jaučiasi, dar tokio storo žiedo nesu turėjus, visi plonesni, nors prieš perkant vestuvinius atrodydavo, kad ir taip neplonus nešioju... Darytis ruošėmės ir mes iš savo aukso, bet teko atsisakyti juvelyrų paslaugų, nes niekur neradau, kad man taip deimantą įklijuotų gražiai...
QUOTE(wiktei @ 2008 04 15, 17:25)
Norejau paklausti, gal kas nors daretes ziedus Auksiniame Velniuky Kaune, Kokios kainos ir kokybe. Aciu
Pati nesidariau, bet teko girdėti tik gerus atsiliepimus
QUOTE(Nanda @ 2008 04 15, 17:11)
Dabar svorio nepamenu.. o dėžutė Lt likusi, negaliu pažiūrėti... Šiaip maniškis 6,5 cm pločio, o vyro 7 cm pločio... storio irgi turi jie pakankamai... storesni jau būtų netgi nepatogu. Iš vidinės pusės labai gerai išformuotas žiedelis, išlenktas taip dėl patogumo... kiek mačius, juvelyrai taip nepadaro. Rinkomės 750 prabos.
Taip ir pagalvojau jog daug gryno aukso
Grynojo aukso = 24 karatai (ct) = 1000 grynojo aukso lydinys = 24/24 grynojo aukso dalių
II = 18 ct = 750 grynojo aukso lydinys = 18/24 grynojo aukso dalių
Pas mus ziedukai tai per puse pigesni, nes gryno aukso maziau
nu o as visai pasimetusi,mes norim ziedukus darytis is savo aukso,bet mano zieduky as noriu brilijantuku,tai mums juvelyras pasake kad vieno brilijantuko ystatymas 250 lt ar tai reali kaina? nes as noriu apie 10 bet tu paciu maziausiu,nes maciau toky zieduka labai gerai atrode bet jei tokios kainos tai man pigiau parduotuveja nusipirkti taip gaunasi nes to ziedelio kaina kur pardavime buvo kaina 1150 lt,svoris 4.4g.man jis tiktu bet as noreciau platesnio
QUOTE(wiktei @ 2008 04 15, 14:25)
tai butu paskutine vieta, i kuria eiciau, po to, kai teko su jais susidurti ko paklausi, to negausi. man net paciu paprasciausiu ziedu nesutiko gaminti ir apskritai, kiek teko pazistamiems susidurti su Auksiniu velniuku, tai visi daugiau ten neitu...
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 04 15, 17:11)
Storesnių nepatarčiau daryti, bus nepatogu.. man ir taip jaučiasi, dar tokio storo žiedo nesu turėjus, visi plonesni, nors prieš perkant vestuvinius atrodydavo, kad ir taip neplonus nešioju...
na nezinau, ar musu bus storesni, nes is nuotraukos sunku aiskiai matyti. siaip matavomes ziedus tokius, kokius planuojam darytis, tai nebuvo nepatogus gal tada nera jie storesni...
QUOTE(suvilte @ 2008 04 15, 22:26)
nu o as visai pasimetusi,mes norim ziedukus darytis is savo aukso,bet mano zieduky as noriu brilijantuku,tai mums juvelyras pasake kad vieno brilijantuko ystatymas 250 lt ar tai reali kaina? nes as noriu apie 10 bet tu paciu maziausiu,nes maciau toky zieduka labai gerai atrode bet jei tokios kainos tai man pigiau parduotuveja nusipirkti taip gaunasi nes to ziedelio kaina kur pardavime buvo kaina 1150 lt,svoris 4.4g.man jis tiktu bet as noreciau platesnio
labai brangiai cia tau pasiule. bet tiksliai nezinau, man ziedo padarymas, ir vieno deimantuko idejimas kainuos 350. taigi manau tikria galima ratsi kur pigiau pagamina. tik man idomu kaip ideda ta deimantuka? iklijuoja tik, ar tokiais kabliukais pritvirtina? nes labiausiai tai nenoreciau pamesti akutes...
QUOTE(suvilte @ 2008 04 15, 20:26)
na nzn... pas mane irgi bus deimanciukas, truputi didesnis nei pats maziausias, tai jo kaina 200 Lt, o tu mazuciu - 120 Lt. bet kad istatymas kainuotu atskirai, tai abejoju... jau cia juvelyras arba pribure, arba kazka ne taip supratot
QUOTE(Kukstiene @ 2008 04 15, 13:52)
Sveikos 4u.gif
Gal galetumete man padeti? Mes su MB dar neturime vestuviniu ziedu. Gavome rusisko gero aukso is mano busimos anytos smile.gif , bet dar nesuradome gero juvelyro. Bijome ir nepasitikime, kad juvelyras nesukeistu aukso...
Gal ka galetumete patarti???? rolleyes.gif
As esu is Vilniaus.
Gal galetumete man padeti? Mes su MB dar neturime vestuviniu ziedu. Gavome rusisko gero aukso is mano busimos anytos smile.gif , bet dar nesuradome gero juvelyro. Bijome ir nepasitikime, kad juvelyras nesukeistu aukso...
Gal ka galetumete patarti???? rolleyes.gif
As esu is Vilniaus.
galeciau parekomenduoti juvelyra Raimunda Miliauska , juvelyrineje "Egle" vilniaus g.dirba. Labai saunus zmogus, patars, pades, nemanau, kad sukeistu auksa. Mes turim ryt jau pasiimt ziedelius, tai net smalsu kaip gavosi.
norejom savo auksa nunesti, kad ilydytu, bet buvo jau per velu, nespejom, jau buvo pagaminti ziedai.. jis sako kaip gaila, kad per velai sugalvojot, buciau tikrai ilydes..
rekomenduociau, jei nori tel parasyk i az
QUOTE(Catty @ 2008 04 15, 21:34)
Taip ir pagalvojau jog daug gryno aukso
Grynojo aukso = 24 karatai (ct) = 1000 grynojo aukso lydinys = 24/24 grynojo aukso dalių
Gryno aukso daug, bet į žiedo kainą ir deimantas įeina... o maniškis kainavo apie 750 - 800 Lt, dabar tiksliai nepamenu.. Tai auksas tik 2000 gaunasi
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 16, 12:43)
na nzn... pas mane irgi bus deimanciukas, truputi didesnis nei pats maziausias, tai jo kaina 200 Lt, o tu mazuciu - 120 Lt. bet kad istatymas kainuotu atskirai, tai abejoju... jau cia juvelyras arba pribure, arba kazka ne taip supratot
nu as irgi taip manau,klause mano teta tai gal ji ne taip kanors suprato
Mano žiedukai: